tilbake med motivasjon

Jeg har helt glemt å fortelle dere det, men i går bestilte jeg meg ny kameralinse, endelig! Det ble en 50 mm 1.4 , og for dere som ikke har så god peiling på kamera så betyr det vel egentlig at jeg får bedre fokus på bildene og at jeg kan ta finere bilder når det litt mørkere ute. Jeg vet at fine Kristina Andersen har noe lignende til linse (eller kanskje den samme?) så dere kan jo se inne der å sammenligne litt! En selvutløserkontroll kommer også, jeg gleder meg og bloggmotivasjonen kommer til å være på topp når jeg endelig får tingene!

Uansett, jeg dro faktisk på trening i går igjen, tro det eller ei! Er ganske stolt over meg selv :) 300 kalorier ble forbrent på mølla, og etter det 100 kalorier på cardio. Ikke all verden, men for å kun ha vært på studioet i tre kvarter sier jeg meg ganske fornøyd! Har vært så sykt stiv i beina etter mandagens treningsøkt, jeg er virkelig ikke noe god på det med å tøye ut. . For øyeblikket går jeg som en 80 år gammel mann!  Forresten, synes dere det er dumt eller bra når bloggere skriver om trening? Blir man motivert eller deppa av det? 

143 kommentarer
    1. Det hjelper ikke å tøye ut etter trening 🙂 Når du trener er stivheten du føler rifter som oppstår i musklene, om du tøyer ut etter trening river du bare mer i disse riftene, og du ender opp med å føle deg stiv lengre.

    2. jeg blir litt lei meg, liksom.. jeg er en overvektig jente men har en sykdom som gjør at jeg ikke får slanket meg.. og du er mitt største forbilde og skulle ønske jeg så ut som deg <3 🙁

    3. Synes det er helt greit at bloggere skriver de har vært på trening og slikt, men kanskje ikke dele akkurat hvor mange kalorier man har brent, det blir man litt deppet av.. 🙂

    4. Jeg blir bare kjempe deprimert av å lese at du har vært å trent masse kalorier vekk, mens jeg sitter å pjåter i meg snop! Hehe.
      Neida! Forsett å skrev om treningen din! Bloggen handler jo faktisk om hverdagen din 🙂

    5. Elsker bloggen sin sophie! Syns ikke det er så gøy når bloggere skriver om trening, for det er så mange som gjør det 😛 så, ikke skriv så mye om det, værsåsnill? 😀 men lykke til med treningen da hvertfall 🙂

    6. Jeg blir delvis deppet av det for jeg har så fryktelig lyst til å kunne trene normalt. Jeg har ikke kunnet trent normalt på 2 år og skal kun ha alternativ trening i lang tid framover pga problem med kroppen. Men jeg synes det er bra at bloggere også skriver om trening! Tøying har jeg erfart er veldig viktig, så etter beskjed fra de jeg går til behandling til, skal jeg bli mye flinkere til det 🙂 Antall kalorier man forbrenner i starten syns jeg ikke er så viktig, det viktigste er at man kommer seg i gang med treningen og øker treningsmengden gradvis og så øke kaloriforbrenningen etterhvert 🙂

    7. For de som ikke har så god peiling på kamera så heter det faktisk objektiv ikke “kameralinse” 🙂

    8. jeg liker når andre kommer med trenings tips og slike ting det gir meg litt ekstra motivasjon!
      Men synes ikke man trenger å skrive f.eks hvor mange kalorier man har brent som du gjorde her. Men det går f.eks an å legge ut et før og underveis resultat og slike ting, det gir ekstra motivasjon!

    9. Synes det er kjempe bra at du har fått tilbake motivasjonen til å trene, men det hjelper ikke så mye for meg å se andre trene osv. Fordi jeg har ingen motivasjon til det uansett.

