Svar på spørsmålsrunden!

Heeei. Nå er det Amanda som blogger igjen. Det har kommet inn mange spørsmål, og nå skal jeg svare på noen av dem. Husk at dette er min svarversjon på spørsmålene, så det kan hende Sophie sin versjon er annerledes når det kommer til enkelte ting. Vel, håper dere får svar på noe i alle fall! 


Hva vil hun etter VGS?

Det hun tenker per nå, som vi har snakket om, er at hun skal ta et friår og fokusere på å jobbe, oppleve mange forskjellige ting, reise og så videre. “Leve” litt. Det er jo enda litt tid igjen til man må søke på høyskoler og universiteter, så det kan jo hende hun ombestemmer seg på den tiden. Det viktigste er jo å gjøre det man selv vil, og ikke bli påvirket av det vennene gjør, det gjelder alle. 

Har hun fortsatt kjærste?

Jaaa, det har hun, og de har det veldig bra sammen! Det er mange som spør om dette, men det kan jo bli litt mye om hun skal skrive om det hver gang de skal sove sammen, møtes og så videre. 

Bruker hun pels osv?

Nei, men kan bruke fuskepels, uekte skinn og sånne ting. Det er jo også mye billigere!


Snakker Sophie om bloggen når hun er ute med venner og slikt?

Det er ikke noe hun selv bringer opp, men det hender jo ofte at folk spør om ting de har lest og lurer på når de har sjansen, og da blir det litt snakk om det. 

Hvor mye gleder hun seg til å bli 18?

Tror ikke du har fulgt så veldig godt med på bloggen. . . Sophie ble 18 i fjor, så nå er det vel 20-årsdagen hun venter mer på, hahaha.

Har hun planer om noen fler tatoveringer? 

Hun snakker om flere tatoveringer hun har lyst på, men det er jo noe som blir på kroppen din for resten av livet og koster også litt penger, så det må man jo tenke litt over før man eventuelt tar det. Hun vil jo at tatoveringene skal ha en mening, så hun kunne nok ikke tatt hva som helst. 

Er hun skoleflink?

Hun er veldig flink i de fagene hun er interessert i. Mange tror at Sophie er en “dum blondine” (nå brunette, haha) men jeg tror nok hun overrasker enkelte når hun åpner munnen, for hun er utrolig smart. 

Hvor høy er Sophie?

1,59 cm! 

Når ble dere kjent?

Vi har kjent hverandre siden vi var små, gjennom handball og sånt, og vi bor jo i en ganske liten by så har liksom “alltid” visst hvem hverandre var, men vi ble gode venner når vi nettopp hadde begynt i 2. klassen på vgs, altså for ett og et halvt år siden. Er superglad for det! 

Hvor gammel er kjæresten til sophie?

Han er også født i 1994, altså 18 år han også! Hvordan er hun rundt gutter, åltså er hun smart, eller leker hun dum?

Leker definitivt ikke dum, og er seg selv! 

Hvor tror du Sophie er om 5år?

Hun har jo allerede oppnådd veldig mye, og har en inntekt som de fleste 18-åringer bare kan drømme om. Mulighetene er veldig mange når hun har både penger, en stor blogg og mange tilbud, som gjør at hun kan oppnå masse. Har mange eksempler på store bloggere som har nådd veldig langt allerede! 

Hvorfor er hun så åpen på instagram og twitter, men skriver ikke om det på bloggen?

Det er jo opp til henne hvor mye hun vil røpe hvor, så det får bare være en ekstra bonus for dere som følger henne der da! 

Hvordan blir hun om hun møter “fans” på gata som spør om bilde eller autograf?

Hun blir veldig glad og kanskje “positivt overrasket” siden det mange ganger skjer at folk bare står og visker og tisker, noe som ikke er så koselig. Det merker både jeg og andre venninner spesielt, kanskje enda mer enn Sophie selv! Har aldri opplevd at Sophie har sagt nei til bilde eller autograf, og hun blir rett og slett bare glad og slår gjerne av en prat. 

Hvordan uttaler DU navnet til Sophie? Sophyy eller Sophie?

Det varierer faktisk veldig, sier vel som oftest “Sofie” til henne personlig, men kan også for eksempel si “Ja skal være ilammi ho Såofy seinere” om jeg snakker om henne til andre som kjenner henne godt også!

Om sophie har hore rykte på seg der dere bor? 

Nei, ikke som jeg vet om i alle fall. Hun har jo kjæreste og det har hun jo også hatt tidligere, så hun holder seg jo til bare én person, noe som ikke kvalifiserer til å være “horete” i mine øyne i alle fall. 

Har hun silikon, eller er bruker hun en utrooolig god push-up bh?

Har kommet veldig mange spørsmål om dette, og nå skal jeg svare på det. Hun har tatt silikon, men jeg tror nok hun kommer til å lage et eget innlegg der hun forteller mer om dette. Det er ikke noe hun har skjult, men hun har bare ikke skrevet spesielt om det enda, kanskje på grunn av hvordan mange av dere vil reagere. Meeen det kommer nok! Dette er jo noe veldig personlig som handler om hennes kropp, så jeg vet ikke så mye detaljert om hvordan operasjonen foregikk og så videre, som noen av dere lurte på, fordi jeg ikke har gjort det samme selv, haha. Hun kommer nok med et eget innlegg om dette når hun føler hun (eller kanskje mest dere, haha) er klar for det. 

Er Sophie ofte på byen?

Med tanke på at hun nettopp har blitt 18 år, og det har vært romjul og slikt, så har vi i vår vennegjeng vært en del ute! Sååå ja hun har vært en del ute på byen i det siste. 

Har hun begynt på barbiedop igjen? Synes hun har blitt så brun i det siste!

Nei hun går ikke på barbiedop igjen, hun tar bare sol og enkelte ganger tar hun selvbruning! Når man har et grunnlag allerede blir man fort brun, sånn er det i alle fall med meg.

Er sophie en veldig god venn eller en bestevenn? 

For meg er hun en bestevenninne! 

Har hun klart å holde seg unna kjøtt?

Jaaa, hun har klart det! Hun er veldig flink til å finne alternativ mat hun eller vi kan spise på for eksempel jentekvelder, eller kjøpe eget soyakjøtt til pizza eller taco og sånt! Vegetartaco-pizzaen til mora til Sophie er den beste. 


Hvilken sko størrelse bruker Sophie?

Hun bruker 35! 

Hvordan er hun på fest? er hun liksom stille, vill?

Spørs selvfølgelig på situasjonen og hvilket humør hun er i, men som oftest er hun glad, positiv mot alle og danser masse! 

Hvorfor tror DU at hun har den plassen på topplisten som hun har?

Hun bruker utrolig masse tid på bloggen, og tar det veldig seriøst, så jeg syns absolutt hun fortjener å være høyt oppe på lista! Om hun ikke har internett eller bloggmulighet er det krise, haha. Er litt sent ute med innlegget nå, så må bare kjappe meg, haha. 

Gir hun komplimang til dere venninder, mer f2f?

Ja, hun er faktisk ganske flink til å gi komplimenter om for eksempel “du va veldig fin i dag”, noe som i alle fall kan make my day! 

Er Sophie jomfru?

Nei, det er hun ikke!

Hvorfor lot foreldrene henne få silikon når hun var under myndig alder?

Sophie har ikke tatt silikon når hun var under 18, det er ulovlig, og det har heller ikke foreldrene hennes gitt henne lov til. Har hun noe i leppene sine?

Ja, hun har tatt restylane! 

Hvordan fondation bruker sophie?

En fra Glo Minerals. 

Har du sett hun gråte noen eller flere ganger? (Uten alkohol i bildet)

Ja, og det er naturligvis aldri gøy. 

Hvordan fag har hun på vgs? og hvilken linje?

Hun går på studiespesialiserende, og har fagene: norsk, religion, gym, historie, markedsføring og ledelse 2, politikk og menneskerettigheter og tysk! 

Hvilken glattetang bruker hun?

GHD! 

Kan vi se et fint bilde av henne og kjæresten?

Jeg har ingen bilder av dem, bortsett fra de som Sophie har lagt på bloggen, men det kommer kanskje flere bilder etter hvert! 69 kommentarer
  1. Heei jeg elsker bloggen diin pliiiis kommenter tilbake det ville endra livet mitt leser bloggen din hver dag og endeliig jeg har ventet på denne dagen jeg er den første som kommenterte pliiis pliiis kommenter tilbake plliiiis da endrer du livet mitt <3 <3 🙂

  2. For det først; det ser ut som du har ett par kjønslepper i ansiktet, og for det andre; du sier du er stolt av at du har store pupper? Javell, de er jo fake!

  3. Dette var jo bra svart :)! Kommer det snart en spørsmåls video eller noe sånn :)? Miss That 😉 Men du var flink <3

  4. Stina: Du har tydeligvis store selvtillitsproblemer! Ingen sier sånt uten at man ikke har det bra selv.. Gå og legg deg

  5. Digger deg Sofie:-) Stå på! Synes du skal få gjøre hva du vil med utseende ditt, så lenge du er fornøyd<3
   Lurer på: Kan du skrive et innlegg eller lage en video om din foundation rutine? Hvordan du dekker urenheter, og hvilke produkter du bruker?
   Peace and love<3

  6. Hahahahhahaha, ler meg ihjel av dette ass! tenk at folk i så ung alder faktisk er så DUM at de tar silikon! Hva i helvette skjer med verden egentlig?

  7. u go girl! Rett etter du er blitt atten har du gjort flere inngrep. Men men, liker nå deg og bloggen forde. Du har dine egne grunner og det har alle andre åsså 🙂 stå på

  8. heihei!
   skulle bare komme med en liten mening, dokker som blogge tjene kjempe masse penga, på og sitte og skrive på nett, dokker tjene penga på og vise oss kor interessange liv dokker har, dokker e dyktig og kjempe flink til og skrive, men dokker blir væranes på andre sida av tastaturet… menneska på dokkers alder jobbe ræva av sæ, jobbe flere daga i strekk å mange tima for dag, å i tilegg går skole. å da har dem kansje tjent like mye som dokker tjene på en dag. eller mindre. mene ikke det ondt mot dokker som blogge, men dokker burde få øyan opp å se på dem som faktisk jobbe og slit for og få penga, å de som kansje ikke får jobb en gang. å dokker tjene på og bare sitt å skriv, å det kan sikkert være slitsomt til tider. men æ synes i allefall det e helt sykt av dem som gir ut pengan til dokker, for dokker får alt det dokker vil ha og mer enn det, mens andre spare og jobbe for og få det dem kansje har spart på i en del månder.

  9. Ha ha….sophie, du skal bli meg et botox tryne etter hvert som rynkene kommer etter alle de solarium timene du har tatt. Den tid den sorg tenker du vell.

  10. Bra svart! Syntes sophie kan komme med innlegg av leppene og puppene sine siden ho har sagt “duckface er sånn JEG er” “være stolt av å ha store pupper” ja du har det nå, men du kan ikke si det er DEG siden det er fikset sånn at det ble deg. Ikke noe vondt ment, men er feil at du sier “hvorfor ikke vise litt tits for det er så naturlig og man skal være fornøyd med sånn man er” du ER jo ikke sånn bare fake-deg om du skjønner.
   Elsker bloggen din<3

  11. Du svarte litt merkelig på det ene spørsmålet. Du sier først at hun har tatt silikon, og da regner jeg med hun tok det før hun ble 18 år. Men, så sier du at hun ikke har tatt det når hun var under 18 siden det er ulovlig. Hun har ikke tatt silikon nylig!

  12. Skjønner ikke helt at ho tok sillikon? altså ho hadde jo store pupper før(ikke vet jeg om nå det er fordi hun brukte masse bh’er eller om de var store) hvorfor ta sillikon? Du skrev jo selv at du hadde store pupper flere ganger. Og det hjelper ikke å fikse seg selv kirurgisk, fordi du finner bare nye feil med deg selv hele tiden og løser det med kirurgi, og vips så er det nesten ikke deg lenger. Med mindre man har gått maaaange år med en feil, og det har ikke du. Og når man da legger seg så lett under kniven kommer det helt sikkert til å skje mer.

  13. Hei Sophie!
   Jeg vurderer også silikon og lurte på om du kunne nevne hvor du opererte deg i innlegget ditt, hvordan du ble behandlet og hvor du vil anbefale? Har du noen tips?
   Takk for svar Sophie! Eventuelt noen andre?

  14. Hei! Må berre sei eg digger bloggen!
   Eg såg at ho brukte 35 i sko str. Det gjer eg og, og eg slite heilt sjukt med å finne høgehelar.
   Eg e 16 og har ALDRI hatt høgehelar, utenom vintersko på ein måte der eg kan bruke tjukkelabbar…
   Har ho nokon sider eller butikker ho kan anbefale!?

  15. Hvorfor sier hun ikke selv at hun har tatt silikon, når andre er så ærlige om det? ALLE kan jo se at hun har silikon nå så hvorfor prøve å løpe fra virkeligheren å prøve å skjule det? Jeg liker Sofie men jeg personlig synes det er litt feigt…og det er ikke noe jeg har tenkt om deg siden du er jo så ærlig om alt mulig annet? Synes du ikke du skylder leserne dine noen ord om det? Sånn indirekte er det jo leserne dine som har betalt for puppene dine;)

  16. Sophie du er helt fantastisk vakker! Forbildet mitt også, stå på videre.
   Dere andre som kommenterer stygt om henne kan gå å grave deres egen grav. Makan til hjerneløse jævler dere er.

  17. vil bare vite, når du Amanda sier at hun har tatt silikon, men også at hun ikke tok silikonen før hun ble 18. Når tok hun dem da, en time siden??
   SOPHIE NÅ MÅ DU FORTELLE HVA SLAGS PHOTOSHOOT DET VAR!!!!! haster

  18. For det første, GHD tester på dyr. For det andre, hvorfor går hun så mye uten sportsbh rett etter hun har tatt silikon? Har hørt at puppene da kan bli ‘ødelagte’ (usymmetriske, dropper ikke, harde). Likte bloggen din godt før men føler du virkelig har tapt deg litt desverre. Og nei, jeg er ikke en som skriver en frekk kommentar med en falsk vennlig en på slutten.
   Du sier jo selv at du er ganske smart, men fremdeles oppfører du deg som en skikkelig fjortis hver gang du drikker, kler deg uanstendig (kan fint vise seg fram men du blotter deg jo snart, som i den svarte kjolen (ikke peplum men den som var bar bak) hvor puppene dine ikke så spesielt fine ut og nyttårskjolen hvor alt hang ut…

  19. Forstår ikke hvorfor du tok silikon. Med så store pupper som du hadde og nå enda større med silikon viser du bare at det er vanskelig å være fornøyd med både små og store pupper, at man faktisk av og til må ty til det unaturlige for å være fornøyd. Jeg sier ikke at alle dine 11 år gamle lesere kommer til å løpe for å ta silikon nå, men at du fremmer en uheldig tankegang som yngre jenter ubevisst tar til seg.

  20. hvis det er silikonen du har tatt kan du umulig hatt så store pupper som du gir utrykk for at du hadde før..

  21. Du må jo ha tatt silikon før du ble 18? har jo akkurat blitt 18 nesten og vi har sett bilder av deg med silikonpuppene ganske lenge nå…

  22. For et herlig bilde av deg og mammaen din. Men lurer på to ting. Hvor gammel var moren din da hun fødte deg? Og, har du tatt silikon eller ikke? Det ene spørsmålet ble svart litt uklart :-))

  23. Jeg syns Sophie skal gå en hel dag, uten noe sminke uten om litt maskara, uten å gjøre noe helst med håret, bare gre gjennom det, ta på seg en vanlig genser, en vanlig dongeri bokse, og ta bilde å faktisk smile normalt,kanskje med tennene, samme det, bare uten å lage duckface… Åsså legge det ut på bloggen!

  24. Jeg synst egentlig ikke at du burde blogge, du har 11 år gamle lesere, og du utstråler akkurat ikke så positivt som du tror. Jeg sier ikke at det er noe galt i at du tar silikon, eller at du tar duckface bilder… Men det kan vere som om du sier at sånn som naturen har skapt oss, er galt å vere.. At det ikke er greit med små pupper…

  25. ^ Haha herregud! Kødder du med meg? Skal hun vie livet sitt til hvor gamle leserene hennes er? VIRKELIG? Hva foregår i huet på folk som skriver sånne ting, lurer bare jeg på!
   Tenk på alle de andre tusen (eldre) leserne som er innom denne bloggen, og som liker den og som DRITER i hva hun gjør med kroppen sin, om hun vil så har hun lov. Uansett hva hun gjør vil hun se bra ut, i mine øyne! Det er en grunn til at akkurat Sophie har kommet seg til topps! Og hun skal i hvert fall ikke måtte tenke på at elleve år gamle småjenter leser denne bloggen, for det er jo ikke noe hun kan styre. Sophie, du ser DØDSBRA ut 🙂

  26. Hvor er genseren og buska fra på det bilder der du er med Andrea og Benny og to andre venninner?
   Bra svar, forresten 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg