Er jeg en levende barbie?

Her om dagen fikk jeg en forespørsel om jeg kunne blitt intervjuet i et kjent, norsk magasin som skulle skrive om “levende barbier”.  Da begynte jeg å tenke. . Ser jeg ut som en levende barbie, og skal man ta det som et kompliment eller ikke? Fordi jeg vet at når folk kaller meg barbie, så mener de det ikke positivt. Det er i alle fall det inntrykket jeg har fått, det er et skjellsord. Når folk kaller meg det, så er det som om de tror jeg prøver å leve opp ti et sykt ideal som ikke finnes, at jeg er besatt med å se “perfekt” ut og at alt jeg tenker på er extensions og sminke.  Om jeg skal være helt ærlig, så blir jeg sykt glad når folk sier jeg ser ut som en barbie fordi jeg synes den stilen er nydelig. Men bare fordi jeg ser ut på denne måten, betyr det at jeg faller inn i en eller anne kategori? Om man ser ganske “normal” ut, skal jeg da si “å herregud, se på hun der da, hun prøver så jævlig hardt å være normal”. Nei. Fordi slik som jeg ser ut, det er slik JEG er. Det er ikke slik barbie er, men meg – Sophie Elise Isachsen. Meg. 

Jeg elsker blondt hår, store pupper, brun hud, store lepper, fine klær, rosa og små søte chihuahuaer. Jeg har på løsvipper hver dag, krøller håret hver dag, bruker 15 cm hæler så og si hver dag og jeg har en blogg som er veldig rosa. Det er meg, det er en side av meg. En av veldig, veldig mange sider. Jeg kan sikkert skrive side opp og side ned om hvorfor jeg ikke bør bli satt i den typiske “barbie-båsen”, men det har jeg gjort så mange ganger at har dere ikke skjønt det til nå så kommer dere ikke til å skjønne det uansett. Helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye. Tror folk at jeg er en idiot så får de gjerne tro det. Fint, jeg vet hvem jeg er, og de kan gjerne dømme meg på forhånd men da er det de som går glipp av noe. 

Jeg vet at det finnes jenter som ser ut som barbie (eller prøver, i alle fall. . ) flere rosabloggere som har kalt seg noe med “life of barbie” og dere skjønner tegninga, de spiller på det at de er dumme for å få oppmerksomhet. Det setter jenter som meg i et dårlig lys, men hva skal man gjøre med det? Jeg kunne godt ha farget håret og gjemt meg bort i mengden, ikke sett ut slik jeg vil for å bli “godtatt”. Aner dere hvor mange ganger jeg har blitt kastet drinker på, lugget i håret eller skubbet inn i en vegg før noen roper ut “jævla bimbo, hore barbie”? Det har skjedd så mange ganger at jeg ikke har tellingen en gang, og jeg har ALDRI blitt lei meg. Aldri. Fordi jeg er så utrolig stolt over meg selv fordi jeg tør, fordi jeg tør å skille meg ut, fordi jeg tør å se ut som jeg gjør og fordi jeg tør å blogge om slike ting som dette. Så sykt stolt over meg selv på grunn av det, at ingen slike kommentarer kan få meg ned.

Jeg er ikke barbie og stolt av det. Jeg er Sophie Elise Isachsen – og så jævlig stolt også. 320 kommentarer
  1. Synes ikke du burde bli intervjuet, siden du vil vel ikke bli sett på som en ”levende barbie”? altså, det er helt opp til deg, men hadde jeg vært deg.. så nei.

  2. Barbie er høy og slank, du er bitte bitte liten. Det skal mer til for å bli en ekte Barbie enn bare å pynte seg i rosa. Du ligner mer på ei rosa and 🙂

  3. Men har du tatt restyle i leppene dine? Eller er de naturlige? Har ikke noe i mot deg, altså! //respekt//

  4. Jeg syns det er positivt å bli kalt barbie jeg, barbie er utrolig fin, hvem vil ikke se ut som barbie? 🙂

  5. jeg digger deg, rett og slett, digger deg !
   Ingen over ingen under i bloggverden ! Jeg og flere andre jenter ser opp til deg så er bra du driter i hva “haters” syns sålenge du har folk som liker og respekterer deg for den DU er og ikke den alle andre vil du skal være !<3

  6. du er barbie! jeg viste bloggen din til en venninne en dag og hun bare WOW, er det barbie? du ER en levende barbie! slutt å “benekte” fakta bare fordi du ikke vil se ut som det! det er du som har botox i leppene og opperer deg hver måndte! du er nydelig, du er superfin og hvorfor gjør du dette? hvis du ikke vil bli kalt barbie så slutt og oppfør deg som en! søk på Barbie på google så kommer du helt garantert opp!

  7. Wow, Silje. Så utrolig voksen sagt av deg, neivent. Har du 0 respekt for andre personer? få deg ett liv, for å kalle andre hore gjør ikke deg bedre.
   Synes du er tøff som skiller deg ut, Sophie. Elsker bloggen din.

  8. Du sier du vil se perfekt ut? Men du er jo ikke perfekt? Ingen er det. Men vi alle er pen og ser bra ut på vår forskjellige måte. Noen vil se pen ut, og noen vil ikke det. Men de har andre ting som er pent med dem. Alt handler ikke om bare utseende. Og hvertfall ikke ditt utseende! Det er en HELT feil hvis noen skal skrive om deg i en avis at du er så pen som du er, når noen faktisk fortjener det mye mer en deg.
   Jeg sier ikke at du er stygg, jeg synes du er pen! Men jeg synes det er mange andre som fortjener å få litt creds også. IKKEBAREDU

  9. Du er så utrolig nydelig!!
   Og til så stor innspirasjon! tror ikke jeg hadde turt være som jeg er, hadde det ikke vært for deg og bloggen din!!<3

  10. Det er så godt å høre at du ikke tar deg nær av alt folk sier. Noen ganger får jeg faktisk vondt av deg. Noen få slikere kommentarer som siger nedover kommentarfeltet her hadde knust meg, men du virker like sterk hele veien. Nå vet ikke jeg hvordan du egentlig har det, om det du skriver kun er en fasade, men du framstår veldig sterk og selvsikker. Jeg vil tro man blir sterkere og lærer seg å takle motstand på en bedre måte når man er i en slik posisjon som deg.
   Ser at mange sier barbie er et skjellsord, men jeg tar side med deg: barbie er vakker. Du ser langt i fra ut som en dukke. I mine øyne er du et perfekt menneske. Det er ikke alle som kler restylane, extentions og løsvipper, tro meg, men du ser bare plettfri og strøken ut. Mere en “menneskelig barbie”.
   Lykke til videre! Og jeg må få si, jeg har lest bloggen din LENGE, og i motsetning til andre bloggere så holder du faktisk ut hele løpet. Ser Tcmn har daffet mye av de siste månedene, men du står så bra på. Du setter blogg-jobben i et bra lys, for du har faktisk gjort deg fortjent til lønningen.

  11. “flere rosabloggere som har kalt seg noe med “life of barbie” og dere skjønner tegninga, de spiller på det at de er dumme for å få oppmerksomhet. Det setter jenter som meg i et dårlig lys”
   Du har jo selv kalt deg “barbie with a twist”, har du ikke? 🙂 Men uansett, jeg forstår poenget ditt, og alle som leser bloggen din vet jo at det finnes mer i hodet ditt enn det overfladiske 🙂
   ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og spiseforstyrrelsen.

  12. Det er jo kanskje litt barbie det du skriver da, du har tatt fyll i leppene, bruker extentions, løsvipper, høye hæler, en del sminke. Du er jo en del av dagens eksemplar av fjortis. Jeg kan ikke huske å ha sett deg så ofte på bloggen kledd i noe annet enn penklær. Du fester/drikker en del, og ifølge toppsladring røyker, noe man har sett en del av på instagram. Du ble også gravid, men tok abort. Det er kanskje ikke barbie. Men ifølge meg er du på mange måter barbieaktig.
   Jeg har absolutt ikke noe i mot deg, men det er de donald duck leppene, extenstionet og de falske vippene som også får deg til å virke litt vel falsk.

  13. hei, jeg er litt enig i at du ser litt ut som en barbie, det var min første tanke når jeg så deg. men du virker som en så jævla sterk person med en flott personlighet og styrke og mot! så bra at du tør være deg selv , du kan se ut som en barbie, og barbier er jo pene!

  14. Er ikke du lav a? Er ikke noe Barbie da. Du må være høy, slank og veldig pen for å ligne på Barbie. Ikke Farge håret blondt og sprøyte dritt i leppa, da ser du ut som en and og ikke Barbie. Men godt det ikke er henne du prøver å se ut som da, men du kan greit innrømme at Donald Duck er ditt forbilde altså. Alle har skjønt det!

  15. Det er bra at du tør å være deg selv ! ikke mange tør det – kjempebra skrevet 😀 Det er greit å skille seg litt ut noen ganger, sykt bra!

  16. Hei jeg er en jente på 14 år, jeg syns du er en fantastisk blogger/person. kan du blogge om en deodorant du anbefaler? Kan du også blogge om noen tanponger som du anbefaler? trenger noen nye, men aner ikke hvem som er bra og ikke… please svar på dette i et innlegg/video:)
   Som sakt ellllsker jeg bloggen din og det ville betydd så mye om du kunne gjør det!| det ville hjulpet mer en du kan fårestille deg!
   Klemzzzzzz Meg<3

  17. Du har kalt deg “barbie with a twist” så lenge? Du er så utrolig latterlig å jeg blir veldig flau på dine vegne. Du motsier deg selv hele tiden!
   Jeg vet at du har komplekser for nesen din, å den blir veldig mye styggere når du gjør slikt med leppene dine. Var ikke så ille før:)

  18. Jeg syntes det er utrolig bra at du tørr å være deg selv og at du ikke bryr deg om hva andre sier! 🙂

  19. Du er liksom som barbie. men det er jo positivt. Barbie er jo perfekt på alle måter. på utsiden og på innsiden. det er du og 🙂 <3

  20. Ikke for å være slem eller noe sånt, men du ser faktisk mer og mer ut som barbie. Jeg skjønner ikke hvorfor du gjør dette med deg selv, du var jo så utrolig, naturlig pen før! Uansett, bra du står opp for deg selv, ser virkelig opp til deg pga det. 🙂

  21. Det er opp til deg hva du vil gjøre. Om du mener at du vil leve som en barbie kan du det! Om du ikke vil, blir ikke du tvunget noe. Lev den livet du vil! Ikke mange folk som deg kan gå ut som deg! Jeg ser virkelig opp til deg!

  22. Jeg ler så godt av de stygge kommentarene, er det mulig å bli mer sjalu? hahah
   Jeg synes du er nydelig, og ikke minst en fantastisk person. Det er ikke uten grunn at du er forbildet mitt. Bra skrevet forresten, stå på! Love you.

  23. herregud, jeg blir så utrolig irritert av enkelte av kommentarene over. synes samfunnet idag har blitt så utrolig tosidig; hvis en jente velger å ikke sminke seg hver dag, ikke farge håret og ikke bryr seg om vekta si fordi det er sånn person hun er så får hun stående applaus får å tørre å være seg selv(ikke noe galt med det altså). men når en jente liker å sminke seg og pynte seg hver dag fordi det er sånn hun er, og det er sånn hun liker å se ut, så blir folk så utrolig opprørt. Er det ikke sånn at man skal akseptere alle får den de er? eller teller ikke det for folk som faktisk liker å være “pene”?

  24. sophie! du er perfekt! du er den du er og d kan ikke se bedre ut!! u trenger ikke og si ”jeg vil være perfekt” for det er du!! du trenger ikke mer! vist du skal se mer perfkt ut enn du er så kommer du ikke til og bli den som er den perfekte når du er myyye eldre!!
   Jeg syns du er et godt for bilde i det du skriver at du ikke bryr deg og hva andre sier!! det sier at du er den person som ikke bryr deg om hva andre sier og har dine egene meninger! du er perfekt!! jeg er faktisk stolt over og være leser ove bloggen din!!

  25. siden det nærmer seg jul, så lurte jeg på om du kunne skrevet ett innlegg om hva du ønsker deg til jul og/eller eksempler på hva man kan ønske seg til jul? hadde blitt utrolig glad da:) og btw, jeg digger deg!! <3

  26. Kjempe bra skrevet! Bra det er noen som tørr å stå fram å si de er stolte av seg selv. Du er et godt forbilde 🙂

  27. Du ser ut som en levende barbie, POSITIVT! Er bra det finnes sånne som deg, er ganske lik deg bare at jeg ikke er like flink til å “tro” på meg selv. Forbilde

  28. Du er NYDELIG. kort og godt sagt.
   Alle er forskjellige, og du er ett forbilde som
   t;rr [ v’re seg selv, faen n[ klikker tastaturet…..
   hahaha

  29. Du er fin. Men du skiller deg like mye ut og like lite ut som alle andre. Det fins jo mange med blondt hår, store pupper, brun hud osv. Så du skiller deg like mye ut som alle andre. Jeg skjønner ikke hva du mener med “normal”, for det kan jeg like godt kalle deg. Men du er ikke normal, du er selvfølgelig noe spesielt 😉

  30. Du ser ut som er pen dukke. Ikke helt som barbie. Men mer som er dukke. Kun positivt ment 🙂
   Du er en sterk jente Sophie, godt at du viser at du tørr å være deg selv. Et godt forbilde er du! 😀

  31. Jeg vet at det finnes jenter som ser ut som barbie (eller prøver, i alle fall. . ) flere rosabloggere som har kalt seg noe med “life of barbie” og dere skjønner tegninga
   Du prøver jo å se ut som en barbie, det har sagt selv, og du kaller deg selv for a barbie with a twist.
   “Jeg kunne godt ha farget håret og gjemt meg bort i mengden” WTF?! tror du seriøst at brunetter er usynlige og de med blond hår er de eneste som blir sett? For det er ikke sånn! Hårfarge har utolig lite å si, når det kommer til virkeligheten og en gutt ser seg rundt er det på ansiktet til jenta han ser på, ikke på en farge. Du må slutte å rakke ned på brunetter og påstå at de ikke blir sett og at blondiner skiller seg ut. Forde gjør de ikke, hårfargen er bare en jævla farge! Jentene i klassen min har forskjeligge farger, både mørkt og lyst, men det legger jeg ikke merke til i det hele tatt, før jeg leser det du skriver og tenker på hvem som har hvilken farge.
   “Jeg er ikke barbie og stolt av det. Jeg er Sophie Elise Isachsen – og så jævlig stolt også. ” Helt ærlig, så virker det ikke sånn. Det virker som om du skammer deg og prøver å gjemme deg selv bak Barbie, for du prøver så hardt å være akkurat som henne. Mye du skriver er om deg, du klarer bare ikke p innse det, en dag kommer du kanskje til å åpnet øynene dine og se klart.
   “Jeg vet at det finnes jenter som ser ut som barbie (eller prøver, i alle fall. . ) flere rosabloggere som har kalt seg noe med “life of barbie” og dere skjønner tegninga” Det er akkurat deg!!!!! blir så frustrert når du er så dum!

  32. Helt sinnsykt at noen kan få seg selv til å kaste drinker/dytte på folk de ser skiller seg ut. Så utrolig skremmende er det tydeligvis for dem at noen andre kanskje stjeler oppmerksomheta fra de. Jeg blir provosert. Så på, fine jente med svæære pupper som alle jenter i hele Norge misunner!!

  33. Åh, love you! Leste innlegget og følte jeg bare måtte kommentere. Du virker så utrolig sterk, og du bør virkelig være stolt over at du tør å være deg selv! Leste gjennom kommentarene her og skjønner ikke at alle som kommenterer har lest samme innlegg som meg og skjønner ikke hvordan du klarer å takle alle slike kommentarer. Du er rå, rett og slett.

  34. Du ER jo besatt av utseende! Du propper full den stakkars kroppen din med restylane, mellanotan, silikon, andre giftstoffer og møkk!

  35. ligner mer på ei fitte ja, enig med ”hei” lengre oppe 🙂 med det er bare positivt det, gutter digger jo fitter. kan sleike deg i trynet da vetdu. ha en fin dag videre sissel.

  36. Synest det er bra at du er stolt over deg selv, men om du setter deg i andre sin posisjon, så må du jo skjønne hvorfor de kaller deg Barbie og setter deg i “barbie-båsen” som du kaller det. Folk som ikke kjenner deg og ser deg for første gang vil jo selvsagt se på deg som en barbie. Langt “platina” hår med clip-on, falske negler, løsvipper, 15 cm hæler (som du sier), “store” pupper og “store” lepper.. Mange vil kanskje bli skremt av det og tenke på deg som dum, og kanskje du ikke er den første folk vil ta kontakt med. Eller kanskje folk vil ta kontakt med deg på grunn av utseende ditt. Det er da ikke bare positivt? Folk som ser jenter som deg, vil kanskje se på dere som dumme “bimboer” som du sier.. vi kan jo ikke noe for at det er det utseende vi forbinder med bimbo og barbie? Akkurat slik som vi ser på jenter/gutter med svart hår, svarte negler, øyner og klær som bimboer.
   Jeg syns at måten du uttaler deg på, sier at det ikke er greit å være normal og holde seg litt nøytral. Beklager virkelig å måtte si det, men måten du uttaler deg på får Meg til å føle meg stygg, ekkel og ikke verdt noe. At det er galt å ville holde seg nøytral. Det er ikke alle som vil gå i kjoler som akkurat dekker rumpa og niplene og 15 cm pumps…
   Det er greit å ha sin egen stil, men å skulle kommentere og skrive det på en blogg opptil flere ganger i uka er som å skrike etter oppmerksomhet ifølge min og andre sine meninger..
   Dette har ingenting med bloggen din å gjøre, for jeg liker det du skriver.. men jeg syns du får andre til å fokusere for mye på kroppen sin. Bare fordi du elsker kroppen din og er fornøyd med den. Det er vertfall det du sier hele tiden, selv om du der også har delte meninger.

  37. Nei, fordi alle små jenter liker barbie dokker fordi de er pene og perfekte. Og dessuten så er ikke barbie selvgod og hun ligner heller ikke på ei jævla and.

  38. Du er ett så sykt bra forbilde! Ser utrolig opp til deg, du tørr å være 100% deg selv. En dag skal jeg også klare det! Ha tro på deg selv å stå på videre!

  39. Jeg synes ikke du ligner noe særlig på Barbie.. du ser ut som en dukke ja men ikke barbie.. jeg har sett jenter som er mye mer lik på barbie enn det du er.. men du er VELDIG wannabe barbie.. til de grader at det er på kanten til å bli ekstremt! og jeg er enig de oppover her som sier at du gjemmer deg bak “barbeifasaden din” noe som betyr at du egentlig er usikker… så sånn sett er dette innlegget bullshit 😉

  40. Du er en barbie med store (og stygge) lepper.. Men selv om jeg synes det, så er det forskjellige meninger selvfølgelig, er bare at jeg ikke liker det personlig 🙂

  41. du er helt fantastisk, Sophie!
   Du er helt, helt fantastisk! Har ikke ord.
   Du aner ikke hvor stort forbilde du er for mange unge!
   Du lærer dem at det er greit og skille seg ut.
   Du er fantastisk

  42. Jeg ELSKER deg!!!! herreguuud, stå på Sophie!! Dauer når jeg leser sånt, rett og slett helt fantastisk. Jeg har selv aldri vært spesielt fan av dette “barbieutseendet”, men jeg syns du er helt fantastisk! Du er unik, nettopp fordi du er den du er, og ikke den alle andre vil at du skal være. Det står du i respekt av. STÅ PÅ <3 u go girl

  43. Det er vel fordi du en gang i tida hadde “Barbie – with a twist” eller noe lignende på headeren din.

  44. Jeg synes du ser ut som ei barbie, men det er positivt ment, jeg liker den stilen du har, extentionnet, og alt det ! Jeg synes du har en kjempebra stil, og du er et forbilde for veldig mange ! Du er kjempepen Sophie, sterkt innlegg ! Elsker bloggen din !