    10. Jeg synes det er dritbra når bloggere skriver om trening. Spesielt en blogger som deg, ettersom at du også skriver om andre ting. Jeg leser få treningsblogger, for jeg synes det blir veldig kjedelig i lengden, men når du blander treningen inn i dine vanlige innlegg synes jeg det er dritbra! Så jeg liker at du skriver om trening, blir mer motivert av å lese om andre som trener. Og for ikke minst å nevne kroppen din, herregud, alle bilder du har lagt ut, jeg blir så sykt motivert til å trene av det, for du har DRITFIN kropp! Misunnelig til tuuusen!

    11. Syns det er bra at dere skriver om trening, men det er ikke interessant å vite hvor mange kalorier man forbrenner… Blir motivet når bloggere skriver at de har vært å trent, og jeg liker at de skriver hvilke øvelser de har gjort 🙂

    12. Jeg blir positivt motivert av at kjente folk som bloggere trener, fordi da føler jeg at jeg må gjøre det forbildene mine gjør, så jeg trener 4 ganger i uken nå 🙂

    13. “300 kalorier på mølla og deretter 100 kalorier på cardio” ? wtf
      cardio = kondisjonstrening,noe man gjør på mølla.
      Dumt å fokusere på kalorier å ikke fremgang med treningen, altså bedre styrke og kondisjon.

    14. Jeg synes det er litt todelt, litt om trening og sunne oppskrifter innimellom er bra, men hvis det blir for mye blir både jeg og mange andre (tror jeg) litt deppa fordi vi ikke trener like mye. Og som andre har skrevet, info om kalorier er ganske unødvendig.
      Liker mye bedre når man er litt mer generell, typ. “nå har jeg vært og trent. føler at det ble en bra økt, er veldig fornøyd!” uten så mye fokus på tid, distanse, kalorier og slikt. Litt bilder av nytt treningstøy og proteindrikker og sånn går også, men ikke dra det for langt. Synes Eirin Kristiansen har en veldig bra blogg og er en veldig god rollemodell, men det kan bli så mange innlegg om trening at hvertfall jeg får dårlig samvittighet. Likevel, elsker bloggen hennes – synes at hun blogger om trening på en veldig fin måte [selv om det blir litt mye for meg som ikke kan trene ordentlig pga en ryggskade].

    15. Jeg liker veldig godt å lese om trening, bra motivasjon! 🙂 Om du føler for det, er også formbilder noe mange kanskje liker å se. At du tar bilder en gang i måneden elns, for å se/vise fremgangen.. (:

    16. Det Motiverer hvertfall meg, du har så fin kropp! Men btw, bruker du selvbruning, tar sol eller bruker du bare betakaroten?

    17. det er kjedelig for de som ikke trener sånn som meg å lese om trening, men for de som trener er det nok motivasjon ^^

    18. Du er nydelig! Trener ikke sånn fast, bare en gang i blandt..en gang i uka. Men det går veldig greit at du skiver det på bloggen, selvfølgelig. 🙂 Du er så flinK!

    19. Jeg syn det er ufattelig bra at du skriver om trening. Jeg MÅ begynne og trene selv så håper du kan finne energien min gjennom blogginnleggene dine. Skal ha nyttårsforsett, det er: Dra meg ned til treningssenteretsom ligger syv minutter hjemmefra med bil. Motivasjonen er det største problemet. Det og komme seg til og fra senteret er det minste da det er gode bussforbindelser og både mamma og pappa har hver sin bil.
      Finfinblogg du har “sophy” 😉

    20. Syns det er fint du skriver om trening, men skulle ønske du ikke skrev om kalorier. Å lese blogger om trening gir meg motivasjon, men det når du skriver kalorier er det lett å begynne å tenke på antall kalorier i maten man spiser også, og da kan det få en mer negativ klang for mange, tror jeg.

    21. Skriv om trening! Kjempebra :):) Fikk treningsmotivasjon nå nylig selv. Tidlig julegave ble medlemskap hos SATS – kunne ikke bedt om noe bedre! Så nå blir jeg i form takket være en fin julegave 🙂
      Skriv veldig gjerne om noen øvelser du liker + hvorfor! Tips og triks liker de fleste å lese om 🙂

    22. synes det er veldig bra og motiverende at du blogger om trening! hadde vært supert hvis du kunne lagt ut litt forskjellige øvelser som funker bra osv etterhvert! <3

    23. Jeg har et spørsmål til deg, hvis en gutt du hadde hvert kjempe forelska i hadde brukt canada goose, hadde du blitt sammen med han da??
      Hahah…vet jeg er flink til å spørre om spørsmål!!

    24. Blir bare deprimert … Særlig hvis du skriver hvor mye du har forbrent. . Men hvis du kan hjelpe oss lesere med å gi oss tips til motivasjon og typer trening ville det vært liiiitt bedre:)

    25. Dessverre blir jeg utrolig deprimert.
      Nå i det siste har a l l e bloggere begynt å skrive om trening.
      Hver gang jeg leser noe om trening på bloggene deres, så føles det ut som om hodet mitt raser sammen…

    26. Selv trener jeg 3 ganger i uka, men jeg blir faktisk litt deppa av det. Haha, veldig rart..
      Men jeg syntes uansett ikke det er så gøy å lese om blogger som trener ! Du kan jo si det annenvær uke, og ikke “idag at jeg hvert på trening” hver dag.
      Elsker bloggen din!! Stå på videre med bloggingen og motivasjonen til treningen 🙂

    27. altså- JA jeg liker veldig godt blogging om trening og motivasjon! MEN – det må jo nesten være fra noen som er litt ekspert og må nok ha mye mer kunnskap enn det du har. desverre.. jeg liker best å lese om dem som legger ut om hele trenings- og kostholds livet deres, og som viser leserne at man FÅR resultater av det. Blir litt rart om du som ikke har særlig kunnskap om trening og kosthold, skal begynne å legge ut om hva som sikkert er bra, og blablabla. blir ikke helt rett på en måte?.. og du har jo så sinnsykt god forbrenning (du trener jo ikke til vanlig, og spiser jævlig mye drit), så du får jo resultater av ingenting, – du har det bare i deg. For min del, synes jeg det er best å lese om litt forskjellige blogger, så jeg leser noen skikkelig treningsblogger og noen ”rosablogger” daglig. og du er jo en soleklar rosablogger!! hehe. men jeg liker veldig godt å lese bloggen din sånn som den er. ja- du kan jo liksom nevne ”var på treningstudio I DAG IGJEN” eller hva du vil, men ikke begynn å legg ut om noe du ikke har peiling på, eller lat som du er en treningsfreak – noe som du ikke er. om du hadde vært en skikkelig livsstil ekspert, hadde du ikke spist foreksempel det du spiser, og du hadde trent hver eneste dag.
      men ja, ditt eget valg, du må jo egentlig ikke bry deg om hva vi sier….

    28. det er sefølgelig spennende i blant, men det blir fort kjedelig. det er greti å skrive om så lenge det ikke blir daglig.
      Alle bloggere begynner å skrive om trening, noe som er kjedelig og deprimerende.
      Elsker bloggen din forresten!

    29. Selv trener jeg styrke mange ganger i uka, men blir faktisk litt deppa av at du skriver om det. Eller, sånn som nå. Om du skriver hvor mye kcal du har forbrent, blir jeg litt “wææ .. nå må jeg trene leenge” ogsånt .. men om du bare sier at du feks. har vært å trent, går det greit! Haha:)
      Elsker bloggen din!:)

    30. Syns det kan bli kjedelig i lengden…dette er jo ikke akkurat en treningsblogg heller 🙂 men at du nevner ett par ganger at du har vært å trent gjør iallefall ikke meg noenting. Stå på videre!

    31. Jeg liker ikke a folk blogger om trening, egentlig. Syns det blir alt for mye av det. Dessuten kan det gi feil inntrykk. For eksempel nå som du skrev om at du hadde forbrent kalorier, legger du liksom litt vekt på at det er viktig. Og da begynner jeg å stusse fordi du er jo tynn? Du har jo en helt normal kropp? Også tenker jeg, “hm det har jeg og men jeg trener ikke.. Kanskje jeg også må gå ned litt, eller starte å trene og forbrenne litt kalorier.”

