liker ikke

Kom akkurat hjem fra skolen og noen ærender jeg måtte gjøre. Jeg var tvungtet til å kjøpe en ny lader til iphone ettersom jeg har mistet min, har sikkert hatt 1000 slike ladere og alle har blitt borte på ett eller annet tidspungt. . Men, til dere som har mistet en eller annen lader så selger de det meste for 149 kr på clas ohlson, ble veldig glad når jeg fant det! Hadde vært kjipt å måtte kjøpe helt ny telefon for å få lader, haha. . Etter det dro jeg til noen venner og jobbet med skolearbeid! 

Forresten så er jeg så utrolig lei av alle problemene som er med facebook hele tiden, gidder nesten aldri være pålogget der lengre. . Synes facebook gjør en sykt ussel jobb. For det første har de sperret min ordentlige profil sikkert 1000 ganger, senest i dag fikk jeg problemer med å logge inn og hadde et forbanna styr medå få tilgang til kontoen min igjen. Den blir sperret mange ganger med en “feil”, og enda skal det være så vanskelig å fikse det? Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har måttet maile de. Det som er så viktig er at jeg trenger facebooken min for bloggjobb også, så det blir virkelig et handikapp. Hva skal man gjøre? Ringe å kjefte? Dra til USA og vise ansiktet mitt i egen person slik at de ikke sperrer den flere ganger haha? :( Men nei, om alle bare slutter å late som de er meg på facebook så hjelper nok det, har dere virkelig et så dårlig liv at dere må late som dere er meg? Eller bruke mine bilder? Jeg blir lei meg og redd av tanken på hva de kanskje snakker til andre om, og kanskje de lurer yngre jenter som ser opp til meg, og de kan bli missbrukt på flere måter om de avtaler å møtes for noe bloggtreff eller gud vet hva. . Da er det min feil, føler jeg. . Veldig synd! Har noen missbrukt din identitet/ bilder noen gang? Fortell! 

Spiste is med kanel når jeg kom hjem, har dere smakt det? SYYKT godt! 

Forresten! Dere vet den kjolen jeg har brukt en del som er gul med åpning på hver side? Vel, på nelly har de nå fått inn lik kjole bare i rød og svart, jeg må bare ha en av de! Jeg lover dere, det er den mest behagelige tettsittende kjolen som finnes, i tillegg er den ganske sexy uten å være alt for lettkledd. Vet at mange venninner har vært slik “åh , jeg kan ikke bruke den, er redd valkene skal stikke ut på siden”, men tro meg – det er ikke noe problem, den er ganske “slapp” selv om den er tight uansett hvor rart det høres ut, så ingenting blir presset ut. . En fantastisk kjole, rett og slett! Så hvilken farge likte dere best, og hvem av dem bør jeg kjøpe? Akkurat nå går det mest mot svart. 

Svart kjole kan kjøpes HER og den røde kan kjøpes HER 

53 kommentarer

Siste innlegg