  45. jeg skal si det en ting jeg , jeg tror ikke du fremover i livet ikke kommer til å glede deg så mye over ting , fordi du sa en gang, at du pynter deg hele tiden, på skolen, fest, når du gikk til byn osv.. men hva er ponget, man kler seg jo anderleds for forskjellige anledinger, fordi man lettere kan merke hvilken andleding en kler seg for, og hvis du pynter deg hele tiden da har du liksom ikke noe å glede deg til, det er som å ha mye av det beste, man bli liksom lei av det. Jeg håper du skjønner hva jeg mener..dette var litt utenfor innlegge du skrev but anyway!

  46. Kjempe bra skrevet. Folk må få velge hvordan de vil fremstå og hvordan de vil være. Hvis du velger å være slik du er nå, så må folk støtte deg. Du er nydelig på din måte. Og det å bli kalt barbie er positivt i min mening.
   !!Be yourself, everyone else is already taken!!

  47. Wow,du er så sterk Sophie Elise.. Elsker det.Det er så bra at du er stolt over deg selv og at du tørr å skille deg ut! 🙂 Selv om man liker store pupper, brun hud, blondt hår, store lepper, rosa ting osv. betyr ikke at man er en barbie! Jeg syntes ikke du ser ut eller oppfører deg som en barbie, jeg digger deg og den måten du oppfører deg på! 🙂 Stå på videre Sophie! <3

  48. Hvorfor er det ingen som engang tenker over at Barbie er smart, suksessfull og populær?
   Og rart er det, at så snart noen er blonde, tan, osv, så er de Barbie, eller wannabe Barbie. Ja, det er mange som prøver, men det betyr ikke at alle er like.
   Uansett; Alle er nydelig på sin egen måte, uansett hvordan de ser ut. Det har ingenting å si om hvordan hårfarge de har, om de er blek eller brun, om de kler seg i svart eller rosa. Alle er unike, nydelige, og uunværlige.
   Så stå på, uansett hvordan du ser ut! Du er Nydelig!

  49. jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, alt du sier gir mening! du er så sterk sophie! den rosa kjolen du har med de 2 hullene på siden har jeg bestilt meg fra nelly nå og jeg gleder meg sånn til jeg får den! kommer til å føle meg som deg når hver gang jeg har den på! digger deg og bloggen din <3 stå på!!

  50. Fy faen, Sophie! Du er helt..helt utrolig! Jeg vet ikke om noen andre som har så god selvtillit som deg. Faktisk ingen. Selvom jeg ikke er så stor fan av barbie-stilen din (positivt) er jeg en utrolig stor fan av innsiden din! Jeg har SÅ stor respekt for deg at det er ubeskrivelig. Du er uten tvil forbildet mitt og en dag håper jeg at jeg blir like sterk som deg. Stå på, Sophie! Du må ikke forandre deg for du er ekte både på innsiden og utsiden.

  51. Bra skrevet! Enig med deg. Er så typisk at det alltid er noen som må rakke ned på de som skiller seg ut..
   Og det er veldig synd. Jeg tør vedde på at de som ikke tåler folk som skiller seg ut er de som er for feige til å gjøre det selv. Sykt patetisk.
   Stå på! Og fortsett å vær deg selv! 🙂

  52. Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Selv om du bruker løs hår, løs vipper osv. betyr det ikke at du er barbie eller falsk. Uansett hva du har gjort med leppene så syntes jeg det ser kjempebra ut på deg! Ikke tenk på at folk sier du får andre til å få dårlig selvtillit for det er dem sitt problem og du skal ikke ta hensyn til at andre ikke føler seg bra med seg selv. Stå på videre Sophie! Selv om jeg ikke kommenterer hvert innlegg du skrever så skal du vite at jeg leser hvert eneste ett og du skriver like bra hver gang! Kos deg masse i Bodø! <3

  53. Du er sykt heldig som faktisk ser ut som en barbie!, jeg må jobbe for å se litt sann ut. Farmor bruker å si “der er hun nydelige, søte, barbien fra harstad, der kommer jeg fra vettu. Såg hun på TV i dag, nydelig jente er hun”
   JA, du er nydelig jente, å du er faktisk smart!, etter det jeg har lest og forstått.
   Du er mitt stil ikon, jeg vil være akkurat som deg, jeg tenker alltid “hva ville sophie gjort?” “hva bruker sophie?”, du er en fantastisk person. Men skal jeg være som deg, må jeg bli sterkere. men du er allt untatt de folk roper, ingen hore, ingen bimbo å vertfall ikke dum! 🙂

  54. Så bra at du er fornøyd med deg selv, det er mange her i verden som er som deg å får sånne kommenterer og dem blir helt knust. jeg har aldri vært fornøyd med meg selv. jeg er 12 år er ser ut som en fotball.og stygg. og jeg kunne virkelig ønske at jeg var som deg,en som som har god selvfølelse. jeg har ikke det

  55. Helt sykt at folk kaster drinker på deg og lugger deg fordi du ser ut slik som du gjør. HVORFOR skal man bli behandlet dårlig fordi man ser annerledes ut enn ALLE andre og fordi man tilfører glamour inn i hverdagen?

  56. Du er jo en typisk “wannabe barbie” når det gjelder utseende ditt, litt meninger du har og hvordan du er fremstiller deg på bloggen. Trenger nødvendigvis ikke være no negativt, men det er jo ganske inviduelt.
   Jeg har ikke noe imot deg i det hele tatt, og ser ikke hvorfor folk MÅ slenge dritt og pirke på deg når man ikke kjenner deg. Men jeg tror faktisk at grunnen for at mange ser på deg som en dumbarbie blogger er fordi du går langt for å få oppmerksomhet .

  57. OII helvette for ei neger-leppa på deg! Sorry for den gang eg skreiv kommentar om at du ikkje va perfekt siden du ikkje hadde lippa, men HALLO!! du ska nå ikkje laga neger-leppa heller, fint å legga på litt.. men hahaha eg daue.. ducky <3

  58. Dette er også grunnen til at jeg ser opp på deg. du er unik og sterk sophy, og du har virkelig fått opp selvtilliten min gjennom det siste året. vet ikke hvor mye som skal til for at jeg kunne takket deg, men virkelig. takktakktakk!

  59. Jeg digger deg, sophie. Det betyr IKKE at jeg vil se ut som deg (helt ærlig så hadde jeg sett dum ut, siden jeg er naturlig brun i huden, 50% norsk), men jeg digger deg og måten du er på. du er ikke en “dum” barbie, du er rett og slett bare deg selv, og du er jævlig smart.
   Synest det er dumt at bare fordi noen liker en blogger, så tror folk at ALLE vil se ut som den personen, men det er ikke sant i det hele tatt. Stå på sophie!

  60. Hvorfor skriver du bare oppmerksomhets innlegg?
   Det er jo du som kalte deg barbie for en stund tilbake! Og nå skal du plutselig bli irritert/lei deg av at folk kaller deg det?
   Det er du som synes barbie utseendet er fint, hvorfor skal det da være så galt å bli kalt en levende barbie? :/
   Synes faktisk dette starter å bli litt tåpelig..
   Du er jo Sophie, men det er jo under kategori personlighet. Du har jo utseende til en fjortiz/bimbo, da blir det jo kategorisert under en barbie! :0
   Med all respekt 🙂

  61. Det eneste du beviser med den stilen er at du ikke klarer å akseptere hvordan du ser ut. Du må ha på sminke. Du må ha på exstenshions hvis ikke føler du deg usikker. Jeg tror nøkkelen til et bra liv er å akseptere seg selv for hvordan man ser ut og er. Hvorfor føle seg usikker hvis du har på sminke? Du sier jo at du ikke bryr deg om hva andre sier. Hvem er det du skal være pen for da? Deg selv? Er det deg selv du skal bevise noe for? Eneste måten noen skal elske deg er å elske deg selv først, med eller uten sminke. Sier ikke at det er galt å bruke smi le, men det virker som om du har et behov for å gjemme deg bak en “forbedret” versjon av deg selv…

  62. Det kan være folk som ser deg, og de kan tenke på at hvor fin du ser ut! Men man må jo tenke på at folk kan tro at de er for stygge pga ditt utseende og andre Barbier (positivt) <3 Men stå på <3 MVH en 13-år gammel jente <3

  63. Jeg lurer på når du skal slutte å si noe, og sekundet etterpå mene noe annet. I noen innlegg nevner du blant annet din obsession for nettopp Barbie, du redigerer huden din for å se ut som Barbie (eventuelt for å gi et inntrykk av å være perfekt, du har tatt restylane i leppene (noe jeg forresten synes at er rart du har nevnt på instagra men nekter for her på bloggen), osv. og så kommer du her og sier det eksakt motsatte? Vel vel. Ellers synes jeg du blogger bra, men du bør virkelig holde fast på én mening og ikke hoppe frem og tilbake hele tiden.

  64. Skjønner ikke hvorfor alle sier Barbie er å være brun?
   Barbie er ikke brun engang, hun er lik-blek. Bare søk på barbie på google.
   Og ikke har hun store lepper.
   Så skjønner ikke hvorfor det går i kategorien “Barbie”. Barbie har hverken store pupper, brun hud, store lepper.
   + at barbie går ikke rundt med en hund i hånda.
   Det er Paris Hilton som gjør det.
   Ikke ment noe frekt mot deg, men sier bare min mening.
   At jeg synes ikke det er å være barbie.
   For Barbie ser ikke engang sånn ut………

  65. Og jo, jeg synes også du fremstår som en dårlig rollemodell når du henger ut andre toppbloggere ved hjelp av deres blogg-motto.

  66. Elsker virkelig bloggen din, og deg for å si det sånn! Jeg blir så imponert over de fine innleggene du skriver! Du er en utrolig sterk person og jeg ser så utrolig opp til deg! Du beviser hele tiden at du er en fantastisk person, jeg kjenner deg ikke men jeg vet 100 % at du er en fantastisk, herlig og nydelig person! Både på utsiden og på innsiden! Jeg er enig med deg, du ser ikke ut som en barbie men du ser ut som DEG, Sophie Elise Isachsen! Det er utrolig sjeldent jeg tar meg tid til å kommentere, men det er noe ved deg som får meg til å gjøre det! Jeg kan ikke beskrive hvor stort forbilde du er for meg! Du skulle bare visst! <3 Jeg vil bare si, stå på! Jeg vet du klarer alt! Ikke la de frekke jævlene ødelegge for deg! Du er så mye bedre enn dem! Tusen takk hvis du gadd å lese alt dette hehe<3
   -Nora Emilie (noraemilieh.blogg.no) <3

  67. du, DU er noe mange burde se så jævlig opp til. Du er et forbilde til tusen. Det at du driter i hva andre mener om deg, og går for det du selv mener er stort og veldig “modig”. og måten du grunnlegger deg og står opp for deg selv er noe av det mest utrolige jeg har sett på lenge! digger deg, seriøst.

  68. Jeg blir selv kalt for barbie og sånt av noen visse folk og jeg aner ikke om det er positivt eller ikke men de sier det hele tiden så det virker nå ikke sånn.. Jeg synes det er skikkelig bra du tar det opp egentlig! Du er utrolig sterk! 🙂 <3

  69. Så utrolig bra skrevet, Sophie!
   Stolt av deg, skulle ønske flere tenkte som deg. Da ville nok verden vært et bedre sted.

  70. Wow, jeg får gåsehud Sophie! Jeg elsker når du skriver innlegg som dette for det minner meg på hvor sykt bra forbilde du er! Jeg har lest noen av kommentarene over her, og da skjønner jeg hvor utrolig sterk du er. Jeg vet ikke om jeg hadde taklet disse kommentarene. Du er serriøst forbildet mitt, jeg tenker alltid på hva du ville gjort hvis jeg kommer i en vanskelig situasjon. Jeg vil så gjerne se ut som deg, det var du som fikk meg til å bleke håret og kjøpe extensions. Nå er jeg avhengig av mine blonde extensions og bruker det hver dag. Jeg kan ofte sitte å bare studere et bilde av deg, haha uansett hvor rart det høres ut, men det er bare fordi du er så utrolig nydelig og vakker! Noen fra familien min bor i Harstad, mens noen bor på Rolla, hvis du vet hvor det er? Det gjør du sikkert, det er jo en øy utenfor Harstad. Så hver gang vi er i Harstad håper jeg alltid at jeg får øye på deg. Det hadde vært min store drøm! Du er et fantastisk forbilde Sophie, fortsett slik som du gjør og ikke bry deg om hva andre sier <3

  71. Ikke for å gå vekk fra dette innlegget, men jeg lurer på en hel del om extensions.
   Hva børster du extensionet med?
   Hva slags hårprodukter bruker du?
   Hvordan vasker du det?
   Hvordan fikser du det hver dag og så ofte uten at det ser slitt ut?
   Hadde vært veldig fint om du kunne laget et innlegg om extensions om alt mulig rart:) eller svart på mail:)
   Jeg sliter med at extensionet mitt blir så fort slitt, bruker naturbørste og ordentlige hårprodukter men føler at de blir veldig slitt.
   Hilsen meg:)

  72. stå på sophie<3 du er seriøst best, ja du ser kanskje litt ut som en barbie, men vi elsker det 😉 vær alltid den du vill være uansett hva folk sier. beundrer deg for din styrke, love u<3!

  73. Altså, sefølgelig kan man jo tenkes at du er litt barbie. Men det er fordi du har blondt hår, masse sminke og ser ut som alle andre sosse folk. Du er mer rosablogger en barbie.

  74. Utrolig bra skrevet! Jeg digger deg sophie og har lest bloggen din lenge nok til å skjønne at du er en utrolig smart jente, og langt unna den blondina som noen idioter sier du er, men det er noen ganger du skriver litt mot deg selv, for før kalte du deg jo nettopp “barbie with a twist” eller noe i den duren hvis eg ike husker helt feil, og da blir det litt dumt at du plutselig står “i mot det”.. Greit at folk kan bytte meninger og slikt, men blir litt feil å si at folk som skriver life as barbie søker etter oppmerksomhet og du sier du er deg selv når du for ikke så lenge siden hadde det i headerene dine? (ble veldig rotere skrevet…)

  75. herregud folkens! skjerp dere.. sophie må få lov til å se ut akkurat som hun vill, uten at dere skal kritisere henne for det. alle er forskjellig og hvis hun vill være slik så er det hennes valg.
   faen så tragisk å kritisere noen for å være som de er. det er jo nesten som å være rassistisk? jævla idioter.
   Stå på sophie, du er ett utrolig flott menneske!

  76. Kjenner jeg blir skikkelig irritert faktisk, av å lese dette:) Du motsier degselv så jævlig her. Før på videobloggene dine elsket du og snakke og virke dum, og så skrev du eller sa du at du elsket å få folk til å tro du var dum eller noe? Og her rakker du ned på folk som gjør seg dumme for å få oppmerksomhet, altså, hvorfor gjorde du det da? Og for det andre så rakker du ned på folk som kaller bloggen noe barbie greier, hvem er det som er “barbie with a twist” nå igjen? Så lager du et inlegg der overskriften er “er jeg en levende barbie?”, og de eneste bildene på inlegget er av deg; med løsvipper, masse sminke, exstensions, restylan i leppene der du lager duckface, er du selvironisk? Det er jo egentlig så fake det kunne blitt uten noen opperasjon. Du ser ut som ei jente som prøver alt for hardt, men hvis det er din stil så må du gjøre som du vil, men det gir jo ikke akuratt det beste utrykket på andre;-)

  77. okei, jeg blir kvalm av å lese hva folk har skrevet. Eier dere ikke respekt? Det er så mange syke mennesker i denne verden. Sophie er nydelig, på innsiden og utsiden, av hva jeg har fått ut ifra bloggen hennes, og jeg ser INGEN grunn til å rakke ned på henne?
   Hun kan gå akkurat som hun faen vill, hun kan sminke seg og bruke extensions og krølle håret som hun bare faen vill. Hun er SEG SELV. skal hun kle seg normalt , fordi det er sånn de fleste går og ser ut? om du liker store lepper, ville ikke du ha hatt det selv?
   Jeg synes dere burde skjerpe dere noe totalt og ikke sitte å skrive hva som er “normalt”. Skal alle se helt like ut? og hva er “normalt” ?
   jeg elsker måten du får fram ting i innleggene dine Sophie, du viser at du er en strek person og kan virkelig si hva du mener. Jeg elsker det! stå på og forsett med å være deg selv. 🙂
   haters gonna hate for faen

  78. Egentlig skiller du deg ikke ut, å nei, 70% av alle jenter på 14 år ser sånn ut nå til dags. Hvor gammel var du nå igjen?…

  79. Creds til deg for den tankegangen 🙂 Supporter den 100%!
   Og vi kan alle slutte å kalle hverandre for no-lifers og horer, okey? Vi skjønner, dere som hakker ned på Sophie har noen problemer med dere selv som dere burde finne ut av før dere tar ut aggresjonen på en blogg, alle har faenmeg problemer så kul den litt. Jeg syntes bare det er umodent av dere, dere kan takle usikkerheten på en bedre måte. For dere er bedre enn det dere skriver, sant? Ja, det er dere faen meg, så ikke bukk under til å skrive som noen jævla 12 åringer. Finn ut av problemene deres først, dere gjør ikke annet for Sophie enn å forbedre viljestyrken hennes om å være den hun er og å være fornøyd med seg selv. Dere når ikke målet deres ved dette, plis tenk utenfor boksen deres og skjønn det. Men tilbake til deg, Soph, jeg beundrer deg 🙂 Klart vi har forskjellig smak og syn på skjønnhet, men hvorfor skal vi bry oss om det. Vi følger våre egne idealer og holder oss til vår egen business! Det er min løsning på lykke 🙂

  80. All respekt til deg, men hvorfor kaller du deg “Barbie with a twist” hvis du sier du IKKE er en barbie? 🙂

  81. Du har kalt deg barbie with a twist da, så ikke kom her og anklag andre for og prøve å få oppmerksomhet ved og kalle seg noe med barbie.

  82. “flere rosabloggere som har kalt seg noe med “life of barbie” ”
   Jeg husker at du hadde “Life of Barbie” på headeren for en stund siden..

  83. Du er jo bare nydelig da 🙂 Men du må skjønne at du kan gi litt av et førsteinntrykk, spesielt med den stilen du har.. Hvis du for eksempel møter en med masse piercinger og tattoveringer vil du jo få inntrykk av at det er en skikkelig badass du har med å gjøre, eller hvis du møter en med svart hår og nagler og mørke klær at det er en som liker rock, spiller gitar eller trommer i band, røyker joints osv. Mennesker setter seg selv i båser – det betyr ikke at førsteinntrykkene alltid stemmer eller det rettferdiggjør på ingen måte å bli dyttet på og skjelt ut, men veldig ofte henger det indre og det ytre sammen. Det følger med pakka, man blir sett på som stereotyp pønker, kristen, slask eller barbie. Selv har jeg valgt den nøytrale stilen for å unngå å bli stemplet som noe verre en kjedelig, det lar jeg personligheten min ta seg av 🙂 Folk vil alltid være dømmende – inrømmer at jeg og er det, jeg ser på mennesketypene hvordan jeg kan forvente at de oppfører seg og veldig ofte har jeg rett, men jeg gir folk en sjanse til å endre førsteinntrykk

  84. haha, du failer så jævlig. Helt siden du starta bloggen har du kalt deg Barbie, og du har gjort alt for å være Barbie, og nå skal du liksom komme her å si at du ikke er Barbie? hahaha, du er virkelig dum i hodet ditt, du 🙂

  85. Du har virket som en flott jente, men nå gjør du så mye rart med ansiktet ditt at du snart ikke er til å kjenne igjen. Forstår ikke at du får bedre selvtilitt av å fylle restylan i leppene! De var jo perfekt som de var jo….Du var bare deg, nesten helt naturlig…. Nå begynner det å se dumt ut. Du sier at du ikke bryr deg hva enkelte av oss sier, men vi må kunne være ærlige uten at det skal være vont ment. Lurt å ta til seg noen råd fra andre.

  86. Merker respekten min øker mer og mer for deg hver gang du kommer med sånne innlegg. Nå kjenner jeg deg jo ikke personlig, så jeg vet ikke hvordan du egentlig er, men jeg tror likevel mange får helt feil intrykk av deg. Selvom bloggen din er veldig overfladisk, betyr det ikke at du er det. Som du skrev, du har flere sider. Men det er jo en grunn til at rosablogger eksisterer, og det er nettopp det at det er det folk vil lese. Og det er jo egentlig ganske trist.
   Når det kommer til utseendet ditt, synes jeg det er kjempebra at du tør å være deg selv. Stilen min er langt i fra din, og jeg kunne nok aldri hatt den. Men den kler deg. Du er vakker, både med og uten sminke, extensions, osv. Aldri vær redd for å være deg selv.
   Så over til det jeg elsker mest med deg: meningene dine. Du er så klar på hvor du står og hva du mener, og det elsker jeg. Du er ikke hjernedøv, slik så mange ungdommer er i dag. Du bryr deg om ting, og du viser det. I motsetning til de fleste andre toppbloggere.
   Og når det kommer til alle hat-kommentarene; jeg håper du ikke tar en eneste en til deg. Disse menneskene har det så fælt med seg selv, at de føler behovet for å sende hat til andre, anonymt over nettet. Det er patetisk or tragisk, og ikke verdt tiden din. Til dere som sender hat; jeg beklager at dere ikke har bedre ting å finne på. En hobby hadde kanskje vært fint?
   Jeg har ikke kommentert her på evigheter, men følte at jeg måtte nå. Du er så mye mer enn hvordan du ser ut, og jeg håper alle skjønner det. Takk for meeeg.

  87. du kunne spart dg får den jævla munnen på bildet xD du er synsykt fin når du bare er normal å dg sjøl 😉

  88. Herlige, herlige Sophie Elise! Har ikke ord for hvor bra du er! Du er helt fantastisk, uten tvil. Stå på, jente ♥

  89. Utrolig bra skrevet! Slike personlige inlegg er grunnen til at jeg leser bloggen din! Flere venner av meg har allerede på en måte “dømt” deg og misliker deg, skal virkelig vise dem dette innlegget ditt så vil de nok få et annet syn på deg! Det mest irriterende som går an er når folk dømmer andre uten å vite en dritt om dem, bare sett dem på gaten eller i dette tilfellet; en blogg <3

  90. DET VAR VELL EGENTLIG DU SOM STARTET MED OG KALLE DEG FOR EN “BARBIE WITH A TWIST” ??? 😉
   Å DA VIL JEG GJERNE STØTTE MEG PÅ DET SOM TCMN SA I DEN VIDEOBLOGGEN DEN GANGEN; “DET ER EN SKAM FOR NAVNET BARBIE AT DU FAKTISK KALLER DEG DET”.
   OG OKEI AT DET ER UENDELIG MANGE TWISTER DER I SÅFALL 😉
   OG SELV OM DET LIKSOM BLE SAGT SOM TULL, SÅ VET JEG AT HUN MENTE DET 🙂
   MIN MENING OM DEG ER AT DU HAR EN FIN KROPP, FINT HÅR, STYGT ANSIKT, GÅTT FRA OG HA FINE LEPPER OG OVER TIL NOEN SOM SER STYGG UT, OG AT DU ER ALT FOR LAV TIL OG KUNNE VÆRE EN DRØMMEDAME ANDRE PLASSER ENN PÅ BILDER DER MAN IKKE SER HVOR LITA DU EGENTLIG ER.
   KARAKTER: 6-7 av 10

  91. Hvis du så ikke er en barbie…..? Kan du slutte med det duckface da!!?? Jeg blir gal… Serr, ikke rart folk begynner og tvile her.

  92. Til deg over meg; hva faen er poenget med å gi utseendet hennes karakter? Surprise, surprise, du blir ikke noe penere eller bedre av å kalle andre stygge. Folk som deg gjør meg flau over å være menneske.

  93. Les det over alle sammmen, som virkelig er så dumme og tror at hu har det og det i leppene.

  94. Herregud, du er jo HELT forvirra kjære deg. Du skriver lange innlegg i hytt og pine om hvordan du har det og om hvordan du er. I det ene øyeblikket liker ikke du deg selv og i det andre så er du så jævlig stolt av deg selv. Jaha. Jeg klarer dessverre ikke å ta deg seriøst. Og unnskyld meg, men hva skjer med det første bildet? Det ser ut som du har en flue på nesen som du prøver å blåse vekk med munnen. Vær så snill å vær normal. Eller finn ut av ting før du legger ut i det lange og breie om deg selv. Tror ikke du skjønner deg på deg selv heller.

  95. Du ser ikke ut som en barbie. Barbie e finere å lage ikke sånt stygt ansikt som du lage på alle bildan … Du må jo se korr stygt det e sjøl? Huff….

  96. Kjære lille sofie…Du er så langt fra lik Barbie. (selvom du ønsker det) Virkelighetens Barbie ville ikke hatt lepper som ser ut som ballonger,flekkete hud,korte bein,masse løshår der clipsene vises,løsvipper som alltid henger på halv 8,3 dagers gammel sminke osv..Kunne fortsatt i det uendelige.Poenget mitt er altså; du ligner ikke på Barbie.tar du hintet lille venn?

  97. Du er ingen barbie. Du er perfekt for den du er og for den du vil være. De som ikke ser det kan egentlig bare pelle seg til H*lvete. Du er perfekt på din egen måte og jeg misunner faktisk den utrolige personen du er. Live your life! 🙂

  98. Noen ganger må jeg le av det folk får seg til å skrive. Jeg syns uansett hvordan man ser ut, at man skal få lov til det. Verden i dag har blitt snudd opp ned. Jeg pleier og si til meg selv at jeg er så glad for at jeg lever i denne generasjonen, og ikke en senere en. Tenk åssen verden kommer til å bli? Når vi snakker om i dag, har veldig mange av oss (beklagelig nok) fasitt svar på åssen vi skal se ut, hva vi skal ha på oss åssen hårfarge man skal ha osv. Men den fasitten er det ikke noe fasitt på. Vist du har lyst til og ha extantion og løsvipper, så må du få LOV til det. Jeg blir helt satt ut av folk som kan dømme en person, kun fordi de leser en blogg som er rosa. Som du sier, det er så mange flere sider av deg, og du er mer enn bare denne bloggen. Å jeg syns det er kjempe fint at du ikke bryr deg noe om hva andre syns, og er deg selv 100%. De som sier stygge ting til deg og om deg, det er de det er synd på, som ikke tørr og være seg selv, men får bedre selvtillit av å si stygge ting til andre. Jeg er et veldig åpent menneske, som godtar alle som de er, og sånn skulle jeg ønske flere var. JEG er stolt av MEG fordi jeg er et slikt menneske og jeg er stolt av deg som står imot og glir rett igjennom alt dette! Å bare for å ha sagt det, så har jeg lest bloggen din en stund nå, å selvom den er rosa, så synes jeg ikke du fremstår som dum, det jeg leser er tekster som er gjennomtenkt. Så jeg kan ikke forstå hvor folk får det fra at du skulle vert dum. Stå på! Be proud!

  99. Jeg er sikker på du er en veldig fin jente bak “barbie masken/ all sminken og extensions. Less is more 🙂

  100. Helt ærlig, så synes jeg at du ser ut som en barbie. På noen av bildene din lager du den sykeste, og styggeste trutmunnen. Du gjør deg egentlig veldig falsk på bildene. Du ser ganske falsk ut på bilder som de over, spesielt pga den trutmunnen. Herregud, blir helt kvalm av å se på de bildene! Du burde skjønne at det ikke er noe fint. Du framstiller deg selv som en billig bimbo på bilder som ligner de over. Faktisk, så er de bildene drittstygge.. og det er ganske tragisk at du legger dem ut på bloggen…
   På bildene på hederen din, de der du har på den en blå og hvis kjole, på de er du faktisk veldig pen. Fordi du ser naturlig ut, du smiler naturlig, og det ser bare så mye bedre ut! Imotsettnig til trutmunnbilder, på de ser du så utrolig unaturlig ut, noe som ikke er spesielt pent! Du har jo en ganske bra blogg, en som er gøy å lese, men du har hele tiden de unaturlige barbie bildene som ødelegger alt, egentlig! Vedder på at mange flere folk hadde giddet å lese bloggen din hvis du hadde droppet barbiebildene!!

  101. Oi, oi…Hvor er den berømte usikkerheten din, den lave selv følelsen du snakker om i hundrevis av andre innlegg? Ikke mye lav selv følelse og usikkerhet i dette innlegget, ihvertfall! Det som provoserer meg med deg, er at du hele tiden skryter så jævli av at du er så ÆRLIG med alle leserne dine. Javel? Ærlig my ass. Ingen med liten selvtillit skriver sånne innlegg som dette. Ikke poster de halv pornografiske bilder av seg selv annenhver dag på en blogg som tusenvis leser, heller. Du skriver sånne innlegg som dette fordi du VET AT DU TJENER PENGER PÅ DET! Om du hadde vært så forbanna selvsikker og trygg på deg selv, hadde du ikke hatt armer som ser ut som en skjærefjøl. Ingen selvsikre mennesker kutter seg! Ta ærligheten din og stapp den en viss plass, du skriver ting KUN fordi du vet at du får masse hits. Patetisk.

  102. du ser ut som en barbie, og jeg hater den looken. jeg syntes det ser fake ut, og de fleste som fremstår som deg, er de som har noe regulert inteligens…

  103. du skriver noe om å være normal, da kjenner jeg at jeg egentlig blir ganske provesert for hva er egentlig normal? kan du legge litt mer i av hva å være normal er? jeg syntes ingen er normale alle er forskjellige på hver sin måte, ingen er heller perfekte men perfekt på sin måte for hva er egentlig perfekt? å være syltynn, brun, ha langt blondt hår, ha perfekte klær, perfekt hud osv? det mener hvertfall ikke jeg er perfekt, om man er fornøyd med seg selv og har bra selvtilitt uansett hvordan man ser ut, er man ikke da perfekt på sin måte?
   digger uansett bloggen din, og du er ikke en levende barbie, du er perfekt akuratt hvordan du er!

  104. Dette er et av de beste innleggene jeg har lest! Digger at du er deg selv og står på, tross i stygge kommentarer. <33
   Jeg skulle egentlig skrive en mye lengre kommentar om hvor pen og inspirerende du er, men jeg syns 'charlie' skrev det jeg skulle si på en perfekt måte. Så derfor takker jeg både 'charlie' og deg, Sophie!
   Elsker denne bloggen! <3

  105. BITCH PLEASEEE.. !
   Jævla hore… skaff deg liv, jeg lover, du har så utolig lite å gjøre…——-> SILIKON-SEXY-PUPPER-SKYSSE-osv… Stakkars !! Jeg syntes skikkelig synd på deg… Og om du tror du ligner en “barbie” og er såååå stolt av det, så kan jeg bare si det nå… du ligner ikke i en barbie i det heletatt… du er en troll i motsetning til barbie..! Og hvis du tror at leppene dine er “deilige” med silikon på, så tar du feil… det ser bare ut som om kjeften din satt fast i isen ellerno… du ser dritstygg ut !! Og de fake vippene du bruker… herreminhatt… Ok, det er greit å bruke noen fake vipper som er litt lengere enn de vanlige vippene dine, men seriøst, de du bruker.. OMG… Det er jo faen meg 1873745374m lengere enn dine jooo.. !
   Du er så fake.. tryne ditt er fake-munnen-nesa-øynene-håret-puppene dine.. osv.. hjernen din er ogsåå fake.. køddaaa.. du har ikke noe hjerne.. !! HELE DEG ER RETT OG SLETT FAKEEEE !

  106. Du er så tøff og stå på! Jeg elsker å lese bloggen din fordi du har din helt egen stil og det er bare positivt. Du ser ut som en barbie, men jeg syns det bare er positivt. Tenk om alle skulle vært normale?
   Du er så kul og jeg digger både deg og bloggen din – håper du aldri slutter å blogge! Selvom du er en typisk “rosablogger” så skriver du om så mye, du skriver om ting som er fint å vite og du skriver så sykt bra. Utsiden og innsiden er ikke like – selvom du ser ut som en barbie og folk tolker det kanskje som bimbo, så er du helt utrolig smart på innsiden! Jeg har ikke ord, du kunne vært politiker. Du er så omtenksom og du har et godt hjerte.
   Og du “Caroline” over her, du må ha det største problemet i hele verden. Kan du ikke bare holde det inne i stedet for å skjelle ut en du engang ikke kjenner?
   Du eier Sophie Elise!! Stå på videre, ikke bry deg om de frekke her. Kan nok vedde på at alle de frekke her er nok bare jævlig misunnelige for at de ikke har en kropp som deg, en hjerne som deg og bare ikke er deg fordi du er så bra!
   Stå på!

  107. Eg syntes det er bra du vil se ut som deg selv og ikkj prøve å kopiere andre. man skal vere seg selv og ingen andre! det er vertfall eg…
   foresten om du har sakt hvor i Harstad du bor? Har slekt der (farmor og søskenbarn/onkel). i Kanebogen og en annen plass litt utenfor byen. Hvor i Harstad bur du? hadde blitt kjempe glad for et svar:D
   kommenter tilbake??

  108. jeg har lest bloggen din rundt et år nå, men har egentlig aldri kommentert noe serlig mye, men vil bare si jeg liker bloggen din veldig godt! stå på sophie !

  109. Caroline.: Okei serriøst! det var en litt brutal komentar? jeg vil gjerne vite hvorfor sofie er så hore som du sier? hva er galt med og ville være pen? NOTHING! Jeg trur bare du har utrolig dårlig selvtillit karoline, til alle dere som slenger drit til sophie dere må serriøst være fucked up in your mind! sofie er sykt søt,snill kan jeg vedde på,ikke noe barbie, en halt vanlig 18 år gammel jente som ser fantastisk ut og har den ebste selvtilliten! SÅ SLUTT OG PLAG SOPHIE! dere burde faen meg blitt anmeldt for trusler og slikt!
   SOPHIE JEG ELSKER DEG! <3

  110. Jeg er stolt over at det finnes slike som deg i samfunnet! Mange, særlig kanskje eldre, vil at jentene skal være en del av mengden, naturlige og uskyldige jenter. Du har et ideal som du følger, du gjør det du ønsker for å trives best mulig med deg selv og det er utrolig positivt! Denne bloggen viser så utrolig godt at du er en vakker jente, med et stort hjerte og ønsker det beste for deg selv og andre. Denne bloggen er en rosablogg helt klart, men trenger det å være negativt? Jeg har fulgt bloggen din helt siden du byttet blogg for lenge siden, og du har hjulpet meg og flere andre gjennom så utrolig mye… Jeg har hatt en del problemer selv, men det gjør utrolig godt å lese dine erfaringer og meninger. Stå på! Bra du ikke lar noen ødelegge deg! Du har god grunn til å være stolt

  111. Har lest bloggen din veldig lenge nå, og jeg elsker den! Du er utrolig flink, Sophie 🙂 Liker spesielt når du skriver om saker som du bryr deg om, viser til for eksempel de innleggene om dyremishandling. Stå på!

  112. Wow, så sykt bra skrevet! Stor respekt til deg. Du er så sterk, og jeg digger deg til tusen! Det er så utrolig bra at det finnes slike folk som deg som virkelig tør. Stå på videre <3

  113. hei:)
   jeg vet at du er vegetarianer, og lurte på om du kunne skrive et innlegg med oppskrifter og tips?
   Tenkt å prøve selv:)
   ha en fin dag! 🙂

  114. har folk særriøst gjort det mot dæ? det der med lugginga og det meine æ. vart glad når du skreiv at du ikke ble lei dæ og va stolt av dæ selv men æ fikk helt vondt inni mæ likevæll. fatte ikke at folk kan bli så frækk..!

  115. Fysj å helvete, stygg er du faenme. Kem i faen som vil se ut som en barbie? forbanna botox plastikk ansikt. Snakk om å ha lav selvresept vis du vil se ut som ei forbanna dokke..
   Å ha dette som et forbilde fortelle jo veldig mye om selvrespektn til jenter her i landet. haha lykke med helsa…

  116. All respekt til deg, Sophie! Bare en liten ting: i den gamle headeren din så sto det jo “Barbie, with a twist”, er ikke så rart du blir kalt Barbie da:)!

  117. tror du virkelig at du skiller deg ut i mengden bare fordi du har platinablond hår? Det er vel heller nærmere 70% av alle jenter fra 13-16 år som ser akkurat ut som deg? For ikke å snakke om alle glamourmodellene som ser akkurat ut som deg. Poenget mitt er at du påpeker at du ikke vil se “normal” ut, men det er faktisk ikke unormalt å se ut som deg.
   Det finnes maaange flotte brunetter som skiller seg mer ut i mengde enn det du gjør. ta f.eks Tone damli! Hun er naturlig vakker, det samme er Jenny Skavlan. De trenger ikke å pumpe seg full av det ene og det andre, og det hadde ikke du trengt heller! Du var faktisk veldig pen før, når du så mer naturlig ut!

  118. Ja du ser ut som en barbie og du er ikke et godt forbilde for jenter!
   Mange unge jenter dusjer ikke etter gymmen fordi de er redd for å vise kroppen sin. Flere dropper å spise lunsjen sin fordi de vil bli tynnere.Selvfølgelig er det ikke bare du som skaper det kroppssynet det er kjendisverden. men vær så snill, tenk over hva du skriver om, tenk over hvilket syn du smitter over til barn. Det er så mange unge jenter som leser denne bloggen og sier at de vil bli som deg. Du viser at det er greit å forandre utseende sitt i en ung alder og det er ikke det! Jenter, vær dere selv det er beste som er!
   Barbie er ikke et positivt kallenavn det er ”operert, operert, operert.”
   Et fint program for deg er ”Skjønnheten og udyret” på FEM. Der kan du se ulike holdninger og synspunkter på ”barbiebildet.”

