det som var i pakken..

.. Det som var i pakken var..

Skjerf! Haha, det var altså ikke verre. Jeg fikk 6 skjerf fra buyhlse.no , dere kan vel tenke dere at jeg er glad? Alle var utrolig fine og i godt stoff, jeg har trengt et skjerf kjempelenge nå så det passet virkelig perfekt. De har kjempefine skjerf på den nettsiden, pluss jeg har ALT treningstøyet mitt derifra (som dere kan finne HER), det er også i god kvalitet. Treningsrockeringen min er også fra den nettsiden, så det er absolutt verdt en titt! 

Men, hvem trenger 6 skjerf egentlig, når jeg har mange fra før av? Jeg tenkte jeg skulle gi ut et skjerf til en heldig leser, så om du har lyst på et av disse skjerfene så legger du bare igjen en kommentar her med hvilket av skjerfene du vil ha + mailen din! Trekker en vinner i morgen som blir kontaktet på mail og får et skjerf i posten! 

.. Og det var desverre ikke en ENESTE person som hadde rett på gjettingen!? Jaja, får ta det en annen gang da. Men gode forslag dere kom med! 

Dere kan velge hvilket som helst skjerf, utenom dette gråe med stjerner på som jeg falt pladask for. Skal bruke det på skolen i morgen, uten tvil! 

 

672 kommentarer

Siste innlegg