min gud

Som dere sikkert vet elsker jeg Miley Cyrus, har vært tidenes største fan siden jeg var 12 år gammel, ca. Det går aldri over. . Men, såklart er det ting jeg ikke liker som hun gjør, som for eksempel det siste albumet hun kom ut med, ” can’t be tamed” – hadde forventet noe helt annet, så er jo litt skuff når man liker ca bare halvparten av sangene. Hater når artister ødelegger seg selv ved å lage musikk de tror alle blir å like, og ikke slik musikk som de ble kjent for. Well, nå er hun i alle fall i studio og jobber tett med pharell som jeg liker veldig godt, men det beste av alt – hun har jobbet med mac miller, som dere vet jeg har en crush på! Woho, gleder meg sykt mye til det albumet kommer ut og har høye forventninger!

Dette er en video av henne jeg liker kjempegodt,det er fra når hun synger en cover av “lilac wine” (veldig fin sang). Etter hun hadde sunget denne sangen fridde faktisk Liam til henne, så sykt søtt ♥ (haha fikk tårer i øynene nå, er så sykt sentimental på slike ting). 

Og nå kan jeg gjette meg til hvordan noen av kommentarene kommer til å høres ut. “Hun er ikke bedre enn Justin Bieber”. Neivel, poteto potato liksom. Er det nøye? 

  

Hahah her er forresten meg når jeg var på tur til photoshooten i Oslo,  fikk nettopp tilsendt backstagebildene på mail. . Jeg ser ut som en redd baby!  Dere kan se flere slike bilder og se en video fra shooten HER om dere er interesserte 🙂 Har fått sett det ferdige resultatet av bildene,  og det ble veldig bra! Ulikt meg på sminking osv, men gøy å prøve noe nytt. 

God natt! 

53 kommentarer

Siste innlegg