14-årige meg

I dag var virkelig en slitsom skoledag, men vi hadde en kjempemorsom diskusjon i markedsføringen om skatt og slike ting, opptur i hverdagen haha! Elsker når man diskuterer viktige temaer på skolen, det er jo da man faktisk lærer noe. Etter jeg kom hjem har jeg bare ligget i sengen og sett på OC hele dagen, haha? Tiden flyver virkelig avsted! Og på fredag drar jeg til oslo på Chris Brown med de beste personene i verden. Gleder meg ♥

I dag på skolen fikk jeg masse gamle bilder fra Anne-Sofie, fra jeg var 14 år og yngre! Haha så utrolig gøy å se på, tenkte å dele litt av det med dere. Jeg blir så glad av å se slike bilder, spessielt siden jeg har de samme vennene da som nå, både gutter og jenter! Er så sykt glad for at vi har “holdt sammen” så lenge og har MASSE minner sammen. 

12-13  år: 

 Meg og Anne-Sofie.  Hahah, rare ting vi fant på! Her kledde vi oss helt tilfeldig ut som gutter og tok masse bilder med webkamera.

Hahah, husker jeg syntes dette bildet av meg var sååå fint! Hva skjer med øyenbrynene?? 

 

Profilbildet mitt på nettby den gang da, HUFF. 

Meg, Anne-Sofie og Amanda i tromsø en gang for leeeenge siden! Haha! 

 

14 år:

Meg og Stine, vi var bff’s på ungdomskolen og fant på sykt mye sprell. Hun var den jeg opplevde alle “første” sammen med, så vi delte liksom de erfaringene (ikke med hverandre riktignok haha, men på samme tidspungt) Hadde første kjæreste på den tiden, første kyss, første gang jeg drakk, alt sammen! Det kommer jeg alltid til å huske.

Her ser dere blandt annet Stine, Meg og Caroline som dere kjenner litt via bloggen! 

Når jeg nettopp hadde klipt bob, så dum kan man altså være. Caroline, Anne-Sofie, Stine, Mathias, meg og Henrik! Er jo enda god venn med Mathias blandt annet, så det er gøy å tenke på at man har kjent hverandre sååå lenge! 

Hahaha ler meg ihjel av dette bildet, man ser kanskje ikke så godt hva som skjer her, men det er altså jeg som kveler Anne-Sofie!

HAHAHAHAHAH!! Sånn som hun ser ut her, er det vel ikke rart det ble noen kvelertak iblandt..


62 kommentarer

Siste innlegg