snart chris, snart er du min

Hei og beklager for en sen oppdatering! Måtte gjøre masse lekser etter skolen, jeg er vel neppe den eneste som får høre om lekser og innlevering så går det ut av hodet like fort som det kom inn? Derfor blir jeg alltid påminnet om det i siste sekund når noen spør “har du gjort innleveringen som skal være inne om 10 minutter” haha. . Derfor ble det helt stresskaos for meg når jeg kom hjem! Jeg har også endelig fått bestilt flybiletter og hotell til oslo om en måned, skal jo se Chris Brown som dere kanskje vet! Har begynt å elske han så mye at det gjør vondt i magen :( Skal i alle fall dra på konserten sammen med Anne-Sofie, Amanda, Mathias og en venn av han og vi alle skal bo sammen på hotell. Kommer til å bli sykt!

Så forresten at det har gått noen syke rykter om at jeg har spiseforstyrrelser. . ? Altså hahahah, jeg er nok den siste i verden som har det! I dag for eksempel, så hadde jeg med meg 6 brødskiver på skolen og jeg spiser hver eneste en før halve skoledagen er over, så er jeg sulten igjen og må kjøpe meg mer. Jeg spiser hele tiden, sikkert en gang i timen. Spiser faktisk akkurat nå, jeg spiser som en hest / ku / gris / løve / orangutang og alle andre dyr som spiser mye. Men ikke sant, maten er det beste med hele skoledagen?

Min lille, uskyldige matboks. . 

Og så bare BAM, et hav av brødskiver dukker opp! Selvfølgelig har jeg “nugatti – melkesjoko” som pålegg. 

Verdens beste pysjbukse er på! Om dere lurer på hva den lille gule flekken på pleddet er, så er den fra når jeg hadde krølltangen på i en hel natt og glemte å skru den av, syntes det luktet litt svidd på rommet men klarte ikke å koble helt hvorfor. . Haha, nå kommer mamma til å få panikk. 

Og til sist – avslutter innlegget med noen kjempefine tegninger jeg har fått, dere er best!!! ♥ Men hva tror dere blir best, om jeg legger ut tegninger en gang i uken for eksempel, hvor jeg samlet opp alt jeg har fått? Jeg får virkelig helt sinnsykt mye akkurat nå, men det er jo bare hyggelig.

Denne nydelige tegningen er laget av elisevalen.blogg.no. Den ser ut som den er laget av en proff! Hun skrev på bloggen sin at hun ikke tegner så mye lengre, det er galskap mener jeg, et slikt talent må brukes! 

Denne fikk jeg av http://veera.blogg.no/ , kjempefin! Hun har faktisk en veldig bra blogg også, synes jeg. Man ser hun har brukt lang tid, på grunn av detalejene på kjolen og hun har til og med fått med seg at det ene øynebrynet mitt er forskjellig fra det andre haha (flaut). 

Denne tegninga er laget av http://hegemelbye.blogg.no/ og hun har en ren tegneblogg, ser hun blandt annet har tegnet Selena Gomez. Sykt bra! 

56 kommentarer

Siste innlegg