prøver noe nytt

Hei folkens! Kom akkurat hjem fra skolen og er i skikkelig godt humør, aner ikke hvorfor men noen dager er det vel bare slik! Hoppet ut av senga i morges og har hoppet rundt hele dagen så og si, woho! Skal straks hoppe enda mer, denne gangen naken inn i badekaret! Det er virkelig iskaldt ute, og jeg har oppdaget at jeg ikke klarer å puste i motvind haha. . Holdt på å dø når jeg skulle gå til bilen i morges, mørkt og jævlig er det også 50% av dagen :( Men nok negativitet, jeg som er så glad! På toppen av det hele hadde en god venn av meg, Martin, russeshow i dag og jeg har gledet meg hele uken, det ble kjempebra! Wooho igjen! #martinforprez 

Her kommer i alle fall noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag, hadde forventet å få nye extensions på tirsdag, nå er det torsdag og de har enda ikke kommet. . Uvanlig, bruker å få de en dag etter jeg har bestilt! Hater når man må vente på pakker og bare gleder seg, så tar det mye lengre tid enn forventet – spessielt når det er noe man trenger!

Som dere kanskje ser har jeg prøvd meg på å ha en topp på hodet for første gang i mitt liv, har aldri hatt det før på denne måten! Synes selv det ser litt rart ut, føler meg som en alien som prøver å motta et radiosignal eller noe haha.. En antenne på hodet! Men hva synes dere? 

94 kommentarer

Siste innlegg