speil i senga og tegninger

I dag har vært en mildt sagt sløv dag, slik som søndager pleier å være. Var sammen med en kompis hele kvelden i går og kom ikke hjem før rundt halv 4, så er ganske trøtt og sliten i dag. Men var gøy da, jeg fikk se på ekte 3D-tv for første gang i mitt liv, haha! Før har jeg kun sett med slike dårlige plastbriller som er rød og blå, men dette var jo ekte saker! Ganske gøy, tror jeg må kjøpe meg en slik tv. . Og i dag har jeg sett alle (!!!!) twilightfilmene mens jeg har spist sikkert 20 brødskiver med nugatti per film. At jeg enda er tynn er virkelig et mirakel!

Jeg må være verdens lateste foresten, jeg har nemlig flyttet speilet til senga slik at jeg skal slippe å bruke energi når jeg skal fikse håret eller ta på meg sminke. . Haha det er nesten litt flaut må jeg innrømme, jeg har virkelig dager hvor jeg ikke gidder å gå opp av sengen overhode. 


Ellers har jeg fått to kjempefine tegninger på mail i dag, tusen takk for de fine tegningene og de fine ordene dere sender meg, jenter! ♥ Jeg vet jeg skrev på bloggen at jeg skal legge ut alle jeg får, men jeg skjønte etterhvert at jeg ikke kan gjøre det – mange sender jo inn tegninger kun for å få en link til sin egen blogg, ikke fordi de bruker lang tid på det og faktisk liker å tegne. Det er et par som har sendt meg tegninger jeg ser de har brukt sikkert to sekunder på hvor de har tegnet en strekmann og så har jeg “lovet” å linke de. . Så nei, jeg ser jo hvem som legger inn innsats og som “fortjener” det! Har enda mange tegninger å se igjennom så kommer vel mer etterhvert, men takk for alle jeg får uansett!  Og ikke kom med noe slikt som at jeg kun legger ut de fine tegningene for det er ikke tilfellet, men man ser jo når noen faktisk har brukt tid på det og gjør det av de rette grunnene, om dere skjønner . . ?

Denne er laget av http://juliakristiane.blogg.no/, dette er et type bilde jeg har lyst til å ha på veggen. Så sinnsykt kult, og man ser virkelig at det er meg!

Denne er laget av http://sandrastokvold.blogg.no/ og det er enda et eksempel hvor man ser hun har brukt god tid og virkelig prøvd å få det til å se ut som meg, øyenbrynene, øynene og leppene har jo helt lik form! Kjempefin tegning, tusen takk! 

 

 

64 kommentarer

Siste innlegg