nye klær

Hei og god mandag! Håper alle har hatt en fantastisk start på uken, det har i alle fall jeg. Skoledagen min startet ikke før klokken 12, og vi måtte bare være der i en drøy time før vi fikk dra igjen. Herlig! Etter det dro jeg, Martin og Amanda og spiste sen frokost på cafe mens vi snakket og planla helgen litt. På lørdag har vi nemlig russekickoff, for dere som ikke har vært russ enda så betyr vel egentlig det starten på oppvarmingen til russefeiringen, kompliserte saker. . Uansett!

Var en del av dere som spurte hvor militærjakken min er ifra, det skjønner jeg godt at dere lurer på! Den er jo så kul, og litt annerledes enn de alle andre har fra bikbok og carlings. Jeg har bestilt den, og de andre plaggene jeg legger ut bilde av i dette innlegget, på http://www.sheinside.com. Jeg har skrevet om den nettsiden før når jeg har laget kollasjer med klær jeg ønsker meg, de har virkelig utrolig fine klær! Selv har jeg vært litt skeptisk til og bestille fra utlandet, men når man først gjør det så lærer man seg at det er null stress. Klærne er billigere enn i norge, og har sykt bra kvalitet i tillegg. Tok en uke før jeg fikk klærne, men det var verdt det! Kan jo fort ta en uke når man bestille fra norske nettsider også, liksom. Det ble ikke stoppet i tollen så jeg slapp og betale noe ektsra.

Her er i alle fall nettsiden!  Hva synes dere om klærne? Noen av dere som har bestilt der før, eller handler mye på utenlandske sider? Tar gjerne imot tips til sider jeg kan shoppe på! 

55 kommentarer

Siste innlegg