    32. Jeg blir sykt motivert!! Det får meg til å ville trene også (når jeg er ferdig med tentamener da, hehe) så bare gjør det!! De som blir deprimert kan jo bare droppe å lese om det…

    33. Skulle ønske jeg også hadde tid til å trene.. Elsker virkelig å se veltrent ut, men har aldri tid.
      Litt “kamerafakta”: Det heter objektiv og ikke linse. Linsa er glasset i objektivet 😉 50mm 1.4f betyr at det er 50mm vidvinkel og at blenderen kan skrus ned til 1.4. Det at blenderen kan skrus så langt ned gjør at objektivet kan ta inn mere lys, og at bakgrunnen blir uklår slik at det du tar bilde av kommer i mere fokus. Om du tar bilde av noe og bakgrunnen er noe som glinser eller er lys, får du bokeh- effekt.
      Så husk til neste gang at det heter objektiv og ikke kameralinse 😉 litt småpirk fra ei som har god peiling på kamera, haha 🙂

    34. Blir veldig lei av å lese om treningen deres… Trener mye selv, så er ikke det, men alle bloggerne skriver jo om det for tiden, og det kan bli litt mye 🙁 Likte at du ikke skrev om det før, men nå blir jeg helt gal av dere!

    35. blir faktisk litt deppa, det er sååå mange bloggere som blogger om trening og jeg synes det er godt å komme inn på en blogg som jeg ikke trenger å tenke på trening, bloggen din er mitt fristed for å si det sånn 🙂 jeg trener selv men synes selv det er godt å slappe av litt og ikke tenke på det 🙂

    36. det å tøye ut gjør bare musklene dine “mykere” men gangsperren får du uansett. Gangsperren kommer av at melkesyren spinner rundt i musklene dine mens du trener og proteinene brytes ned. Gangsperren får du når atomene i kroppen bygger opp melkesyren og musklene dine igjen, dagen etter du har trent har de så vidt begynt å reparere musklene dine, 2 dager etter du har trent jobber atomene i musklene som bare det for å reparere det som er brutt ned. Derfor er gangsperren også værst på dag 2! 🙂

    37. Synest det er gøy å lese om når bloggere trener, men ikke om at de er stolt over å ha trent 1-2 ganger i mnd. Det er kjekkere å lese, når de trener jevnt hele tiden.

    38. Jeg blir egentlig litt begge deler 🙂 er missunelig på deg fordi du er så tynn og klarer å vedlike holde kroppen din så bra, mens jeg føler meg feit og stygg og trener regelsmessig.

    39. Personlig synes jeg ikke du skal sette trening i et lys som å forbrenne kalorier. Synes heller du skal skrive om å få en sunn kropp og bygge muskler:)

    40. Vær så snill og ikke begynn å skriv om trening og øvelser osv på bloggen, er så drit kjedelig å lese om! haha.. er derfor jeg synes det er så herlig å komme inn på bloggen din for du er en av de få som ikke skiver om trening hele tiden 🙂

    41. Har du noen bra treningsmåter eller metoder blir jeg bare motivert av det, men sånn ellers så blir jeg en smule deprimert. Dette er vel egentlig pga. jeg har ikke viljen til å fullføre dette noen ganger. I tillegg så leser jeg hvert eneste blogginnlegg du har lagt ut på bloggen, uansett om det er 1 eller 10 jeg har gått glipp av! Men du får jo stå på da, bare ikke del alt for mye, mange kan bli deprimerte av dette.. Del heller nyttige treningsmetoder eller tips en sjelden gang i blant 😉

    42. Jeg synes det er veldig motiverende at bloggere skriver om trening 🙂
      Og om du er støl etter trening er det fordi du har brukt muskler som du ikke er vandt til å bruke! Hjelper ikke noe særlig å tøye ut..

