hår

Tusen takk for alle fine komplimenter jeg har fått hos dere etter jeg farget håret mitt så mørkt som nå. Det varmer hjertet mitt så mye! Jeg elsker denne fargen og jeg elsker hvordan extensionene mine ser helt ekte ut med mørkt hår, det blander seg perfekt inn. Det sier alle som kjenner meg / har møtt meg også, og allerede dagen etter når jeg kom på skolen fikk jeg en drøss med komplimenter! ♥ 

Jeg bruker nå hår som er 50 cm langt og 180 gram i en pakke som kan kjøpes HER  – sånn at vi har alt helt på det rene, jeg bruker kun EN pakke i håret mitt, det er alt jeg trenger (og alt andre trenger også, forsåvidt). Jeg bruker fra luxushair.no og alle venninne mine som bruker clips har også byttet over til å bestille derifra, og alle blir like fornøyde. 

Slik ser det ut når det er av, jeg bruker farge #2:


 

Jeg synes ikke det er vanskelig å feste på, og jeg tuperer heller ikke mitt eget hår først fordi jeg synes det sitter så bra av seg selv. Det er jo såklart indivduelt hvordan man føler det blir best selv, men mitt tips er å feste to remser helt under håret, og resten ganske høyt opp. Da ser det mest naturlig ut! Jeg får også en del spørsmål om hvordan jeg klarer å holde krøllene i håret så lenge, jeg krøller extensionene en gang i uka og bruker ikke noe hårspray, det holder seg bare slik. Extensionene fra luxushair holder på krøllene bedre enn noen andre merker jeg har prøvd, og jeg har prøvd alt mulig av merker. 

Akkurat nå har luxushair fri frakt om du kjøper ett maxisett 65 cm som kan kjøpes HER, og de har postoppkrav på nettsiden (altså at man betaler når man henter pakken på posten) så du må ikke være over 18 år for å bestille. 

 

58 kommentarer

Siste innlegg