bestemt meg angående håret

Nå har det seg slik at jeg ikke kan farge håret rødlig slik som jeg hadde lyst til, ettersom jeg ikke finner noen extensions i den fargen jeg har lyst til å ha. . Er det en ting jeg er veldig nøye på så er det håret mitt, jeg vil ikke ha noe jeg ikke er 100% fornøyd med (noe som er vanskelig, jeg blir så fort lei). Derfor har jeg bestemt meg for å farge det mørkere! Wææh, litt angst, det hadde jeg nemlig aldri trodd jeg skulle gjøre. Dere vet jo hvor mye angst jeg har hatt for å ha mørkt hår, men nå fikk jeg plutselig lyst! Leste riktignok i cosmopolitan at over 70% av gutter snur seg etter blonde jenter, mens bare rundt 30% snur seg etter brunetter. Haha, smålig deprimerende . .

Jeg skal kjøpe extensions i farge #2 fra luxushair i 50 cm, synes det er det fineste! Det kan dere kjøpe HER. Da får jeg slik hår som jeg hadde her:

 

Og likt hår som min fine Amanda som også bruker hår fra luxushair! Er det ikke fiiint? Blir så sjalu hver gang vi skal fikse oss sammen på hårfargen hennes ( eller på henne generelt, haha) så jeg håper jeg kommer til å bli nesten like fin som henne – da er jeg fornøyd, og mer enn det! Dere kan som sagt kjøpe håret HER

Vel, nå skal jeg dra på politistasjonen i avhør fordi jeg røyker så mye hasj . . Snakkes senere! Haha neida, dumme rykter altså, jeg blir gal!!!
Jeg skal dra til byen å kjøpe pungtvipper og godteri til kvelden, så vi blogges mer når jeg er hjemme igjen! 

118 kommentarer

Siste innlegg