photoshoot-bilder

Planen for dagen er å dra til byen ganske snart, møte Andrea og Bjørn Erik senere og så dra på Chris Brown konserten! Tenkte å vise dere noen bilder fra shooten som jeg var på i går, har ikke fått alle enda men viser dere en annen gang ♥

No makeup 

Bildene er tatt av http://www.rolfie.no/rolfie/ 

384 kommentarer
  1. ble helt skremt av hvor pen du så ut! men syns du er like pen til vanlig! <3
   Syns du burde gå på flere sånne photoshoots, du ser alltid så bra ut! <3

  2. du har ikke bruk for sminke, kjempe fin uten!!
   de andre bildene lignet ikke på deg i hele tatt, mye penere naturlig uten sminke og uten redigering

  3. Kan du skrive hvordan du får så fin og glatt hud i et innlegg <3 Jeg bare digger deg og bloggen din du er et stort forbilde for meg!! 🙂

  4. detta får mig att tänka på hon valeria lukianova, fast du är då brunett och helt naturlig och så sjukt mycket snyggare! opererade ryskor kan slänga sig i väggen! 😉

  5. Hei kan noen lese bloggen min ?? serriøst jeg har ingen lesere -.-! det er sååå kjipt!å skirve å skirve og ingen leser det du skriver !
   tamarasecret.blogg.no
   virkelig verdt å lese !

  6. Nå er det sikkert ikke du som har redigert bildene, men herregud! Det var vel ikke nødvendig å redigere de SÅ mye. Kan du ikke spørre han om han kan gi deg de uredigerte? De er sikkert mye finere!

  7. åh du ser ut som en barbie! utrolig fine bilder, og du va utrolig pen uten sminke sopfie! Jeg synes du bør lage ny header, en som skifter mellom bildene du har tatt på denne shooten og de du tok i gul kjole! nydelig <3

  8. Fine bilder:) Men fotografen kan ikke være mye profesjonell om h*n redigerer bildene så mye og stygt.

  9. Du er nydelig! Utrolig fin shoot! Kanskje du haver på forsiden av FHM snart! Det hadde vært perfekt for deg! <3

  10. Syykt!
   veldig kult at du så ut som en barbie-dukke. Jeg trodde ikke mine egne øyne først! han må være en sykt flink fotograf/ bile redigerer!
   Du er pen uten sminke også! mye mer naturlig 🙂

  11. wow, likner helt på barbie jo! men ser at det er retusjert!
   du burde ikke bruke så mye sminke til vanlig i ansiktet, du er jo helt nydelig uten! den huden også, sjalu!!

  12. Dere som klager på at hun ser ut som barbie, som hun skrev i et innlegg tidligere så var det temaet for shooten, og la jenta være som hun vil , ingen som tvinger dere til å gå inn her om dere absolutt ikke liker bloggen hennes ! Stå på Sophie!! 🙂

  13. du er veldig pen og alt det der til vanlig, men på disse bildene ser det virkelig ut som du er laget av plastik..

  14. Haloo? Det er photoshootbilder, so what om de er retusjert? Det er jo ALLE photoshoot bilder. Dere behøver ikke klage på henne. Trodde dere at kjendisene så slik ut som på magasinblader og sånt? De er også ganske overredigerte, altså. Syntes bildene ble utrolig kule, og Sophie så utrolig barbie-ut. Noe som var meningen, hah.

  15. Ro ned trusa alle haters! Hun har allerede sagt at temaet for shooten er “barbie” eller “animasjonsfigur” så skjønner ikke hvorfor dere stresser med å klage sånn!! Slutt å klag på bloggen hennes! Bloggen er til for å dele hennes hverdag og liv, ikke for at dere skal bruke den til å klage på henne! Og har dere noen gang vert på en shoot der bildene deres IKKE blir redigert? Jeg syntes bildene vart utrolig kule, stå på sophie!!

  16. Det er meningen at det skal være redigert, så ro ned alle sammen! hærregud, hvis dere hadde lest bloggen og det hun har skrevet der hadde dere kanskje fått med dere hva temaet for denne shooten var!
   kjempefine bilder, Sophie! pen som alltid 🙂

  17. Fy søren ass du er drit pen!!
   Ville ønske jeg var lik deg ass! + jeg elsker håret ditt,øynene dine og du har en perfect kropp! <3
   Blir kjempe glad med kommentar tilbake på bloggen min! <3

  18. Sykt fine bilder! Og utrolig fin uten sminke!!
   Skjønner ikke at folk skal klage over redigeringen på bildene. Det er vel ikke du som har redigert dem heller? Sjalue drittunger alle sammen. Digger deg, Sophie!

  19. hva er meningen med å redigere bildene SÅ mye, du ser jo rett og slett falsk ut på de nedereste bildene!

  20. på god vei mot glamour-karrieren… :p hvor mange bh-er har du egentlig på deg, og hvordan kan foreldrene dine la deg ta slike bilder? blir så oppgitt…..du ber jo folk om å knulle eller voldta deg når du legger ut sånne bilder.
   PS: de skoene er laget av ekte skinn. er det ikke du som er sånn imot skinn og pels? ;););)

  21. Det bildet uten sminke var kjempefint! Men de andre er for mye redigert..du har jo drit fin hud og er brun, du trenger virkelig ikke se mer “perfekt” ut! ellers veldig kule bilder!

  22. Fine bilder, men i overkant redigert! Er konseptet at du skal se ut som en dukke? For da er det nok meningen at det skal være så synlig, at det er “plastikk”.

  23. det fineste var uten smike! det andre så ikke bra ut.. men du er penere når du sminker deg selv ogsåå!

  24. Du er veldig pen uten sminke:) De andre bildene var også veldig fine, men så de var veldig retusjerte:)

  25. Til dere som sier hun likner på en barbie på de siste bildene, så var det meningen, hun skrev det jo i innlegget igår… Følg med a?

  26. Utrolig fine bilder, men tror det er litt feil på redigeringen på det ene bildet, tror ikke du har ett blått og ett grått øye : ))

  27. Jeg bare sier ifra, men du bør ikke kle deg sånn, når du er et forbilde for barn fra 10-12 år 🙂 Du er jo ikke en playboy vettu 😉

  28. Fine bilder, men de skriker mer “FHM” og “Vi menn” enn barbie/animasjonsfigur ettersom antrekket så veldig trashy og tøsete ut. Du er bare 17 år, kanskje tenke litt på at bilder som dette er med på å ødelegge fremtidige jobbmuligheter? Du kan ikke leve på bloggen for alltid akkurat

  29. Vet ikke om dette er dårlig PR for deg, fotografen eller sminkøren. Mest sannsynlig alle parter. Ikke misforstå, du er ei pen jente, kan hende både fotografen og sminkøren ellers er god i sitt felt, men dere fungerer ikke godt sammen i alle fall. Hadde det vert meg, er dette bilder jeg aldri ville skulle sett dagens lys, for dette er bilder som havner på fotoshop-fail repotasjer. Synd, men sant. Når du er så pen som du faktisk er, er ikke 14 timer i fotoshop og masse utenomjordisk sminke nødvendig. Nei, jeg vet ikke hvilken sammenheng denne shooten er i, men altså…. Disse bilden hører ikke hjemme noen plass annet enn de der fotoshop-fail sidene/repotasjene. Ikke ta deg nær av det, jeg synes du er kjempenydelig og har ikke noe imot deg i det hele tatt 🙂

  30. I mine øyner så blir dette litt i overkant av “lurebilder”. Man ser tydelig at dette er VELDIG retusjert og ikke minst det trekker veldig ned. Betydningen vakker er jo når man er naturlig på sin måte. Syns helt ærlig ikke dette ble bra MEN du er en nyyyyydelig vakker jente uansett. Bildet uten sminke det kaller jeg VAKKER! Naturlig skjønnhet.

  31. ELSKER DET FØRSTE BILDE, du er superpen med “vanlig sminke”.
   Du trenger ikke en hel hau med sminke!!!

  32. Synes det er mest synd at hun er et forbilde og det er mange mindre barn som leser bloggen hennes og ser disse bildene. Og når de går å ser seg i speilet føler de seg drittstygge og føler de må legge på et tonn sminke og putte all slags hårmidler i håret osv…
   Når teamet var barbie så må det jo masse redigering til, men dette var dårlig redigering

  33. du trenger overhode ingen sminke, du er naturlig pen! og du kler utroooolig godt denne hårfargen også forresten! frøken strøken <3

  34. Hei alle sammen – så artig å se alle kommentarene:-)
   For de som måtte lure – bildene ER selvsagt kraftig fotoshoppet, nettopp for å få de til å likne enda mer på en Barbiedukke av plastikk.
   Dette er et trend-konsept som er litt i vinden nå, og det er åpenbart IKKE meningen at det skal se ekte ut. Når det er sagt, så kan jeg røpe at det er lite utover “plastikk-hud” som er gjort med bildene. Sophie Elise er ikke bare en flott modell, men hun jobber også veldig godt foran kamera:-)
   hilsen
   Rolf-Ørjan (fotografen)

  35. Av alle disse bildene var det øverste definitivt det fineste, det var faktisk nydelig! De andre så nesten ut som animasjon pga all redigering. Du er mye penere uten all retusjeringen 🙂

  36. Bildene er så retusjerte og redigerte at det ligner ikke på en levende person engang, det finnes begrensninger. Overredigering ødela disse bildene helt. Ikke fint, i det hele tatt.

