gi meg internett bitch

Starter nesten hvert innlegg med å skrive ” har akkurat kommet hjem fra skolen” men nei, det er nok en stund siden jeg kom hjem, men det tar alltid så lang tid før jeg orker å blogge haha. . Først skal jeg spise, se på tv, spise mer, se mer på tv, slappe av, være på facebook, gjøre lekser og SÅ kan jeg endelig blogge!  Var tidlig ferdig på skolen i dag, vi har nemlig, i følge meg, verdens søteste kontaktlærer som er veldig snill med oss. I love ♥ Etter det dro jeg, Martin og Amanda til byen og kjøpte litt drikke til helgen, pluss at jeg måtte hente en pakke på posten. 

Systemansvarlig på skolen har forresten sperret nettet mitt, slik at jeg aldri kan blogge på skolen! Alt fordi jeg ikke har orket å få underskrift på et ark fra mamma og pappa enda, synes det er så unødvendig at de må underskrive når jeg faktisk blir 18 snart. . Så det arket kommer mest sansynlig bare til å støve bort helt til jeg blir 18 selv og ikke trenger underskrift lengre, haha! Men da vet dere altså litt av grunnen til at oppdateringene ofte kommer sent. 

Nå skal jeg ta en kjapp dusj, siden det er fredag tenker å slappe av med noen venner senere! 

Og sånn her ser jeg ut i dag. Har på meg en vest jeg har gjemt bak i skapet en stund, hadde glemt den. . Hva synes dere om den “vaffelstilen” på vester og jakker? 

28 kommentarer

Siste innlegg