    43. det er veldig bra motivasjon å lese om!
      Vær så snill å fortsett å skrive om det, jeg leste en kommentar som sa at hun var overvektig å ble deppa av det, men helt ærlig, så er det eneste for henne å gjøre å pelle seg på treningssenteret uansett om du blogger om det eller ikke 🙂

    44. Synes det er fint at du spør om d, av hensyn til leserne dine 🙂 så lenge det ikke kommer et sånt innlegg hver dag, så skal d nok gå bra. Skal på trening selv nå faktisk 😉

    45. vel tbh så er det ganske mange som liker å lese bloggen din, men mange av de sliter med selvtilliten og den blir ikke større av innlegg om trening. uansett om de trener eller ei.

    46. Det er greit at du skriver om trening om det interesser deg. Men jeg personlig misliker sterkt bloggere som skriver masse om det, fordi jeg selv ikke kan trene på grunn av en sykdom. Jeg vet jeg ikke er den eneste, og for oss er treningsinnlegg deprimerende, så jeg syns virkelig ikke du skal skrive noe MER om det enn du gjør nå.

    47. Så flink du er! All trening er bedre enn ingen trening, eller hva? Jeg blir veldig motivert av bloggere som skriver om trening, så håper du fortsetter med det 😀

    48. Det man skal gjøre når man skal tøye er å tøye etter oppvarming. Og med tøying etter oppvarming mener jeg at man skal tøye hardt. Man skal ikke tøye hardt etter trening for da river du bare opp riftene i musklene dine. Så husk: tøye hardt etter oppvarming og tøye forsiktig etter trening 🙂

    49. “For dere som ikke har så god peiling på kamera”… HAHA! At du har en 50 mm med brennvidde på 1.4 betyr virkelig ikke at det blir bedre fokus og finere bilder ute.. og en linse på kamera, den er alltid lik. Objektiv derimot, det er det forskjell på 😉 Men du merker vel ikke så mye forskjell du som bruker AUTO 🙂

    50. Haha! 300 kalorier er ikke mye, faktisk mindre kalorier enn det er i de kakestykkenejeg spiser nå mens jeg leser bloggen din 🙂

    51. Jeg ville nå ikke ha sagt at du har så “god peiling” på kamera selv da, men ok. Linsa du har tenkt å kjøpe er i hovedsak ei linse som har mulighet for å få svært stor blenderåpning, noe som gjør at du slipper inn mer lys.

    52. hahaha, må ærlig talt si at jeg blir flau over fotokunnskapene dine. For det første så heter det OBJEKTIV og ikke kameraLINSE. OBJEKTIVET du har kjøpt deg gjør ikke bildene noe bedre ute, hvertfall ikke når man har på innstillingen auto og blits på alle bilder 🙂 Blir litt flau når du skriver ”ny kameralinse, endelig! Det ble en 50 mm 1.4 , og for dere som ikke har så god peiling på kamera så betyr det vel egentlig at jeg får bedre fokus på bildene og at jeg kan ta finere bilder når det litt mørkere ute.”
      OBJEKTIVET funker egentlig fint, men det funker best i hånden på noen som faktisk har peiling på foto og kamerautstyr. Har ikke noe i mot deg som menneske, men du burde virkelig lære deg noe om fotografering. På hele topplista så er vel du den som skiller seg ut med dårligst bilder og redigering. Til og med tcmn har finere bilder enn deg, og det sier mer om dine kunnskaper om kamera enn om hun. Greit, du bor vel oppe i nord en plass der det ikke er så mye lys, men det er ikke noen god unnskyldning i forhold til hva andre bloggere får til som faktisk bor der de og. Du bør prøve litt hardere..

    53. Jeg syntes det er dumt at du blogger om trening osv
      F.eks jeg har ikke akkurat så veldig fin kropp… så kommer du med den perfekte kroppen din og skal trene og gni det inn 🙂 jeg mener absolutt ikke dette på noen vond måte! jeg syntes det er veldig bra at du trener osv og jeg syntes du er en veldig inspirerende jente! flott er du også ;)<3

    54. Så fin du er!
      For min del syns jeg det er veldig motiverende når bloggere skriver om trening, selv om det kanskje blir litt deprimerende samtidig. Men jeg vil si mest motiverende. Hadde vært gøy hvis du kunne skrevet litt råd og tips, om hva du pleier å trene når du er på treningssenter, og hvor lenge osv!

    55. Jeg blir syyyyyyyyyykt deprimert av at bloggere blogger om trening!! alle gjør det jo for tiden, du var den eneste jeg kunne komme på bloggen til og virkelig KOSE meg når jeg leste om det du vanligvis skriver om. sånn som hverdagslige ting, personlige ting osvosv. Men skal du også virkelig begynne å blogge om trening så legger jeg meg i graven!!

    56. Det er jo din blogg, så du bestemmer. Selv synes jeg du gjerne kan legge ut noen av øvelsene du bruker, og kanskje ta litt før og etterbilder! Men og skrive hvor mye kalorier og hvor tunge vekter trenger du nok ikke ha med. Bare det generelle om hva du gjorde på treningen!:) Lykke til med treningen!

    57. motivert! vil gjerne atr du beskriver hvilke øvelser du tar, men ikke blogg om dette for ofte. Ett blogginnlegg i uken er nok 🙂

    58. Blir verken deppa eller motivert, men er bare ikke det jeg har mest lyst til å lese om når jeg leser blogger.. og med tanke på at de fleste bloggerne faktisk skriver om trening for tiden kan du godt ikkje gjøre det for min skyld!

    59. Litt begge deler kanskje? haha, neida. Men tror det spørst VELDIG på hvordan bloggeren skriver. Om bloggeren skriver “jeg jogget nettopp 3 timer, tok 209349 sit-ups og spiste en salat til middag. Jeg er så sunn og flink” så blir man deppa. Det er noe helt annent om man skriver at man har vært på trening en tur idag, og bare litt om hva man har trent. Det ser jeg ikke på som noe galt i det hele tatt!
      Hadde foreksempel vært supert om du kunne vise oss noen hjemmeøvelser du gjør (viss du gjør det). Har så sinnsykt lyst å starte å trene hjemme, har treningsrockering, vekte osv, men vet aldri hvordan jeg skal starte..

    60. HVA HAR SKJEDD MED ØYENVIPPENE DINE????? SER UT FOR AT DU MANGLER MANGE SÅNN MIDT PÅ ØYET????? HVA HAR DU GJORT?????

    61. Er jo spennende med trenings tips og slikt, men jeg blir deprimert av at du skriver antall kalorier og slikt, pass på at du ikke får anoreksi imens du er i gang, er fort slikt skjer hvis du virkelig er så opptatt av kalorier som du virker som…
      har du forresten begynt på barbiedopet igjen, du sa bare så skummelt brun ut?

    62. Liker ikke å virke som en bedreviter som tror hun bestandig har rett og skal kverulere på alt, men å tøye ut etter trening hjelper ikke på stivheten, det hjelper kun på hvor fleksibel du er. Altså, du føler deg kanskje ikke så veldig fleksibel når du går rundt og er stiv etter trening, men når det går over.

    63. Jeg vil velge å tro at man blir mer motivert av å skrive om trening! Forresten, hva du enn har gjort med øyenvippene din så var det ikke så pent… ser ut som det “mangler” noe ca. i midten…?

    64. Motivert! Folk som er så lett påvirkelige at de får spiseforstyrreler eller noe av å lese om at noen har vært og trent burde ikke få være på internett

