på forsiden av..

Jeg har hatt intervju og photoshoot hele dagen, kan desverre ikke si så mye enda om hva det gjelder eller hvordan type sak det skal være. . Men, det kommer, og kan si såpass at det er en veldig spennende artikkel med mye forskjellig! :)  Kan vise dere litt bilder senere i uken fikk jeg beskjed om, gleder meg veldig fordi bildene ble fantastiske! Det føles så utrolig godt når man har tatt bilder en hel dag, og så får man sett resultatet etterpå og så ser alt mye bedre ut enn man hadde tenkt seg. Jeg står jo bare der å poserer og har null peiling på hvordan det egentlig ser ut, derfor var det en stor lettelse for meg idag!

En liten teaser: 

Som dere vet var jeg på shoot for et par uker tilbake siden, og i dag fikk jeg endelig sett det ferdige resultatet! Jeg er på forsiden av natt&dag som er den største gratisavisen i norge, med rundt 140 000 lesere om jeg ikke tok helt feil. Man kan desverre ikke få tak i det i Harstad, men jeg vet at de har avtale med burgerking (av alle ting) så man kan få det gratis der! Intervjuet ble i alle fall kjempemorsomt, og det var snakk om både porno, sex, penger og kjærlighet. Og litt om blogg, men bare litt. Men er glad de fikk fram den jeg virkelig er, synes fort intervjuer kan bli litt kjedelige men her fikk de fram masse humor. 

Var mange som trodde jeg skulle på shoot med FHM, men det var det altså ikke.. Denne gangen ;) 

Elsker dette bildet! 

 

77 kommentarer
  1. Går ikke an å få tak i det i Haugesund!! Kan du ikke legge ut bilder av hele artikkelen så vi får lest det? 😀
   Btw, jaa det bildet var helt syyykt nydelig av deg!!

  2. HEEEI !!!!!
   En liten ting… Det er en av de vanligste skrivefeilene i Norsk, den er en luring. Du skriver bra, men vær så snill å begynn å skriv “DESSVERRE”! 🙂 Om du tar denne rettelsen til deg, legg igjen en liten “*” stjerne til meg ved ordet neste gang du skriver det ! 😀 would have made my day! Nice blogg ! Klem

  3. Hei! Jeg så at det sto du sliter med å sove fordi du ligger oppe og tenker. Jeg slet med akkurat det samme før, jeg fikk ikke sove fordi tankene bare vandret og vandret, og jeg ble liggende og tenke på alle mulige (som oftest triste og vonde) ting. I et år nå har jeg hørt på radio-podcast hver kveld når jeg skal sove. Det er helt genialt!! Jeg bare laster ned podcaster på iTunes, og setter de på på PCen når jeg skal sove. Da blir jeg liggende og lytte til podcasten når jeg skal sove, og da har ikke tankene mine “tid” til å vandre. Det blir nesten som å sette hjernen på “pause”, hvis du skjønner. Da sovner jeg som en baby, hver kveld. Jeg liker best å høre på Radioresepsjonen og Misjonen, men det finnes massevis av alternativer. Give it a try!

  4. æsj, fyfader så stygg nesen din var her! dritstyggt redigert, fytti helvette. det var til og med styggere enn de andeleppene dine, æsj. du så rett og slett helt forjævlig ut på disse bildene, det går faktisk grenser for sminke og redigering! du ser nesten ut som en 40 år gammel dame som prøøver å gjøre seg ung ved masse sminke og redigering :s det var skikkelig creepy :S

  5. du bürde virkelig roe deg litt med sminken og redigeringen osv.. det tar helt av og ser virkelig ikke ut. de tykke leppene og den smale nesen så bare heilt feil ut. skikkelig unaturlig og stygt.
   håper virkelig du tar til fornuft snart, jeg orker rett og slett ikke å se på dette lenger. du har mistet enda en leser. ser det er mange andre som også har skrevet dette på bloggen din, så håper du begynner å ta det litt serriøst snart. ellers kan du jo ikke tjene titusenvis av penger i måneden på å skrive om sminke og extensions 🙂 det hadde jo vert synd for deg, ettersom du ALDRI hadde fått deg en jobb noe sted etter denne bloggen her. virkelig synd

  6. “Elsker virkelig dette bildet” seriøst, du ser ut som en 38 år gammel milf og er kraftig rediger. “Får frem den jeg virkelig er” ja, vi ser det når jenta på bildet er så hardt sminka og redigert at det ikke går an å gjennkjenne deg. Get a life.

  7. noe skjer med nesen på det ene bildet? den er skjev?
   det ser ikke helt ut som deg de bildene.
   synes du er mye penere enn det som kommer frem på de.:)
   bildene dine i det siste blir litt negar khan eller hva hun heter, hun med de lite pene leppene:/

  8. Dere som hele tiden driver å rakker ned på Sophie og sier at hun aldri kommer til å få seg en bedre jobb enn bloggen-det er faen meg dere som kommer til å slite med å få dere jobb visst dere virkelig klarer å vere så jævlige mot andre mennesker! Er heelt sjokka over hvordan enkelte av dere skriver, det er faen meg helt sykt. Istedefor å skrive dritt til henne, så kan dere kommentere fint eller gi faen i å kommentere! Herregud for en råtten gjeng dere er som sitter på den måten og kommenterer unødvendig dritt. Håper virkelig dere tar dette til dere, for dere kommer seriøst til å slite noe jævlig når dere blir eldre visst det er såå lite som skal til for at dere uttaler dere på den måten!

  9. SERIØST DERE MÅ SLUTTE Å KOMMENTERE LEPPER SOM FEITE, ENORME OG STYGGE- AFRIKANERE HAR SLIKE LEPPER. SYNS DERE DET ER STYGT MED STORE LEPPER? ADRIANA LIMA HAR NATURLIG STORE LEPPER, HADDE DERE IKKE VISST SOPHIE HAR SPRØYTA INN NOE HADDE DERE IKKE TØRT Å KOMMENTERE DET! JÆVLA RASISTER. SKAFF DERE FYLDIGE LEPPER SELV.. IKKE SÅNNE INNSKRUMPA SNUSE-LEPPER

  10. Hei! synes tattoveringene dine er så fine, elsker begge quotene du har. jeg lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du kom med noen forslag til noen bra quotes du synes er fint som tattovering? om du skjønner hva jeg mener, hehe
   Hadde hjulpet meg mye!! 🙂

  11. Haha, de de skriver om andefjeset ditt i interviet ditt og så skryter du av at du er så flink. Du er prisløs 🙂

  12. var det ikke du som ble så gretten når aviser framstilte deg som positiv til barbiedop osv? Og så har de bare satt DEN overskriften på intervjuet ditt? Lol…

  13. Flink du er!
   På, vet du hva som hadde vært veldig bra? Om du hadde tatt bilder av avisen og hele intervjuet, så alle leserne dine som ikke het tilgang på avisen, kan lese det! 🙂

  14. til leah:
   haha, hva faen snakker du om?! RASISTISKE?? wtf??
   dette handler virkelig IKKE om rasisme, du misforstår helt, ta å ro ned den sensiviteten din;)
   om du har svære afrikanske lepper så good for you!! credz!
   dette handler vel bare om en vanlig jente som mange har fulgt lenge som plutselig forstørret leppene sine. kommentarer om hennes altfor store lepper handler ikke om at store lepper er stygt!!! men alt burde jo passe til ansiktet.
   jeg synes store lepper er fint og driter i om sophie har gjort det,whatever.
   men å si at man er rasistiske er jo ganske latterlig;)

  15. Det er ganske sykt å lese i interjuvet i natt & dag at det er foreldrene dine som tar bildene dine. Liker de å ta lettkledde bilder av datteren sin? Som jeg sa helt sykt.

  16. Tar foreldrene dine bildene av deg?? Det er jo bare ekkelt og sykt det , for det er jo stort sett lettkledde bilder.
   Og du er ikke på toppliststa fordi du er så fantastisk flink, du har hatt mye flax, skjønner du ikke det er du bare dum. Det finnes mange, mange gode blogger som er like gode og myye bedre som ikke kommer til topplisten.
   Du ” selger ” jo deg også, pga de lettklede bildene foreldrene dine tar. Virkelig sjokkerende att det er dem som tar bilder av underlivet ditt og puppene dine, dem som skal sette grenser for deg, på en måte selger dem deg seksuelt gjennom bilder. Utrolig att dette har pågått siden du var 15 , normalt er det ikke.

  17. “Jeg er medlem i Unge Høyre, så det hadde blitt Høyre. I samarbeid med Arbeiderpartiet, ikke Frp.”
   HAHAHAHAHA i helvete Sophie, dette sier bare litt om hvor lite du faktisk kan om det partiet du er med i. Høyre og AP står for helt ulike ting og har et helt ulikt syn på hvordan samfunnet burde være, og du vil ha dem i samme regjering? Du burde kanskje finne litt mer ut om partiene før du velger å melde deg inn. Selv er jeg stolt medlem av Fpu

  18. Dette var jo ikke så veldig positivt vinklet for deg, Sophie.. Kanskje du burde bedt om å få lest igjennom før det gikk i trykken?

  19. Du he tapt dej noke so sjukt, Sophie! Kan du ikkje blogge som før, før du begynte med ditta forbanna “duck-face dilemmaet” ditt? Sikkert hallparten av lesarane dine e dritlei av at du ikkje kan smile normalt. JUST SAYIN’!

  20. jeg må bare si at det irriterer meg litt å se hvor rosablogger du er. mammatilmichelle har sluttet å blogge fordi hun ikke hører til på topplisten. er rett å slett fordi dere rosabloggere har tatt overhånd slik at realistiske folk som hun slutter.hun som har fått barn som 15åring er mye mer interessang enn dere som kommer på forsider, nye klær, sminke blablabla.. du er en flott jente osv men synest det blir så uviktig iforhold til andre som har gått gjennom sååå mye mer og føler de ikke passer inn pga dere.

  21. Det var et skikkelig bra intervju, Sophie. Fikk frem den du var som tenåring, men også på en veldig moden måte. Morsomt også! Liker deg mer og mer, jeg 🙂 Ha en fin dag!

  22. “Men jeg har ikke noe imot at gutter ser på meg som et sexobjekt. Jeg kan godt bli sett på som en leke, som en Barbie.”
   MÅ VÆRE DET DUMMESTE JEG HAR HØRT FRA DEG. Ikke rart gutter syns du er hore, men du er jo tydeligvis stolt over det

  23. herregud, om mammatilmichelle har sluttet å blogge så er det jo de hennes valg!! og om hun ikke havner på topplisten så er jo ikke det sophie sin skyld. at folk finner sophie mer interessant enn mammatilmichelle kan du ikke blame sophie for haha! ja det er interessant, men tydeligvis trekker ikke det konseptet nok lesere.
   livet er urettferdig!
   ja, det er kanskje bare flaks som gjør henne til en toppblogger, men det hjelper ikke deg no å være negativ. det som hjelper om folk ikke liker henne er å slutte å lese bloggen, punktum.

  24. om du liker å lese om all den dritten rosabloggene skriver om er du dum.. om du mener sminke, klær og sponet produkter er gøy er du raar. trening og følelser er sophie kjempe flink å skrive om, elsker å lese slike innlegg fordi de er realistisk

  25. Disse bildene var rett og slett utrolig stygge. På disse bildene ser man virkelig ditt sanne utseendet, og hvordan du har ødelagt deg selv. Du har et helt forvrengt bilde av deg, du tror du ser så bra ut med de stygge leppene og klissete, ekle falskvipper. Håper du snart tar til vettet når det gjelder utseendet ditt. Det sier vel litt når slekta di er flau over hvordan du ser ut?

  26. Ser veldig TYDELIG at de har redigert nesen din mindre og redigert den mindre skjev.
   I virkeligheten, eller på mindre redigerte bilder er det tydelig at nesen din er ganske skjev, hvertfall ut på tuppen på nesen.
   Men ser hvertfall at du har mye større nese enn det som vises her.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg