fakta om meg!

♥ Jeg har ofte fått høre at jeg ligner på Lana del Rey. Ser ikke heeelt likheten selv, men jeg tar det som et utrolig stort kompliment! Hun har jo riktignok operert store deler av sitt eget ansikt, og det kommer nok neppe jeg til å gjøre . . Men takk uansett!

♥ I min egen 18årsdag ble jeg så full at jeg måtte forlate festen klokken halv 10, eller rettere sagt – jeg ble bært ut av den ene sikkerhetsvakten. Festen fortsatte uten meg til klokken 01 når politiet avlyste den fordi begge toalettene var tett. .  Det er mest bare morsomt synes jeg, og jeg møtte ingen på min egen fest bortsett fra de som var på vorsjet (som jeg husker iallfall).

♥ Jeg er den som alltid blir sendt bort for å snakke med mennesker når venninne mine ikke tør/vil. Slik som her om dagen skulle det være noen forestilling på skolen med noen veeeldig kjekke gutter (har blogget kort om det tidligere) og vi alle lurte veldig på hva det var. Da endte det med at jeg gikk bort og spurte litt, tror det er fordi jeg er ekstremt flørtete av natur, haha! Jeg finnes ikke sjenert, og er veldig rett fram på alt. 

♥ Dette kommer til å høres ubeskrivelig corny/klisje ut, men det er ofte når jeg er sammen med kjæresten min at jeg tenker ” god damn, han er fin” og at jeg bare ikke kan forstå hvor heldig jeg egentlig er.

♥ Jeg har vært med i xfactor, ooog jeg kom videre! Det er et par år siden riktignok.

♥ Jeg tok restylane første gang i mai i fjor. Liker ikke å blogge om slike ting,føler det er privat meen. . Det kan jo være en funfact! 

♥ Jeg har fanclub i russland

♥ Jeg har allerede bestemt hva ungene mine skal hete når jeg en gang får barn om en del år! Begge navnene skal begynne på “M”, men det er hemmelig hva navnene er, haha. Nå høres det vel ut som om jeg planlegger barn i næreste framtid og slik er det overhode ikke. 


Noe dere ikke visste?

 

79 kommentarer

Siste innlegg