    65. du har nok ikke veldig mye peiling på foto selv, kjære deg. objektivet du har kjøpt er veldig bra, jeg har det selv. men jeg tviler på at du kommer til å få bruk for det med tanke på at du kun har innstillingene på auto. det er så mange som klager på bildene du tar og jeg er helt enig, ikke for å være slem eller bedrevitende. men de er latterlig dårlige.
      jeg vet ikke en gang om du gidder å lese dette men om du gjør det så kan jeg jo gi deg en liten opplæring om hva du burde gjøre slik at du får mindre klager på det. greit at du blogger for å provosere men du kan ihvertfall gjøre det med kvalitet på bildene dine 🙂
      ta hjulet på toppen på “m”, aldri flytt det. jeg er ikke sikker på hva slags kamera du har så jeg kan ikke fortelle deg hvordan du skal styre blenderen og lukkeren, men blenderen styrer du på objektivet og lukkeren stiller du på kamerahuset. hvis du kikker inn der du tar bildet og du trykker utløserknappen halvveis ned, vil du se noen saker nederst der. det er lysmåleren. lysmåleren skal alltid stå på midten, og gjør den ikke det må du styre på lukkeren og blenderen. disse gjør at du slipper inn mere eller mindre lys. om du vil ha en blurrete bakgrunn eller “bokeh-effekt” må du ha blenderen så lav som mulig, og dermed må du stille lukkeren utifra det, til lysmåleren står på null. værsåsnill å gjør et forsøk på å forstå dette, for jeg synes du har en veldig fin blogg, men bildene dine er til å bli flau av. prøver bare å hjelpe! 🙂

    66. Motiverende! Får jeg også lyst til å trene, så etter eksamen i morgen blir det enda en trening for å si det sånn!:-D Men du kan godt skrive litt om hvordan og hva du trener og sånn, det er morro å lese 🙂

    67. Ikke skriv om trening vær så snill:)
      Siden du spurte; jeg synes ikke det er noe sælrig motvierende. ALLE bloggere skriver om det for tiden, det er liksom ikke så gøy å se gjennom alle de daglige bloggene man leser, for så i se at ALLE har skrevet om sin sunne hverdag, haha 😉

    68. Jeg synes det er veldig morsomt å lese om treningsprogramet til andre, men jeg synes ikke man skal fokusere på hvor mange kalorier man forbrenner. Ønsker heller at du skal skrive om hvor lenge du er på hvert apparat og intensiteten 🙂

    69. Blir deppa av det.. folk som trenger motivasjon til trening kan heller besøke en treningsblogg. Men du blogger selvfølgelig om det du ønsker! Din blogg – ditt valg 🙂

    70. jeg blir litt deprimert av å lese om trening på blogger, er allerede så sinnsykt mye press. Var så glad for at jeg ihvertfall hadde EN favoritt blogg som ikke blogget om trening, og det var din blogg.. Men jaja, det er jo opp til deg! Liker bloggen din uansett, men det blir så mye fokus på trening for tiden, og det er så vanskelig når man har spiseforstyrrelse og alt det der.. Men du er virkelig mitt forbilde!

    71. For meg går det helt fint, men jeg lurte på om du kunne legge ut noen bilder av deg som er gamle og noen fra i dag?

    72. Det hjelper ikke på gangsperren om du tøyer ut! Hvis du tar en skikkelig styrkeøkt, så bør du faktisk være litt forsiktig med å tøye “hardt” ut etterpå. Gangsperren kommer av at muskelfibrene “rives”, og da er det bare å ta tiden og god restitusjon (lett jogging, godt næringsinntak osv) til hjelp 🙂

    73. Du trenger ikke skrive om trening. Har man lyst til å lese om det, går man til andre blogger som spesialiserer seg mer på feltet og vet hva de snakker om. Ingen klikker seg inn på din blogg for å lese om trening…så du må jo gjerne skrive at du har vært å trengt, men mere trenger vi ikke å vite.

    74. Synes det er utorlig gøy at du skriver om trening jeg, får mye mere motivsjon og får lyst til og komme meg opp og trene!
      Og om det er folk som ikke har lyst og lese treningsinnleggene koster det de ikke mere enn og bare bla forbi de, og ikke lese de.
      Og er ikke alltid at man må ha så sykt peiling osv, så lenge du ikke sier noe feile greier! Og synes liksom det er gøy når du lever vanelig og spiser drit osv som andre ungdommer gjør, så viser du at det går ann og trene også! DET LIKER JEG!

    75. Syns godt du kan skrive om trening hvis du vil. Jeg syns i alle fall det er mer motiverende for min egen del når jeg forteller andre om min trening!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg