verdens beste daag?

God kveld fra oslo! Etter en lang dag har jeg endelig kommet til en venninne sammen med jentene, de andre lager taco mens jeg blogger (ettersom jeg ikke spiser kjøtt er jeg ganske ubrukelig å ha jentekvelder med, haha). Jeg har hatt en veldig lang, men spennende dag! La oss gå igjennom det i bilder! Tv2 fulgte meg hele dagen, det skal redigeres i neste uke så får vi se når det kommer på tv. Da får dere virkelig se den ekte meg, ettersom de fulgte meg en hel dag igjennom masse jobb og “behind the scenes” 

Først dro jeg til NRK hvor jeg skulle bli intervjuet på nrk mp3. For dere som ikke fikk hørt på intervjuet så får jeg lydopptaket på mandag som jeg kan legge ut, det var i alle fall kjempemorsomt! Elsket hun som intervjuet meg, sykt herlig jente som jeg har hørt mye på radio før. Er så rart hvordan man lager seg et bilde i hodet av hvordan de på radio høres ut, og så ser de egentlig heelt annerledes ut.

Her skulle jeg og nrk mp3-programlederen lage duckface, og som den eksperten jeg er måtte jeg lære henne. Hun klarte det ikke, noe som var kjempemorsomt!

 

Så dro jeg til Drammen for å ha photoshoot! Det var flinke Rolf Ørjan som tok bilder av meg, som blandt annet har tatt bilder av Linni, Petter elsker Mari og masse FHMforsider. Utrolig dyktig er han, og en herlig mann! Var der i flere timer og trivdes utrolig godt i hannes selskap, han fikk meg til å slappe av å være meg selv. Er også han som har lagt sminken min, snakk om å være flink? Og det sykeste av alt – han er selvlært! Alt dette har han lært av videoer på youtube, det er faktisk helt sykt. Ser ut som en animasjonsfigur eller en barbie, noe som var tema for shooten. 

 

Dette var antrekket mitt for shooten. Når dere ser meg hoppe å sprette rundt i dette på tv.. U will die! 

Etter alt dette dro jeg til Asker for å intervjues sammen med “bloggmamma” Trine Grung. Det var utrolig koselig å se henne igjen, hun gjør meg så glad å gir meg masse komplimenter hele tiden. Jeg vet hun virkelig har troen på meg og backer meg opp uansett hva, er så glad jeg “har” henne! På bildet under er det meg, datteren hennes og en vennine av datteren. Dette var også en utrolig morsom del av tv2 innspillinge, kom masse “bloggfans” som sto rundt å ropte og tok bilder. Da får dere se hvordan DET er, tro det eller ei – det er hverdag! 

Noen som skal se det på tv når det kommer? 😀 

81 kommentarer

Siste innlegg