bitchy

Hei dere! Satt kjempelenge og tenkte på hva jeg skulle kalle dere når jeg åpner et nytt innlegg, noen bloggere bruker jo å skrive ” hei darlings / cupcakes / fans / søtinger / jenter osv. Men hos meg blir det alltid “dere”. Føler meg litt bitchy, kanskje jeg skulle kalt dere for sophiebiers? Nesten som beliebers.. Neida, så langt skal jeg ikke dra den!
Skulle egentlig gjøre masse jobb i dag, altså bloggjobb med mailen. . Men, det er helg, så jeg utsetter det til mandag! Mandag suger jo uansett, så hvorfor ikke bare ta alt det kjipe da? Skal snart spise taco, hadde det til middag i går og om jeg har taco en dag så har jeg det gjerne de neste tre-fire dagene også, så godt er det! Det smaker seriøst fantastisk, nå synes dere sikkert jeg er teit men jeg har store planer om taco på julaften, i fjor spiste jeg nemlig pizza. . Noen andre som har gjort det? Jeg liker faktisk ikke julemat! 

Er forresten mange av dere som har spurt hvilke produkter jeg har brukt på håret, dere vet jo at håret mitt var helt ødelagt for et år siden og nå er helt frisk. Håret mitt falt seriøst av i dusjen før, så slitt var det. . Jeg bruker en del produkter fra et merke som heter “blow pro”! Det har hjulpet håret mitt veldig mye, og man kan kjøpe det på kicks. Bare et lite tips! Jeg bruker både shampo, balsamn, hårspray og tørrshampo derfra. 

 

47 kommentarer

Siste innlegg