10 funfacts om meg

1.Jeg blir aldri nervøs og tar ganske lett på å være forann et publikum, for eksempel. Blir heller aldri nervøs før karuseller, legebesøk, prøver, eksamener, date eller andre ting man som regel blir nervøs før. Ble sykt fort nervøs når jeg var yngre, men det er ikke slik lengre nå!

2. Jeg er ikke langsint, og kan bli ganske forbannet i rundt 10 sekunder og så er det over. 

3. Men, det som får meg til å bli forbannet er når noen lyver til meg. Det er seriøst det verste jeg vet, og det føles verre enn et slag i magen. Jeg har forståelse for at man noen gang “må” ta en hvit løgn, men når noen lyver til meg for å få det som de vil, altså bruke meg, så er det så ubeskrivelig sårende.

4. Jeg synger ikke i dusjen, jeg danser! At jeg ikke har hatt noen syke fall til nå er et mirakel, haha

5. Jeg har veldig mye selvironi, og om andre har det morsomt på min bekostning gjør det ikke så veldig mye for meg. Jeg vet jo at jeg stikker meg litt ut fra mengden og er lett å gjøre narr av – så, for all del!

6. Jeg er veldig hypokonder, er jeg litt tett i nesa så tror jeg at det er AIDS og at jeg snart skal dø. Haha, kanskje ikke akkurat sånn, men google har virkelig blitt min beste venn hvor jeg søker opp symptomer på det ene og det andre, og overbeviser meg selv om at alle symptomene stemmer på meg. Jeg har vært på uttallige legeundersøkelser for å finne ut hva som er galt med meg, men egentlig er det jo ingenting, haha.

7. Jeg tuller hele tiden, og er sikkert ganske vanskelig å være sammen med om man ikke kjenner meg, haha. . Jeg sier så utrolig mye tull, og folk kan bli litt sånn ” eh, mener du det?” men nei, som regel gjør jeg ikke det og sier mye på spøk. Men man må kjenne meg for å forstå det.

8. Jeg synes selv jeg er pen når jeg er alene, men med en gang jeg kommer på skolen eller er sosial generelt føler jeg meg stygg. Dette er fordi jeg sammenligner meg selv med andre alt for mye, ikke bra!

9. Når noen snakker med mat i munnen eller slafser vil jeg bare slå de i trynet, eier de ikke folkeskikk eller? Da forlater jeg bordet / samtalen, jeg takler det ikke og får frysninger. . 

10. Jeg har pannelugg! Har hatt det i over ett år, men den har enda ikke vokst helt ut. Jeg klipte den før jeg skulle på fest en gang, jeg fikk ikke til å ordne håret og ble så utrolig lei, derfor fikk jeg en “god” ide om at en venninne skulle klippe håret mitt litt. . Lugg er, i følge meg, gøy i nøyaktig en dag og så blir man lei. Angrer!

 

145 kommentarer

Siste innlegg