short hair and everything

Er det en ting dere blogglesere sikkert er dritt lei av å lese om på blogger, så er det disse sminkeveskene fra Lulu’s. And trust me, I get it. Det er ikke så gøy å lese side opp og side ned om det samme produktet på alle bloggene man leser, er det vel? Fordi, det er jo bare en smineveske. En veldig fin sminkeveske. I veldig god kvalitet. Med veldig god plass. Hva mer kan man egentlig si om den saken?

Om dere har lest bloggen min en stund vet dere vel at jeg har en liten samling av slike vesker hjemme – har faktisk hele 8 stk, og den siste som dumpet ned i postkassen min var den største utgaven av disse veskene i en fin rosafarge. Den ble med en gang en favoritt, gleder meg til jeg kan ta den med til oslo om to små uker! Den er perfekt om du skal til syden, den har to rom så jeg bruker det øveste (altså “topplokket” til å ha sminke og selvbruning i, mens det store rommet har jeg alle hårprodukter i. Er også plass til rettetang/krølltang der, + alt av extensions om man vil ta det av. Nå skal jeg ikke plage dere så mye mer med all denne “reklamen”, (ærlig er jeg, tho) så jeg avslutter med å si at den kan kjøpes HER ♥

Nå må jeg rydde rommet, i morgen kommer dagens næringsliv / d2 hit for å intervjue meg + ta noen bilder. Da må jeg nok en gang komme med min evige tale om at vi “bare holder på å pusse opp, å derfor ser gangen helt jævlig ut”. Den replikken må jeg komme med hver gang jeg får besøk av noen som aldri har vært her før, fordi pappa har brukt TO ÅR på å pusse opp gangen. HÅPER DU SER DETTE, PAPPA. JEG VET DU SER DETTE.

Kjørte på med en litt annen look i dag, kort hår og alt. Måtte sitte med HÅRRULLER for at denne looken skulle komme på plass, men heldigvis ser håret mitt helt OK ut nå naturlig! Hva synes dere? 

 

117 kommentarer

Siste innlegg