i avisen

I morgen tidlig drar jeg til Oslo for å være med på en photoshoot og intervju. Gleder meg, tror det blir veldig spennende! Intervjuer kan ofte være litt kjedelige, man får som regel de samme spørsmålene man har hørt og svart på tusen ganger før. . Men tror dette blir annerledes, faktisk! De som skal intervjue meg har intervjuet veldig mange store personer tidligere, blandt annet Jens Stoltenberg om jeg ikke tok helt feil. Blir bra, og skal selvfølgelig blogge til dere fra hovedstaden også ♥

Jeg var på intervju sist uke også, som jeg fortalte dere om litt kort. Det var for lokalavisen “harstad tidenene” og det kom ut på fredag uten at jeg fikk det med meg, som vanlig. Haha, jeg klarer aldri å følge med på slike ting! Fikk lest igjennom det i går først, er ganske fornøyd med hvordan det hele ble til slutt.

Denne kvelden går ut på å holde seg inne fra kulden og kose meg forann en film. Har foresten noen filmtips til dere! I går så jeg ” what to expect when your expecting” , og den var kjempesøt. Tror den passer godt både med venner, familie og kjæreste, alle anledninger med andre ord :) Nå skal jeg se på “limitless”, elsker den filmer, om dere liker filmer litt utenom det vanlige og filmer man tenker av bør dere se den. Den handler om en mann som tar en pille slik at han blir supersmart og blir den beste versjonen av seg selv. Ganske sykt og tenke på at vi bruker så lite av hjernen vår som vi faktisk gjør . . . Har dere sett den?

52 kommentarer

Siste innlegg