intervju – check

Hei, nå er jeg på gardemoen igjen! I dag har vært veldig spennende, jeg har hatt intervju i et par timer, lengste, men morsomste intervjuet jeg har vært med på. Jeg har blitt sminket, vært på photoshoot og vært på kunstutstilling ikke minst! Det har jeg aldri vært med på før, og herregud så mange rare “kunstverk” som finnes! Tenker at jeg kunne gjort bedre enn mye av det vi så på i dag. . Men men, det er vel slike ting jeg ikke forstår meg på.

Fikk først beskjed om at flyet mitt, som skulle gå 21:00 var utsatt til 23:30! Begynte nesten og gråte, sitter her med vanlige klær og partysminke haha, tror dere jeg føler meg dum. . Men, så fikk jeg en ny melding om at deg går 21:30, så det var ikke så ille! Tiden skal jeg bruke på å laste inn noen episoder av awkward som jeg kan se på flyet. Sist gang så jeg på greys anatomy og det endte med at jeg satt og hulket alene, ikke bra!

Om noen av dere vil gjette, hvilken avis tror dere jeg skal være med i? Blir den yngste ever som er intervjuet i den type intervju i den avisen, *hint*. 

71 kommentarer

Siste innlegg