  37. Utrolig fint!
   Kan du lage en liste om hvordan du trener ?
   sliter litt med trening og hvordan jeg skal trene , også har du så super duper fin kropp! drømmekroppen min hvertfall!
   Så lurte på om du kunne vise litt hvordan du trener? på en eller annen måte? ville vært utrolig snilt om du gjorde det!
   elsker bloggen din!!!!

  38. hvis dere leser det andre innlegget en gang til står det tydlig at det var meningen at photoshooten skulle være med “barbie” eller “animasjonsfigur” tema! så er meningen det skulle være slik redigert…. gud så dumme noen folk er!
   jeg synes bildene var utrolig kule og inspirerende! og elsket både sminken og redigeringen, og spesielt håret! herregud så fint! du burde gå på flere slike photoshooter, er så kult å se de stilige bildene 😀

  39. Det første bildet var fint, og du er veldig pen uten sminke. Men sminken på de andre bildene var langt ifra pent. Nesten stygt..

  40. Det lignet ikke på deg.. Syns helt ærlig at du ikke var noe fint sminka. Men fine bilder da 🙂 Å du er jo veldig pen!

  41. u are very beautiful without make up Sophie, do not use it to much. Photos from photoshoot are nice but I think it is to much photoshop.. :/
   I enjoy reading your blog 🙂

  42. Kunne du ikke lagt ut både de redigerte og raw filene? 🙂
   Vil jo gjerne se hvordan du så ut på shooten, ikke hva en fyr kan gjøre i photoshop 😛

  43. Herregud! Det var sykt kule bilder, likte måten du ble sminka på til en slags barbie! Du passet det virkelig! Må bare si at du ser smashing ut uten sminke også, veldig.
   Likte måten de var redigert på også, hvilket program brukte han?
   Gleder med til å se flere bilder<3

  44. Haha, redigert til tusen. Man ser ikke den skitne selvbruningshuden din som du har på alle bilder av deg. Han må være UTROLIG flink til å redigere bilder! Tilogmed nesa di så jo fin ut 🙂 Bryna klarte han ikke å redigere ser jeg, men det skjønner jeg. Kan ikke få alt 🙂 Ser han har glemt å redigere det ene øyet ditt blått også, på det 2 bildet.

  45. Så utrolig kule de var!! 🙂
   Du er nydelig! Fikk av en eller grunn utrolig lyst på nesa di på det bilde nr 2! Var perfekt der, hihi:-)
   Stå på 🙂

  46. For noen overretusjerte bilder.. Hendene dine f.eks. ser ikke engang ekte ut. Hahah, ikke fint at all.

  47. Jeg liker bloggen din veeldig godt, og liker hvordan du ser ut nå! 🙂 leppene dine er syykt fine, jealous much!!
   men however, unnskyld meg, på de bildene her ser du prikk lik ut som en polsk prostituert… Og jeg skylder ikke på deg ihvertfall, er noe galt med de photoshootfolka!!

  48. Syns ikke det ser ut som noe typisk “barbie konsept”. En profesjonell fotograf ville ikke tatt slike type bilder av en jente som ikke e fyllt 18 enda en gang. Ikke bare for personen det gjelder sin skyld, men fordi det er mange jenter helt ned i 10 års alderen som skal se dette. Hurra for den synkende standaren i Norge!

  49. Må være de mest perfekte, nydeligste , vakreste bildene av deg ever <3
   Ble helt stum .
   Nydelige farger var bare et pluss <3
   Igjen Wow Flere jenter burde gjøre sånt !

  50. Altså. HVORFOR sitter du på en slik ball? Fant ikke dere en bedre plass å ta bilder på? Hadde blitt bra skuffa hvis photoshooten min skulle være på en treningsball.

  51. Om dere faktisk leser bloggen hennes, så vet dere at konseptet med denne photoshooten var at hun skulle se ut som barbie eller anime 🙂
   Sophie, du har en så sykt fin kropp! Jeg er sjalu!
   Sier jatakk til magen din, hehe 🙂
   Hatekommentarene er virkelig idiotiske :p Folk som er sjalu som ikke klarer å innrømme det.. 😛

  52. lurer på om noen av dere kanskje har tenkt at poenget med denne photoshooten var å se ut som en barbie………. Hun verker skriver at bildene er helt naturlig, eller benekter at de er photoshoppet. såeeh . ro-an johan! til alle andre … sære lesere.. Stå på videre Sophie! 🙂

  53. unaturlig,sykt overredigerte bilder der selv nesa di er kraftig retusjert.og selv på slike redigerte bilder blir du ikke spesielt pen.hodet ditt er så stort i forold til resten av kroppen.

  54. Utrolig flotte bilder sophie. Liker barbie effekten. Og du har en råflott kropp. Syns det er tragikomisk at så mange har så dårlig selvbilde at de må rakke ned på deg for å få seg til å føle seg bedre.
   Stå på! =)

  55. Til anonym over her: Hvordan ho får glatt hud? Retusjering!
   Anyhow, synes helt ærlig ikke de var no fine, hva skal du bruke de til egentlig eller hva skal de bruke de til?

  56. Det greiene du har i leppa ødelegger munnen din! Den er såå mye finere uten – hele du er finere uten!
   Du er nydelig

  57. Du er NYDELIG, og du virker som en fantastisk person! <3 Kanskje de nederste bildene var litt overredigert, men du er kjempe pen og har et fint utseende ! <3

  58. Å gud! Så pen du var uten sminke.
   kaller det for ekte skjønnhet<3
   Du var også veldig pen på shooten,
   men penere uten sminke<3 Du er veldig heldig som har ekte skjønnhet<3 Du må være stolt over deg selv<3

  59. Fin du var uten sminke. Fine bilder og, har så lyst å vere tynnere enn det jeg er nå. Ligner litt på hun derre Croft dama 😛

  60. Du var veldig fin på det første bildet, der du ikke har sminke! Men de andre bildene ser overredigert ut.
   Jeg er sikker på at du hadde blitt LIKE fin om du hadde latt redigeringa være.
   Hadde vært gøy å se et av de bildene UREDIGERT.
   Du trenger ikke redigere for å ligne Barbie, jeg syns du er en veldig pen Barbie fra før 🙂

  61. Vi blogger om barn som ikke har det bra i Afrika osv også hadde vi satt utrolig stor pris på som du hadde tatt deg en titt inn på bloggen våres. Bare for og se hvor ille barna har det.

  62. Hallo ? Hu sa temaet var barbie/animasjonsfigur.
   Ja de har retusjert det veldig, har Sophie sakt at det ikke var det ?
   Nei, hun vet det nok godt selv så dere trenger ikke lage 150 komentarer om det.
   Ja, hode hennes ser veldig stort ut, men det kan være meningen for hodet til barbie dukkene, er ikke de ganske store ?
   Sophie er veldig pen naturlig og her har det vært meningen å oversminke henne.
   Dere som sier at det er små barn på bloggen hennes, ja selfølgelig er det det, men det burde ikke ha noen betydning om hva hun skal blogge om !
   Sophie sier selv at hun blogger om sin hverdag, hår, sminke osv…
   Vær så snill og ikke klag, det er du som har valgt å lese bloggen hennes !
   Til deg Sophie sier jeg bare at du er veldig pen og burde fortsette med brunt hår fordi det kledde du veldig !<3

  63. Du var utrolig nydelig uten sminke på det første bilde! Alle bildene var helt utrolige, og du er så sinnsykt pen! Herregud, jeg er sykt sjalu! 🙂 <3

  64. Det første bildet er det fineste jeg har sett av deg!
   De andre var… stilig. Svært redigert, og barbieparodiert 🙂

  65. Alle som sier hun er overredigert eller hva faen, hvis dere hadde LEST forrige innlegg, og ikke bare dømmet bloggen ut fra bildene, så har hun faktisk skrevet at det var MENINGEN å se animertdukkete ut. Ikke alle bilder SKAL se naturlige ut.
   Idiots

  66. Åherregud,jeg dør av hvor pen du er
   Tenkte først at du virkelig så ut som en barbie, men så kom jeg fram til at du ligner mer på en bratz ettersom kroppen din har finere former, og du har sånn søt høyde! haha
   Digger deg virkelig 😀 Du er fantastisk!

  67. Du var kjempepen på det øverste bildet!
   Likte også shooten veldig godt. Den var ganske annerledes og spesiell. Selvom bildene er veldig redigerte, var de jo kjempeefine 🙂

  68. Skjønner ikke hvorfor du gidder å drite deg ut ved å skrive, ingen sminke. Alle som har øyne klarer å se du har tryne fullt av pudder og øyeskygge

  69. Det bildet “uten sminke” er sykt redigert slik som resten av bildene + vi ser at du har brunkrem og lipgloss 😉 hvorfor ser du alltid helt jævlig ut på photoshoot bilder? hver gang du har vært på photoshoot så er det for ett eller annet tema som har med barbie ting eller fjortiss ting eller barbiedop. Aldri noen som ber deg bli med på photoshoot for noe viktig, for noen serriøse saker, bare for slike fjortiss barbieting. Og i tillegg så har de sminket og redigert deg så heftig at du ikke ser ut som deg selv engang.

  70. Skjønner ikke hvorfor du må ligne en barbie?? Er sikker på at du er utrolig pen uten all men sminken, men dette blir for mye. Selvfølgelig bruker alle jenter sminke og slikt men de ser naturlige ut, bli likt for den skjønnheten du naturlig har, og ikke ødelegg den på denne måten. Syntes dette blir for mye!

  71. Kjempe kule bilder! Liker måten fotografen har fått frem denne Barbie, animasjonsfigur looken, utrolig stilig..:)
   Det første bildet var nydelig, naturlig skjønnhet..:)
   Og den nye hårfargen var veldig fin.. Du er ei vakker jente Sophie..:)

  72. ÅÅÅÅ, kan du ikke prøve å bare være litt naturlig og vakker for engangs skyld og sette pris på det Gud har gitt oss kvinner, istedenfor å se plastisk og ekkel ut? DU ER JO DRITPEN!

  73. Du ser så SINNSYKT liten ut! Følte at jeg så på en 13-14-åring som poserte og lekte deilig, og det føltes HELT feil..

  74. jævlig fin kropp! Hvordan holder du deg i form?
   Har du på sminke når du er hjemme eller bare på byn eller ute ? <3

  75. Sophie jeg vil bare si jeg fant lillesøstra mi på 10 gråtende på badet. Jeg spurte henne hva det var og jeg fikk vite at hun aldri ville bli så fin som deg. Altså hun tror du ser ut som disse bildene i virkligheten, at du ser ut som en barbie. Vær forsiktig Sophie med hva du legger ut.

  76. Synes bildene var fine jeg, de var deg, sophie! Hahaha, hvorfor skal dere trykke innom hvis dere vet dere ikke tåler synet av at sophie har finere kropp enn dere? Vis respekt, jenta er jo fantastisk!
   Forresten en kommentar øverst: Hvis søsteren din ikke tåler slike bilder, kanskje moren eller faren deres ikke bør gi henne tilgang på det da? Hun er et vanlig menneske, dette er hennes blogg, hun velger hva hun skal poste selv. Er det mulig..

  77. Hvilket redigerings program er brukt på disse bildene for jeg likte virkelig disse bildene uansett hvor mye de blir redigert eller gjort om 🙂 jeg har lest bloggen din kjempe lenge og du er helt fantastisk blogger 🙂 Du blogger som en stjerne og er helt perfekt 🙂 Du ser kanskje ut som en Barbie men det er det som klær deg og hadde du ikke sett sånn ut eller hatt den personligheten så hadde bloggen blitt helt annerledes :)Jeg syntes du er helt fantastisk og jeg kommer til å lese bloggen din helt til du slutter for den er så bra 🙂
   Digger deg 🙂

  78. Du var KJEMPEFIN uten sminke! Du kunne helt ærlig gått uten sminke til vanlig, hadde sett kjempefint ut 🙂 Men det ble veldig anime-aktig de nederste, syns du er så utrolig mye penere naturlig. 🙂

  79. Ansiktet ditt, når jeg ser dette bildet, er ikke akkurat veldig symetrisk. Ser ut som den ene siden er dradd nedover. Ser veldig snålt ut. Men litt morsomt også da 🙂

  80. Så utrolig stort hode du har. Ser ut som det er i ferd med å knuse skuldrene dine på grunn av tyngden. Ser litt skummelt ut synes jeg, akkurat sånn på et sånn nifst øst-europeisk dukketeater..

  81. Haha! Må le av folk som ikke leser hva du skriver!
   Det var jo vitsen at hun skulle se ut som en dukke/barbie!
   Syntes det er så rått hvordan man kan ta bilder sånn!
   Vis frem det du har! Du er en kvinne 😉

  82. Det første bilde kan være litt fint, “usminka”, selv om man ser jo godt at du har foundation, pudder og noe på leppene.
   De andre bilene, hehe joda…alle kan se bra ut når man blir SÅ redigert at det ikke gjenspeiler virkeligheten i det hele tatt. Men ok, hvis greia VAR å ligne på en Barbie så…det er liksom bare litt sånn “Hvor er du?” hva er det av deg i disse bildene? De har jo ikke noen sjel, noe personlighet eller varme i seg…det kunne vært hvem som helst, like gjerne en dataanimert figur. Bildene gir meg overhodet ingenting, det er jo ikke DEG?

  83. ah! Elsker bloggen din! Har akkurat fått ny blogg med nytt design, og hadde satt stor pris på det hvis du tok en titt! Blogger om hverdag, outfits, innkjøp osv.

  84. du er så nydelig, du burde roe ned sminken du bruker til vanlig. vis det er sånn du ser ut som på det øverste bilde uten sminke, tror jeg du kommer til å se smashing ut med bare bittelitt sminke 😀

  85. Det første bildet representerer en litt mer “naturlig” look. Usminket er du derimot ikke, det overrasket meg egentlig litt at såpass få har reagert på det. Huden er sminket, han har lagt øyenskygge og hvit eyeliner samt noe på leppene. Det er jo ikke vanskelig å se i det hele tatt.
   Du er ikke den første jeg har sett som påstår å være usminket bare fordi du ikke har maskara på, men det blir allikevel litt for dumt. Man begynner jo å lure hvor mye du pynter på sannheten i andre sammenhenger når det blir gjort så åpenbart her.

  86. Var morsomt å se at effekten gjorde at du såg skikkelig barbie ut! 🙂 Om jeg ikke hadde visst bedre, så hadde jeg trudd det var en barbie, som skulle se menneskelig ut. Blei pene bilder!

  87. Hei sophie! 🙂 utrolig flotte og kule bilder. Jeg har en utrolig god sak jeg tror du vil ta en titt innom. Akkurat bestilt en genser derifra selv. Man kan være med på å redde en hunds liv og la de få service hund opplæring så et funksjonshemmet barn får den. Siden er https://www.sevenly.org/. Kampanjen holder på frem til idag en gang 🙂

  88. Jeg tror ikke de to nederste er såå my redigert som dere andre sier det er, vi så jo på de andre bildene at det var sånn hun ble sminket.
   Syns du er så søt uten sminke foresten!!<3

  89. den bilde med “no makeup”, jeg er så sykt løgn, du har både øyenskygge på og pudder lignene på ansiktet,og pluss så kan man redigere prikker og ujevnheter på photshoop, så du er på mange måter ikke “uten sminke”

  90. Woow, så utrolig kule bilder! Elsker redigeringa og alt! 😀 Tør du å legge ut orginalbildene? 😀 hadde vert gøy å sett 🙂

  91. unnskyld at jeg sier det, men disse bildene er altfor overredigerte! Vi har sett mer eller mindre hele kroppen din mange ganger før, og vi vet jo at den ikke ser sånn ut som på bildene. Du har mye tykkere mage, mye MYE mindre bryster og langt i fra så fin hud. Syns at det antrekket var litt slutty, men det er jo sånn du vil fremstå, så da er det vel greit. Skoene passa IKKE til det du har på deg. Haha, må være den styggeste kombinasjonen jeg noen sinne har sett. Btw, på det “uten sminke”-bildet så ser man godt at du har pudder i hele trynet, just sayin’

  92. jeg ler høyt, fytti katta, ekstremt overredigerte og unaturlige…og du skal fremstå som et forbilde? huff…

  93. Heia <3 du er drit pen uten sminke<3
   å du ser jo ut som en barbie OMG du er så pen<3
   Ossen går det ann å være så nydelig

  94. Huff.. Her har dem brukt photoshop på høyt nivå, så kan vel si at det er så og si falskt alt sammen. Og du skal være et forbilde for unge jenter? Stakkars..

  95. Haha, ser ut som barbiedukke! Vil du virkelig bli tatt bildet av sånn?
   Du var søt uten sminke, var definetift beste bilde!!

  96. Han/hun som har redigert disse bildene har virkelig ikke gjort en god jobb.. Tydelige redigeringsfeil på 2. bilde rett over rumpa oppover ved ryggen, og 4.bilde på benet..

  97. Uff så unaturlig og redigert. Det øverste bilde var du så vakker på og naturlig så kommer det alt for retursjerte bilder hvor du så ut som du var laget av plastikk. Du er vakker som du er!

  98. Woow, babe faktor til 1000!
   Forresten så har jeg sendt deg en mail for en stund siden, hadde satt pris på om du svarte :))

  99. det naturlige bildet var syktfint av deg!! liker ikke egentlig de andre bildene noe særlig.. ser veldig plastisk ut.. du ser faktisk ut som en bratz på de bildene, men det er vel det du har lyst til? :p
   haha, litt fail at de glemte å redigere det ene øyet ditt blått !! ^^

  100. Du er usannsynlig vakker, Sophie, det er du virkelig, og enda bedre ble det med brunt hår. Men denne shooten var litt trashy, beklager at jeg sier det. Tror du nevnte at han hadde fotografert for FHM, og det sier vel sitt? Jeg skjønner at shooten skulle være barbie og animated og alt sånn der, og jeg synes det er fett, men utfallet ble bare litt billig.

  101. å fy helvette. Vet du hva? Du ligner på ho Russiske (?) jenta som har vært mye i nyhetene fordi ho ligner på en dukke. Du har skrevet om ho tidligere på bloggen. Du er ikke så jævla langt i fra hahaha.. just sayin…

  102. Du er kjempefin:-) OG SÅ MYE PENERE MED BRUNT HÅR
   fatter ikke at du var misfornøyd med det, brunt kler deg så mye bedre

  103. Åherregud, så nydelig du var på bildet uten sminke! Fantastisk! De andre bildene gjorde det litt vondt å se på, ettersom de var E K S T R E M T retusjerte, men det er vel slik det fungerer… Unødvendig synes jeg, ettersom du er så fanstastisk når du er naturlig! (men temaet var jo tross alt barbie eller noe sånt da..)

  104. Det første bildet representerer en litt mer “naturlig” look. Usminket er du derimot ikke, det overrasket meg egentlig litt at såpass få har reagert på det. Huden er sminket, han har lagt øyenskygge og hvit eyeliner samt noe på leppene. Det er jo ikke vanskelig å se i det hele tatt.
   Du er ikke den første jeg har sett som påstår å være usminket bare fordi du ikke har maskara på, men det blir allikevel litt for dumt. Man begynner jo å lure hvor mye du pynter på sannheten i andre sammenhenger når det blir gjort så åpenbart her.
   —-
   WORDS du der ovenfor

  105. Ansiktet ditt på det første bildet er skjevt. Du ser helt mongo ut med øyne, munn og øyenbryn på den ene siden av ansiktet samsvarer ikke med den andre siden. Creepy.

  106. kjempe fine bilder! alle dere som kommenterer at det var stygt, og at fotografen ikke kan redigere eller noe..kanskje det var meningen med hele fotoshooten at det skulle bli redigert sånn. stå på sophie!

  107. Liten sånn “fail” på det andre bildet, man ser at øynene dine er redigert med sånn fin blåfare, fodi det andre øyet ditt er grønt.

  108. HEI FOLKENS! 🙂
   Leter dere etter en ny, spennende blogg å lese?
   Jeg er ei jente på 20år, blogger om mote, hverdag og generelle ting som faller meg inn.
   Jeg hadde satt så uendelig stor pris på om dere hadde stukket innom og kommentert litt..
   Jeg har foreløpig lite innlegg, men de kommer! begynte akkurat å blogge igjen..
   Og hvis du er god på design, så hadde jeg satt stor pris på om du kunne ha hjulpet meg med et kult design til bloggen, du får såklart stor erkjennelse på bloggen(yes!).
   Lesere = Motivasjon
   Motivasjon = Gode innlegg.
   Setter som sagt veldig pris på om dere tar en tur innom og kanskje kommenterer hvis dere vil 🙂

  109. Folk må slutte å kommentere at det er slutty og over redigert osv!
   Temaet var jo Barbie / animert og det ble perfekt! Om jeg hadde fått tilbudet til å gå på en photoshoot hvor jeg skulle kledd meg slik, sminket slik og redigert slik, så hadde jeg sagt ja med en gang! Det er jo ikke slik at hun later som at det er helt naturlig uansett! Nydelige bilder. Sophie er pen både med og uten sminke 🙂

  110. Utrolig fine bilder! Digger barbie bildene, de var såå kule! Du er sykt pen uten sminke sophie, du burde begynne å bruke litt mindre sminke så det ser litt mere naturlig ut, for du er naturlig vakker. Du trenger ikke sminke for å se bra ut du!!!!! 🙂 elsker bloggen din, stå på!

  111. Grusomt stygge bilder, de redigerte. Det uten sminke var nydelig men de andre var alt for overredigerte, til det punktet hvor det faktisk ikke er pent lengre

  112. Hm… Får det ikke helt til å stemme. Den tynne jenta med dritstore pupper… Og folk tror de er naturlige:) Hehe noobs.

  113. kaaafaaen, nå må du gi deg! du vett du ser ut som ein av disse som oppererer seg for å se ut som en dukke? de er jo ikke sånn som dette du egentlig ser ut, hele kroppen er jo redigert. Er det sånn som dette du vil framstå? som en redigert dukke? kos deg

  114. Finee bilder, spesielt det øverste ! De som redigerte trenger ikke og rediger så mye, Du er fin naturlig 🙂

  115. sånn ca en million finere på det øverste bildet. på de nederste er du overredigert og de var rett og slett ikke noe særlig fine. du bør kjøre mer naturlig, er jo du som hele tiden sier at innsiden teller mest? 🙂

  116. Faen at folk MÅ må være så jævlig opphengt i å skrive drit heletiden. Latterlig å se på. Selvfølgelig er bildene overredigert det er da hele vitsen med photoshooten. Idioter uten hjerner.
   Voks opp a!
   Veldig fine bilder Sophie! Herregud så pen du er<3

  117. Oj, jeg trodde faktisk det nest øverste bildet var en barbieukke først x)
   men du er utrolig pen <3

  118. Hahha, dette var bare råkult! Ser jo ut som en ekte barbie. Hodet så litt stort ut, men er kanskje pga håret?

  119. Det første bilde av deg uten sminke var utrolig fint! De andre var rett og slett kvalme vil jeg tørre å påstå..

  120. det første bilde uten sminke var utrolig fint! men de andre likte jeg ikke,ligna ikke på deg selv i det hele tatt 🙂

  121. Næmmen kafan?! Første bilde va jo fint, men en grå yogaball av alle ting å sitte på, det ødela jo alt?!

  122. Du er kjempepen uten sminke, kvorfor så mye retusjering på de andre bildene? Men en ting. det er vel ikke meningen at det ene øye skal vere blått og det andre grått? Tror nok han glemte det ene 🙂

  123. Trodde det var en dukke. Henger meg på kommentarene om en useriøs fotograf som photoshopper vekk alt av hudtoner etc. Utrolig at han vil ha link på dette.

  124. De bildene der var helt overredigerte, du er veldig vakker! Men de bildene visste det ikke. Det øverste bildet, var helt elsk. Du er nydelig uten sminke. Det ser jo ikke ut som deg på bildene.

  125. Hmm, har du og faren din et litt spesielt forhold? Han burde vel leke litt med deg når du ser sånn ut, hvis han ikke er gay da 😉

  126. Du ser SYYYYYYYYKT ut som en barbiedukke !!♥
   Da skal man være pen altså !;)
   Litt skummelt bilde av deg det der gråe bildet !
   men jaja… du er jo pen uten sminke !

  127. Til alle dere “haters”. Hvis dere først skal skrive dritt, vær så snill å ha grammatikken på plass.
   Grammattikk: læren som beskriver elementene et språk er oppbygd av og gir regler for hvordan de får kombineres, særlig om morfologi og syntaks, men også om fonologi, semantikk og pragmatikk engelsk, norsk.
   Takk skal dere ha. Hvis Sophie Elise vil se ut som en barbiedukke, så er det hennes valg.
   Jeg blir like provoserte som dere av denne bloggen, men så kommer jeg på at det er sløsing av tid som jeg heller kunne brukt på noe helt annet. Liker du ikke bloggen, så les noe annet istedet. INGEN TVINGER DEG TIL Å SE PÅ BILDENE HENNES.
   Dette er forøvrig min første og siste kommentar her noensinne.
   Takk for meg.

  128. Ikke for å være frekk eller noe men fyfaen. Det er jo helt photoshopa de siste bildan. Du ser ut som en jævla barbie med helt glatt og rar hud. Hodet ditt e jo fetteeestoort!

  129. hahahah jeg blir seriøst flau av disse bildene, tror ikke jeg er den eneste heller! den redigeringa får deg til å se ut som en barbie, og du vil kanskje ta det som et kompliment, men det var det ikke. Dette var virkelig ikke noe fint. Alle som leser bloggen vet at du ser langt ifra sånn ut.. Og hvis du først skal se ordentlig ut på photoshoot, skulle du kanskje valgt noen andre sko som ikke så ut som de var brukt til å leke i en søledam med eller? bare et lite forslag…..

  130. For det første, bør du informere i innlegget at poenget med photoshooten var å se ut som en barbie, for det så jeg i et innslag på TV at det var meningen å sminke deg sånn.
   For det andre er det veldig tydelig at du ikke er helt usminekt på det første bildet. Du har både hvis eyeliner, litt maskara og øyeskygge som er en tone mørkere enn hudfargen din. Jeg er makeup artist så jeg ser det med en gang.

  131. syns ikke det er noe galt med redigeringa, det er jo vanlig å overredigere huden osv (men må innrømme at henda var drøyt overredigerte), men sminka var rett og slett dritstygg.. ser mer ut som en alien enn en barbie, du er mye finere uten

  132. Hvor i all verden er foreldrene dine? Dette er det drøyeste jeg har sett og noen burde ta en alvorlig prat med din mor og far.

  133. JEG ER MER BEKYMRA FOR ALLE SOM BRYR SEG MED Å LESE BLOGGEN TIL EI SOM VIL OFFENTLIGGJØRE SÅNNE BILDER, ENN HENNE DET GJELDER, DET ER JO DE TUSENVIS AV LESERNE SOM GJØR AT HUN FORTSETTER Å BLOGGE OM SITT EKSTREMT UVIKTIGE OG EGOSENTRISKE LIV.
   Stakkar unger som vokser opp med innflytelsen til slike og syns det er legitimt; alle andre gjør det jo også.
   Hvor ble det av idealet der kvinner skal være selvstendige?

  134. Jenter: ikke si at kroppen hennes er fin basert på disse bildene. Redigeringa gjør den unaturlig – det er ikke meninga å se sånn ut.
   Bruk litt tid på dere selv framfor å glorifisere denne jentungen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg