nye klær

Bestilte en del klær på nelly for en stund siden, og hentet de i går! Tenkte å vise dere tingene:

Kjole jeg skal bruke til helgen! Dere får se bedre bilder da. Den var veeeldig stram rundt puppene, men med litt hjelp gikk den igjen til slutt. Elsker den, men tror helt ærlig den er finere på noen med litt mindre pupper slik som modellen på nelly !  Jeg tok størrelse xs. Kan kjøpes HER! 

Bikini som jeg skal ha med til syden. Den ser ganske rar ut på bildet, men når jeg har den på er den kjempefiin! Jeg tok størrelse xs på underdelen og medium på overdelen. Hele settet kan kjøpes HER

Wonderbra. Den gir sykt fin kløft og det føles ut som om det er hendene mine som holder puppene oppe, om dere skjønner? Kan ikke fatte at jeg ikke har kjøpt dette før! Jeg tok størrelse 65F og den var kanskje litt liten i cupen, men funket ellers.  Kan kjøpes HER

Som dere vet hater jeg å ha på meg bukser og bruker enhver unnskyldning for å slippe å ha på meg det fryktede plagget. Men etter anbefalning fra venninner kjøpte jeg meg disse, og det er det beste kjøpet jeg har gjort noen gang når det kommer til bukser, og jeg har prøvd MANGE merker. De kostet 399 kr og er mye bedre enn for eksempel Lee-buksene som var favoritten min før. Jeg tok xxs, men hadde jeg hatt litt mer rumpe ville de ikke passet så der hadde jeg “flaks”. Kan kjøpes HER

  1. hahahahhahah unnskyld meg !
   du som sier ; du er egentlig ganske kraftig ?
   altså, sophie er så langt ifra kraftig som du kommer! herremin, stikk å vær retarda ett annet sted!

  2. kristine: ser du noe galt i å være kraftig da ?? trenger ikke å være stygt det da… synes det ser litt sånn ut når man skal ha for store pupper iforhold til kroppen,,,, da blir man litt kraftig…

  3. Altså, hvis kjolen er så sinnsykt trang over puppene må du jo for all del ikke ha bh under? Hvertfall ikke nå som du har fått de nye puppene dine.

  4. Den kjolen hadda passa på meg, og jeg har ikke pupper en gang. Beklager, kløft er tøft, altså, men ikke når de faller ut.
   Digger buksa da! Hvordan er størrelsene på Nelly i forhold til “vanlige” klesbutikker? Jeg tror jeg har mindre rumpe og lår enn deg, men tror ikke på at xxs er stort nok for meg.

  5. Du må jo for faan skjønne at når en 65F cup er for liten på puppene dine, at du ikke kan presse på deg en kjole i xs over samme parti! Herregud, noen ganger virker du bare helt skrudd… Kunne like så godt gå naken, ser jo alt av puppene dine anyways. Jeg har ingenting imot at du har tatt silikon altså, men du må bare skjønne at du burde kle deg deretter også. Ser ikke bra ut. Ikke litt engang

  6. Jeg synes den bikinien så veldig fin og bra ut;) likte kjolen, og det gjør jo ikke noe at den er litt trang;P mange gutter synes jo det er sexy;) gå med den på fest, guttene vil garantert skikke på deg;)

  7. Fine innkjøp Sophie! Hehe, bra du har selvinnsikt nok til å se at kjolen er litt trang over puppene, det ser faktisk ut som om de skal sprenge – men no hate! I love big boobs and i cannot lie

  8. SKIKKELIGE MUGGER.FY FAEN!!!!! HAR DU TRUSE UNDER KJOLEN ???????? DU KOMMER TIL Å SLITE DEN DAGEN DU VÅKNER OPP FRA DEN BOBLA DU ER I NÅ!!!!!!!

  9. Åherlighet! Alle dere som kommer med dritt kommentarer kan ikke dere prøve å tenke på at faktisk sophie elise også har følelser? Å samma de om kjolen var litt trang ,hun syns de selv så dere trenger ikke si det når hun alt vet de, og som hun sa , så gikk det faktisk bra! La hun kle seg sånn hun vil!HHun er en helt vanlig jente med n blogg.ikke ta deg nært av negative kommentarer tenk heller på de positive! Hver gang du har en dårlig dag tenk på dette ordtaket : tenk positive tanker,bruk positive ord ,gjør positive handlinger og det positive gror!sophie stå på!! Du har kjempe bra blogg!!

  10. Tror nok om du ikke hadde brukt BH under kjolen så hadde den passet bedre! Har samme kjolen selv, om jeg trenger ikke BH under den, kjolen holder alt på plass! :- )

  11. Herregud, jeg får helt vondt i meg av dere! Jeg skjønner ikke hvor dere får det i fra at dere har den retten til å komentere slikt til folk. Dere er mobbere, rett å slett. Vær så snill å tenk dere om før dere skriver slikt, det er helt forferdelig å lese. Hold de stygge meningene deres til dere selv, har dere bare dritt å si så tror jeg ikke problemet er puppene, utseende, oppførselen eller størrelsen til Sophie. Æsj, slemme slemme folk som ikke eier samvittighet, det er dere som må vokse opp!

  12. Et tips når det gjelder buksa, ikkje vask den!! Isåfall så lite som mulig, den blir utrulig slapp etter noken ganger i vask 🙁 Har den sjølv!

  13. unnskyld for å si det men puppene dine ser helt for jævlig ut:( var såå mye finere før!! hva har du gjort sophie.. men jeg skjønner, var for din egen del:)

  14. til cecilie. jeg er helt sjokkert. er man kraftig når man bruker xxs i bukser? da lurer jeg veldig på hvordan DU ser ut, og hva slags tanker du har når du ser alle de “feite” menneskene rundt deg, gjør alle en tjeneste og legg deg inn på psykiatrisk med en gang, beinrangel er ikke fint.

  15. det er teit å av folk å si at puppene dine er stygge osv, for de er jo ikke det. Men kanskje kjolen hadde passet bedre uten bh? Da hadde det kanskje ikke blitt så mye av puppene dine om du skjønner:)

  16. Veldig fin kjole Sophie, du passte den <3
   ikke bry deg om negative kommentarer, du er nydelig akkurat som du er <3

  17. Det desidert dårligste innkjøpet her må vel være puppan dine!
   Har sagt det før og må si det igjen: tidenes dårligste puppe-fiks…

  18. Ser nesten ut som om du har utviklet kapsel rundt implantatene, du burde ta et nytt møte med kirurgen din så de i så fall får fikset det fort.

  19. Haha viste bilde til typen min (fordi han maser om at silikon er ok), og da utbrøt han: jeg mener jo bare når det er gjort SKIKKELIG.
   Men fra spøk til alvor, puppene dine var faktisk mye finere før Sophie? Nå går jo de faktisk helt oppover mot kragebeina, slik at alle kan se fra lang avstand at de er falske.
   Blir litt overkill når man har fake hår, vipper, brunfarge, negler og pupper…

  20. Det kan ikke være lett å finne kjoler som passer deg over brystet og resten av kroppen samtidig. Klarer enda ikke å forstå hvorfor du fylte på noe som du hadde nokk av fra før av. Det ser bare ikke pent ut. Ikke for sent å fjerne inplantatene!

  21. det er ikke noe fint når puppene detter ut av kjolen vetdu! kanskje kjøpe en litt større størrelse 😉

  22. Kjøre Sophie! Kan du ikke legge ut et nytt bilde av deg selv i kjolen, men denne gangen uten bh og prøve så godt du kan og “tone ned” puppene litt? Så kan vi få se forskjellen. Håper du leser denne kommentaren! 🙂

  23. Unnskyld, men du kan seriøst ikkje gå sånn. Var ikkje fint i det hele tatt! Puppene dine ser sprengt ut! Og du viser nesten brystvortene dine. Eg har akkurat den samme kjolen bare i hvit i SMALL, og er er 13 år og bruker 70A i bh-størrelse og den passer akkurat til meg. Den kjolen er ikkje bereinet for damer/jenter med så jævla store pupper som deg!

  24. Hvorfor kommenterer dere at puppene ser helt jævlig ut og at de er alt for store? Haha, tror dere virkelig det er noe grunn til det? Hun gir jo faen uansett, så lenge HUN SELV er fornøyd, hva betyr deres mening da?

  25. Denne vakre jenta er heller for tynn enn den andre veien. herregud jenta bruker 65 f… hallo 65 ??? brukt hode og hun gir vel faen i hva folk sier om puppene sine. Jeg syntes de er fine bare litt lange men kan være er bilde som gjør det 🙂 folk tror ofte jeg har sillikon men det har jeg ikke men jeg har mange sjalue jenter 😛 nei er ikke noe å smile av faktisk har gått igjennom et heeelvete pga jenter som først lagg merke til puppene mine og lot meg ikke være…

  26. Trodde aldri jeg skulle kritisere puppene til en ung jente, men kjære lille du…. første som slo meg var at de så ut som to svære egg som du har stappet nedi en altfor trang kjole. Når man dobler puppestørrelsen, MÅ man faktisk kle seg deretter, som en annen skrev lenger oppe. Der er så synd at du dummer deg ut, når du egentlig virker som en veldig grei jente… Less is more mange ganger, spesielt i dette tilfellet..

  27. Hei! Har bare 2 spørsmål ang tidligere innlegg 🙂
   1. Du hadde en konkuranse tidligere hvor du ville gi bort den ene genseren din. Hva skjer med den?
   2. Du har bestilt fra romwe.com før, hvor lang tid tar det før varene kommer? HATER å vente på noe i posten!! Ææh. Hadde vært fint om du kunne svart i et innlegg eller noe 🙂

  28. Hei, Sophie 🙂 Viste dette innlegget til guttene i klassen og de sa: “Æsj, FYFAEN, hva er det der? Er hun der med i det tv-programmet om ulykkede brystoperasjoner?” HAHAHAHAHA.

  29. Elsket innkjøpet! Har foresten samme bukse selv, elsker det merket. Nesten det eneste jeg bruker i bukser, hahah 🙂 Jeg synes også kjolen var veldig fiin! 😀 Håper vi kan få se bikinien på en gang, den er sikkert mye finere på en den ser ut på bildet (ikke det at den ser rar ut på bildet, den så bare litt slapp ut) 😉
   I <3 ur blogg!

  30. Syns du ser bra ut jeg Sophie, du er rett og slett en nydelig jente, en av de peneste jeg har sett vertfall 🙂
   Men når trekker du vinneren på goodiebag konkurransen? Er så spent 🙂

  31. Jeg har samme kjole i strl medium, og jeg trengte hjelp fra to personer til å få igjen glidelåsen, en til å holde og en til å trekke opp… Jeg bruker også 65f, men dette er fra naturens side (har mange ganger ønsket meg mindre for å se tynnere ut), og jeg vet at det å g å uten bh i den kjolen der når man har pupper over d-cup er et mareritt, haha! Bhen er jo med på å holde kjolen oppe og ikke gli ned, den er jo egentlig for stor for meg i linjen rett over puppene og midjen.klarer ikke å trekke pusten helt med den på da, hehe.. Men dine pupper ser ganske lange ut, skjønner ikke det?

  32. Jeg er så enig med mange som har kommentert at puppene dine var mye finere før operasjonen. Du hadde store pupper før og du var misfornøyd, jeg kan forstå det. For når man faktisk har store naturlig pupper blir de lett hengete, så tipper det var en av hovedgrunnene til at du opererte deg. Men tror faktisk nesten det hadde blitt penere om du tok brystreduksjon eller om du hvertfall hadde lagt inn mindre. For nå er puppene dine altfor store, det ser jo nesten dumt ut. Jeg sier ikke dette for å være slem, jeg har kommentert på bloggen din flere ganger angående silikon, jeg har selv silikon så vet hva jeg snakker om. Folk som ikke kjenner meg tror ikke jeg har silikon en gang siden jeg la inn såppass lite, slik at det passer kroppen min propesjonelt. Jeg er selv utrolig kritisk og perfeksjonist når det kommer til kroppen min, så jeg vet veldig godt hvordan du har det. Men du virker også som en person som ikke er villig til å jobbe med seg selv, jeg har fått mye hjelp for at jeg skal endre synet på meg selv, det er en lang prosses. Og jeg tror virkelig du hadde hatt godt av og hatt noen å snakke med, fått hjelp så du kunne endret litt av synet på deg selv. Akkurat nå virker du litt blind for hva egentlig skjønnhet her, skjønnhet handler ikke om å ha de største leppene, puppene eller smalest nese, osv. Om du forsetter slik du gjør nå kommer du til å havne opp som et skrekkeksempel på hvor farlig og stygt plastisk kirurgi kan være. Det virker som om med en gang du har endret på noe ved deg selv som du misliker litt eller vet kan få forbedring finner du bare noe nytt et annet sted som trenger å fikses på. Men sannheten kjære deg, er at det sitter i hodet ditt. Du var fin nok fra før av, og om du ikke angrer på puppe operasjonen din enda skal jeg love deg at du gjør det om noen mnder eller år.
   Håper du forstår hva jeg mener og sier igjen dette er virkelig ikke noe jeg sier for å være slem.
   Håper du snart innser at du ikke trenger alt det greiene du stapper inn her og der ^^

  33. Hei! Jeg leser bloggen din daglig, og finner det ca like kjekt hver gang. Men jeg forstår ikke hvorfor du legger ut slike bilder, vi som faktisk setter pris på deg og bloggen din vil heller se et bilde av en smilendes Sophie, enn puppene dine 🙂 Vi vet du har pupper, og hadde jeg hatt pupper som deg hadde jeg også vist dem frem. Men ikke prøv for hardt, mister du lesere pga. færre lettkledde bilder, er det ikke verdt det, sett heller pris på oss som faktisk besøker bloggen din for å lese om deg og ditt liv 🙂 Jeg syns du er en utrolig nydlig jente!

  34. syns kjolen var veldig fin på deg jeg 🙂 digger forresten bloggen din føler faktisk at du er den eneste bloggeren som faktisk fortjener og være på topplisten du gjør hvertfall jobben din å blogger å bryr deg om leserene dine 🙂 sjekk gjerne ut bloggen min hadde betydd mye for meg 🙂 – http://www.rosalivet.blogg.no

  35. Jeg har bruker en cup-størrelse på 90E, og mine er ekte. Når man han litt størrelse på puppene sine, enten de er fake eller ekte, så er det visse kjoler og topper man burde være forsiktig med å bruke. Blant dem er kjoler som denne. Du har ikke kløft i denne kjolen. Det ser forferdelig tacky ut, og det er tydelig at du burde gå opp et par størrelser i overdeler sånn at du får plass til puppene dine. Det er bakdelen med å ha store bryster. Du kan ikke få både pose og sekk.

  36. sophie, noe som er rart her! den kjolen du har der, er veeeldig liten, og du har jo store tits også har du størrelse XS? altså, hvordan får du kjolen på i det hele tatt? jeg er 13, 70A i BH-størrelse og jeg får den akkurat opp, altså helt perfekt på. men du som har så store og fine, men at det går an liksom? fordi kjolen er veeldig liten og ja.. haha syns bare det er veldig sykt. men dette var ABSLOUTT IKKE en frekk kommentar altså, bare syns det var litt rart ettersom jeg har såå mindre pupper i forhold til deg og du passer XS?!! small passet akkurat meg 😀

  37. Du som har så fine tits, burde gå litt opp i kjole str. Ikke pga du er feit, men for at den skal passe til titsa 😉 skulle Såå ønske jeg kunne gå opp i str pga puppene mine.. Men dessverre går jeg bare opp pga magefett :((

  38. Vær snill å finn inspirasjon på bloggen til kissie om hvordan man skal kle seg når man har store silikon pupper!
   Hun ser flott ut, du ser ut som trash!

  39. Hva i alle dager FEILER det folk?! Hvordan kan dere være så slemme? Jeg blir så lei meg her jeg sitter og leser gjennom kommentarene – er det virkelig slik mennesker er? Slenger ut stygge kommentarer på blogger til andre jenter, “ikke for å være frekk, men..” Enhver kommentar som starter med noe lignende kan dere bare gi blank f i å skrive i det hele tatt. Hva i ALLE dager tenker dere med!? Hva om folk hadde kommet bort til dere og sagt slike ting? Jeg skammer meg på vegne av hele menneskerasen. Hva i alle dager er poenget med kommentarer som “puppene dine var finere før”? Hva skulle Sophie ha gjort med det (om det var sant)? Hva tenker dere med når dere skriver slike kommentarer? Er vi ikke komt til det punktet hvor det er påtide å innse at alle er forskjellige, og at dette er bloggen til en 18 år gammel jente? Et menneske med følelser, like mye komplekser med utseende som ALLE ANDRE jenter, gode og dårlige dager, problemer and so on? Fy, så provosert jeg blir. Dere er ekle rett igjennom, dere burde SKAMME dere. Tenk dere godt om før dere skriver en kommentar, gjerne med “er dette noe jeg ville turt og sagt til noen ansikt til ansikt? Er dette noe jeg hadde tatt som “konstruktiv kritikk” hvis noen hadde sagt dette til meg?” Tipper svaret er nei hos alle. Dere hadde falt sammen som en sekk med poteter hele gjengen, for det er det dere er. Enkelte ting kan man rett og slett holde for seg selv. Håper virkelig du ser dette Sophie og klarer å heve deg over dem. What goes around comes back around.
   Klem til deg <3

  40. Du lyver ganske ofte om størrelsen din, virker det som! Den buksa du kjøpte kan du ikke ha kjøpt i xxs! Den minste størrelsen er xs. Trykker du på størrelsegaid ser du alle størrelsene, det finnes ikke xxs i den.
   Og kjolen.. Når du har så store bryst, hvorfor kjøper du xs da? Det passer ikke deg. Brystene dine ser skvist ut og får ikke plass i kjolen. Det ser ikke pent ut!

  41. Det virker som om du bruker for små bh’er. Kanskje du må gå opp noen størrelser i cup’en? 🙂 Jeg vet at du normalt bruker små str, men denne kjolen burde du nok hatt i en størrelse større for at puppene dine ikke skal bli seende ut så fæle. Du har jo kjempe fine pupper, hvorfor kle dem mindre fine? :s

  42. Kjære deg, du burde bruke støttebh, og for det andre er en xs alt for liten til deg – ser du ikke hvordan puppene dine ser ut når du truer på deg en kjole i xs?! Merkelig stygt..

  43. Du kledde buksa kjempebra!! Passa perfekt, spør du meg 😉
   Kjolen var kanskje litt liten over puppene, men det er jo ditt valg.

  44. ikke for være frekk eller no, for jeg synes du er en fin jente, og det virker som om du har en bra personlighet. jeg dømmer deg ikke fordi at du tok silikon i puppene, du er skjef over dit eget liv. og noen på bloggen kunne spart seg for dritt komentarene de skriver tild deg. men kjære deg, sjønner du ikke at når du øker massen på brystene dine, så bør du øke størrelsen din og. du kan ikke bruke den samme størrelsen som før, du ser mye billigere ut, når puppene detter ut, enn hvis du hadde hatt et større nr. du hadde sett mye mer elegant ut, så istedenfor og klage på at du blir kalt stygge ting, så bør du heller komme ut av bobblen din og se at kansje noen av oss har rett, man trenger ikke presse seg inn i for små klær, når du har muligheten til og kjøpe klær som passer monster puppene dine

  45. Dere som sier hun er feit, kraftig og at puppene hennes er stygge skjerp der. Sophie Elise er nydelig og har mot og selvtillit nok til å legge ut bilder av seg selv der puppene kanskje synes litt for mye, men hun har ikke stygge pupper. Puppene hennes er nydelige og det samme er hun. Hun finnes ikke feit i det hele tatt, hun har en perfekt kropp. Så om du synes hun er feit, kraftig eller stygge pupper så burde du få sjekket øynene dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg