dagens outfit

 Hei dere! Dere ser blondetoppen jeg har på meg i dag? Vel, den fant jeg faktisk på loftet hos mormor, den er hele 30 år gammel! Ganske fint å tenke på at klær som man oftest bare kaster bort faktisk KAN gå i arv det også, denne toppen har jo kanskje mamma brukt flittig når hun var på min alder! Derfor er det viktig å spare på det man har av klær slik at barna man får en dag kan arve det, noe som er ut nå kan plutselig være superkult igjen om 30 år. . Moter går jo igjen! Vet jeg bare er 17 år, men jeg gleder meg veldig til jeg en vakker dag får egne barn. Barn er noe av det beste jeg vet, og det finnes ikke noe som lyser opp humøret mitt mer. Men når jeg ser på unge mødre så får jeg litt mindre lyst plutselig, haha. .

Slik som det ser ut nå drar jeg mest sansynlig til Bodø IGJEN i morgen etter skolen! Hver gang jeg blir bedt med på noe så må jeg bare dra, haha det har dere vel lært av å lese bloggen min en stund nå. . Men det er slikt man får minner av, kjenner mange som aldri gidder noe som helst og da får man jo ikke noe å smile av i ettertid!  

Men ja, hva synes dere om dagens outfit? 

Beklager for dårlige bilder, er ingen her i familien som har en stor interesse for å fotografere utenom meg. . Så når andre skal ta bilder blir det ikke så bra, haha! Men det funker. 

 

 

71 kommentarer

Siste innlegg