  119. fy så bra skrevve! digge dæ så sykt mye!
   fortsett å vær som du e! du e rå! og et forbilde for mæ!
   syns ikke du e barbie, og det e på en positiv måte! du e dæ sjøl å du e kjempe pen! stå på <3

  120. Slutt å skrive stygge komentarer, Sophie lar seg ikke rakke ned av dere! Hun er ei sterk jente, så ha respekt for henne!
   Når det er sagt er jeg ikke 100% enig i det hun sier om at Barbie er perfekt, men det er mine meninger, og visst jeg skulle ha skrevet om mine meninger ville jeg ha laget min egen blogg for å skrive om det på, ikke i komentarfeltet til en annen person!
   Jeg syntes, og alle vennene til Sophie og familien hennes, at hun er en helt fantastisk person som har GRUNN til å være stolt over seg selv! Slutt å rakke ned på henne, det er meningsløst uansett hva dere mener!
   Elsker deg Sophie, men husk at du er fantastisk uansett om du har extentions eller ikke, løsvipper eller ikke, mye sminke eller ikke! Stå på, og vær stolt over DINE meninger, det er jo derfor vi leser bloggen din! <3

  121. du er jo en av de som spiller dum for oppmerksomhet, og før het bloggen din vel noe med “life of barbie”?

  122. Hm, altså jeg har (nesten) aldri kommentert bloggen din, tyil tross for at jeg har lest den… i evigheter. Men nå skal du få den helt ærlige meningen min om deg. Jeg synes (selfølgelig) at du ser fantastisk ut! Du har en barbie-stil. Men det er også alt ved deg som jeg synes er barbie.
   Og det mener jeg veldig positivt. Du er smart, og veldig snill. Du er vegetarianer, og kjemper derfor for en sak som ikke går ut over deg selv. Altså, du er veldig omtenksom.
   Så, jeg synes du ser veldig bra ut, samtidig som du er veldig smart og snill. Men kalte du ikke deg selv “barbie with a twist” også?

  123. hahah, æ skjønne ikke at folk skal rakke så sykt ned på folk som faktisk tør å være sæ sjøl og tør å skille sæ ut! Æ elske utseende ditt Sophie, og du stråle så sykt! Elske at du skriv innlegg som det her, og e stolt av kordan du e og ser ut! At folk sir at du va mye penere før når du va normal, hadde brunt hår osv. e bare tragisk. Hvis man trives som blond, extensions, løsvippa samtidig som man e brun så før all del skal man være sånn da. E så lei av at det skal være en fasit på kordan man skal se ut før å ikke bli tatt som fette dum (eller barbie, hehe). åhhh, blir lei mæ av av sånne folk.
   Uansett, æ elske bloggen din og måten du skriv på!
   Man må huske æ være sæ sjøl uansett <3 yolo, hahah

  124. Okkei serriøst skummelt!! :O
   Sku akkuratt til å kommentere i ett random innlegg at igår så så en kompis av meg att jeg var innpå bloggen din. Og han bare: omg, hun er jo helt lik barbie!!.
   Det var positivt ment, han sa også att du var veldig pen 🙂
   Poenget mitt er, att jeg blar ner får å kommentere det første innlegget (det øverste), også er det dette. Tilfeldigheter 😮
   Tilfeldigheter har en tildens og forfølge meg, ikke alltid så bra :b

  125. Du er så selvmotsigende som det går ann. En dag skriver du om at du er sykt nærtagende når det kommer til stygge bloggkommentarer, har dritlav selvtillit og er veldig usikker, og neste dag er du den største fjortissen i Norge som elsker seg selv, påstår du er “såå smart” og legger ut et bilde av deg selv i stringtruse. Blir bare flau på dine vegne. Du er snart 18 år, Sophie, ikke 14. Jeg er 18 selv, og jeg kjenner meg ikke igjen en plass i oppførselen din. Du er akkurat som min 14 år gamle lillesøster, ustabil i humøret og gjør alt du kan for å få oppmerksomhet. På tide å vokse opp?

  126. DU ER JO SÅ FORVIRRA. Du er usikker, deprimert, og helt ifra deg i det ene øyeblikket, og så jævlig stolt i det andre. INGEN som er sikre på seg selv har behovet for å lage seg til på bilder sånn som du. SMIL!

  127. Åh, elsker pågangsmotet ditt! Lest bloggen din lenge, og tro meg, når jeg tenker på deg, tenker jeg ikke på håret,sminken eller klærne. Jeg tenker på hvor mye du kan om politikk, om dine sterke meninger og at du bryr deg så mye om dyr! Stå på 🙂

  128. altså, du vil jo se ut som en barbie da, eller hadde du ikke farget håret, tatt restylane, kledd deg som du gjør osv, du skjønner tegningen.
   det virker som om du tror du skiller deg som ut gjør dette, hehe, kan godt hende Harstad ikke har flere som deg, men Oslo by er fulle av de, mainstream folka, dere ser prikk like ut allesammen.
   og dette er et utseende de færreste er født med, altså dere gjør alt for å se slik ut, og det som er sykt trendy om dagen er jo at man har brains og mot selv om man er en barbie.
   de som er voldelige mot deg er bare tragiske, tenk å irritere seg så mye over en person de ikke kjenner, haha
   jeg synes du skal farge håret ditt mørkt igjen jeg, da er du så usedvanlig vakker!!! du ser jo ut som er barbie da og, bare ikke lik som alle de andre fake blondinene;)

  129. For min del så synes jeg ikke du skiller deg så veldig mye ut, men jeg riktig nok fra oslo, virker litt anderledes oppe i nord. For min del føler jeg at blond langt hår, store pupper på grunn av juksebh og løsvipper gir et utsende hvem som helst skal skaffe seg, altså det er ikke så spesielt som du skal ha det til. Tror folk reager på denne bloggen fordi du stadig stiller opp i undertøy og at du f. eks legger ut video der du shaker. Men allikevel gir det ingen unnskylding til å kaste drikker på deg og lignende…

  130. Du ser ut som er barbiedokke men jeg mener det possitift du er veldig pen men du kan godt kutte ut og ta lettkleddebilder men du er utrolig pen 🙂

  131. Gang på gang, Sophie.. så er då så utrolig dobbeltmoralsk. Du sier en ting, men gjør noe helt annet. Du sier noe, men benekter det etterpå. Det er jo du som har skapt dette “barbie-imaget”. Og når du snakker om “andre bloggere” som skriver ting som “life of barbie”, fremstår du som en tulling – du har jo for guds skyld kalt deg selv “Barbie with a twist”.

  132. Du har kalt deg “Barbie with a twist” veldig lenge, så du motsier deg nok en gang. Grunnen til å bli kalt barbie ofte er en negativ ting er fordi det er til en viss grad et ganske usunt ideal. Jeg sier ikke at det er galt å være tynn, ha blondt hår osv, men det er ikke et SUNT ideal for alle jenter. Mange jenter kan ikke oppnå en sånn kropp, kan ikke farge håret blondt, kan ikke alltid kle seg veldig pent. Men siden det er blitt mye av idealet idag så prøver de på alle måter. Å være overvektig er heller ikke et sunt ideal, så ikke tro at jeg mener det. Men det sier seg selv at når en 11 år gammel jente leser bloggere som deg, bloggere som skriver “bruker str 34, men den er veldig stor til meg” tror mange av dem at noe er noe galt med dem. Du som mener du kan så utrolig mye og har så mye meninger burde ikke sitte å skrive et innlegg som det her, du burde kunne reflektere litt over hva slags signaler du sender ut. Og det gjelder ikke bare deg, men også mange andre bloggere.
   Og som en sa over her, du skiller deg ikke mye ut. Nå er jeg også fra Oslo, men denne blonde bloggestilen alle løper rundt i begynner å bli gammel. Du ER dagens fjortiss. Du støtter et usunt idealet på en side, men samtidig har du mange gode kvaliteter. Selvfølgelig vil folk dømme deg som en dum/falsk person eller lignende når du går i falske øyenvipper, extensions, fake tan, mye sminke og lignende. Fordi det ER falskt. Det begynner å bli gammelt nytt at du er “en barbie with a twist”, slutt å prøv så hardt. For du er virkelig ikke så fantastisk smart som du skal ha det til, da hadde du faktisk ikke hatt en blogg hvor du legger ut undertøys bilder. Alle vet at man blogger for oppmerksomhetsgrunner. Hvis du hadde droppet alle halvnaken-bildene og duck-lipsene overalt hadde du fått mer respekt og ikke blitt sett på som måten du blir sett på. Du står for mye ting, men det er akkurat som at du gjør det for å føle deg bedre og veie opp for at du ser ut som en barbie. For du prøver å se ut som en barbie…

  133. du er utrolig pen sophie, og syns det er utrolig bra av deg å stå på ditt og være deg selv uansett hva andre mener! 🙂

  134. Bra skrevet. Tenker ikke barbie om deg igrunn. De tingene jeg tenker på når det kommer til deg er at du tørr å vise at alle har det vondt. Du viser når du har dårlige dager, du hadde lyst til å kutte ut kjøtt og det gjorde du, du er engasjert i dyresaker. Det er de tingene jeg tenker på når jeg tenker på deg. Det er den personen jeg ser. Ja du er jo så klart veldig pen og, men først og fremst tenker jeg på den personligheten av deg selv du viser. DERFOR følger jeg med på bloggen din. Du virker som et koselig, omtenksomt, følsomt menneske på en POSITIV måte :).

  135. du har jo alltid prøvd å fremstille deg selv som en barbie da 🙂 har jo stått “barbie with a twist” i headeren din flere ganger

  136. på noen bilder ser du ut som ei barbi. men når du sminke deg fint og itsje lage fjese ditt til og alt sånn.. er du kjempe fin. men også er da jo du som ska synst du er fin, itsje alle andre vell? . da er vell du som ska være fornøyd med deg selv.. eg synst du er fin, uansett hvordan du sminke deg eller hva.. men av og til ser du ut som ei barbi, men er bare noen bilder. og eg synst itsje da er negativt eller posetivt på ein måte.. men smink deg som du vil, gå sånn du vil. å de som skrive att du er stygg, er misunlig på deg. for fin er du.. så kan du ta da som du vil. (det eg har skreve)

  137. Unnskyld meg, men for 1-1 og 1/2 år sida så stod det i header din: Barbie with a twist. Du kan ikkje seriøst mene at du ikkje har kalt deg sjøl, eller såg på deg som sjøl som barbie da?

  138. bra <3 du er så utrolig strek sophie... elsker den siden ved deg.du er en insperasjon i hverdagen, og du får meg og sikkert mange andre til å føle seg bedre og til å tørre å være seg selv og ha sine egne meninger. du må ikke forandre noe på deg selv uansett hva noen sier du er perfekt sånn som du er.
   stå på <3

  139. hei! Jeg beundrer virkelig mennesker som tørr å skille seg ut, og være seg selv. Skal jeg være ærlig, så synes jeg ikke du helt tørr å være deg selv. Jeg har lest bloggen din lenge, og det virker som om du motsier deg selv ganske så ofte. Når sant skal sies, så kjenenr vi deg jo ikke skikkelig, så vi bør jo ikke dømme deg heller 🙂
   Når jeg ser en person med litt merkelig stil, eller no, så tenker jeg bare: “alle er forskjellig!” Det er lurt å minne hverandre på det, slik at vi kan lettere kan akseptere folk.

  140. Jeg må si at jeg er ikke mest begeistret over “the barbie-look” men jeg liker veldig godt holdningen din!! Godt skrevet og fortsett med både holdningen og stilen din<3

  141. Beundrer deg for at du er så sterk og har de meningene du har. Jeg er også vegetarianer, btw. Men ja, du tørr å stå for den du er, og det står det respekt av. Skulle likt å bli kjent med deg.

  142. Hei! Jeg har alltid hatt et noe skeptisk inntrykk til bloggen din, men med dette innlegget beviste at det hadde jeg ingen grunn til. Ved å beskrive at du kler og ter deg på den måten DU vil, beviser du at man må velge livsstilen sin etter hva man selv føler for. Hvis blondt, langt hår og store lepper er det du liker, så er det bra at du beskriver akkurat hvorfor! Dette er faktisk ekstremt viktig for jenter i tenårene (å føle seg vel), og det er så bra at du skriver at man må kunne bestemme selv. ved dette innlegget fikk du enorm respekt av meg.
   Bra innlegg, lykke til videre!

  143. Du er HELT FANTASTISK sophie! Jeg digger at du er deg selv og driter i hva andre mener! Du er på mange måter et forbilde for meg. Jeg ligner absolutt ikke på deg i det hele tatt men du er fortsatt et forbilde, og jeg syntes folk som sier du er en bimbo har ikke peiling. Stå på!! <3

  144. HELSIKKEN! hvorfor i alle dager skriver dere frekke ting. Hun er fantastisk nydelig/heerlig/fin/ubeskrivelig fin. Ikke kommenter vist dere ikke har noe fint å si. Hold kjeft liksom. Herregud, går den ann å kommentere så frekke ting? hadde dere blitt lei dere vist noen hadde sagt det til deg? gaaaaad!

  145. Det er så jævlig dobbeltstandard når folk oppfordrer andre til å være seg selv og skille seg ut, for så å disse deg for at du gjør det. Det gjelder visst bare hvis man skiller seg ut ved å å kjøre på med emo/scene/punk stil. Eneste forklaring jeg kan komme på må være sjalusi og da burde du bare ta det som et kompliment:)

  146. du er pen, men du hadde vært penere hvis du ikke hadde gjort sånne greier me lippene dine på hvert-eneste bilde, det er ikke fint, det ser rart ut …

  147. Blir så oppgitt… På den ene headeren av deg i den marineblå toppen og det hvit skjørtet er du nydelig! Smiler, og ser normal ut men nå ser du ut som en dragqueen! Skjønner ikke engang at du trives sånn! Nesa di er utrolig stygg når du gjør sånn med leppene, just saying, foreldrene dine burde være flau på dine vegne, prostituert hor

  148. Du er pen både på utsiden og innsiden. Forstår deg godt.. Det må ikke være gøyt å høre masse negativt om en selv.. Alle skal bli godtatt slik som de er.

  149. Altså, jeg forstår det du sier, og syns det er flott at du tørr å være deg selv og sånn men det virker som at du på en måte har lyst til å bli sett på som en barbie. Det er litt ironisk at du før kalte deg for “barbie with a twist” og på twitter er bioen din “look like barbie, smoke like marley”. Det virker jo som at du tenker på deg selv som en barbie, og helt ærlig så ligner du jo

  150. Syntes det er flott at du tørr å stå fram! Godt å høre dg si at du er stolt avdeg selv! Du er jo så pen som du er, så skjønner ikke hvorfor trutmunnen kommer inn på bilder når du er så mye finere helt vanlig :-)) Bare positivt ment

  151. Jeg er fullstendig enig med deg! Du er en fantastisk person, du er sterk, du er klok, og ikke barbie! Stolt av deg, jeg <3 Det er veldig tøft av deg å tørre å være deg selv. Når jeg begynte på ungdommsskolen så forandret mange av mine venner seg, og nå er de ikke seg selv i det hele tatt! De er falske! Men det er ikke du, du er ekte. Selv om ikke håret ditt er helt ekte, og du bruker sminke og det der, så tør du å gå sånn som du vil. Du vil ikke la andre dømme deg! Skulle ønske jeg var som deg! <3
   -Therese
   http://www.onia.blogg.no

  152. Husk at det er mange flere enn deg som tørr å se ut slik som de ser ut. Noen kan ha helt svart hår med svart sminke rundt øyene og se ut som noen emoer uten at de er det. De tørr å gå slik fordi de liker stilen. Så det finnes ingenting som heter normalt! Alle er forskjellige, ingenting er normalt å se ut som.
   Og ja, du ser kanskje ut som en barbie. Men det er jo slik du vil se ut også:-) du passer den stilen og er kjempe pen!
   Men jeg vet ikke hvordan en “barbie personlighet” er. Og visst du sier at en barbie personlighet er typisk domme mennesker, noe du ikke er, så er du ikke barbie på innsiden. Men jeg mener at en barbie personlighet egentlig ikke er en “dum-personlighet”. Visst du faktisk har sett barbiefilmer når du var liten, eller lest barbie bøker, så er faktisk Barbie en jente med god personlighet som er virkelig omtenksom ovenfor både dyr og mennesker:-) og det er jo du også, så på DEN måten kan du ligne en barbie. Men du ligner ingen barbie på den andre måten – den måten folk har inntrykk av at barbie er – overlegen, bimbo og dum i hodet.

  153. Det er mangen jeg kjenner som sier at du ser ut som en barbie, men jeg bare sier “nei hva faen, hun gjør jo ikke det, hun ser normal ut” så har jeg vist dem bilder av en levende barbie og deg, slik at de har fått sett forskjellen. Du er dritpen, Sophie, ståpå♥♥

  154. ikke hør på de som sier stygge ting, når noen synest du er en barbie er det fordi du er en fin jente som ligner på en barbie, og alle jenter ville se ut som en barbie når de var små. synest ikke det er negativt å bli kalt barbie, de er jo så flotte! det er helt opp til deg selv om du vil bli interjuvet eller ikke 🙂

  155. Barbie burde være sjalu på deg, tenk så mye bedre det ville vært å få høre: Så pen du er, du ligner på sophie elise, enn å får høre du ser ut som ei barbiedukke. Når jeg tenker på deg tenker jeg på en person som er sterk og som står for sine egne meninger og har et hjerte av gull, det har vi fått erfare som lesere av bloggen din. Stå på, husker da du kom på 1.plass på topplista og jeg bare: Ja, endelig, hun fortjener det. Du er kanskje en av de eneste på topplista som skriver noe fornuftigt og om noen som betyr noe til folk! Stå på <3

  156. Jeg synes du er kjempe pen! jeg liker at leppene er store, langt hår, pent ansikt, fine vipper, se brun ut.. ja alt det der. synes du er kjempe pen, og vil ta restylane i leppene snart 🙂 gjorde det vondt? hvor gjorde du det? kosta det rundt 3000-4000 kr?
   jeg vet hvor slitsomt det er når folk sier man er så fake hele tiden.. hører det stadig vekk.. men jeg prøver å drite i det.. jeg synes det er pent 🙂
   kos <3

  157. synes ikke at du ser ut som en barbie meen trur du har veldig lyst til å være det eller bli kalt det! hakke noe imot deg assa men noen ganger kan du være litt for drøy med ting osv !

  158. Hei, hei! Det er et kompliment at du ser ut som en barbie! Når man ser på en barbie så er jo alt perfekt, kroppen, ansiktet og alt! Det betyr jo bare at du er perfekt<3

  159. du e sterk og sykt pen stå på
   er stolt over deg, gi aldri opp du ser ikke i det hele tatt ut som barbie du ser ut som deg selv
   dem som prøver å se ut som barbie vil bare ha opmerksomhet

  160. Du er en nydelig barbie ! Du er kjempe pen og du er uansettbare sånn du er så de som vil kalle deg en ”en levende barbie” er positivt fordi du er utrolig pen (;

  161. Er så utrolig stolt over deg som ikke bli lei deg! Men jeg syntes du burde tenke på framtiden din.. Når du får deg jobb og sånn. For de finner deg på nettet og ser de lettkledde bildene dine, da får du nok ikke den jobben du ønsker uansett hvor flink du er på skolen. Jeg har liksom ikke noe imot deg, men jeg syntes du burde tenke på dette. For det er ikke bare hvor flink man er på skolen man ser på på et jobbintervju, men de ser på oppførsel og alt det andre også. Så hvis de ser et lettkledd bilde er jeg ganske sikker på at de vil si nei til deg..
   Så hvis du angrer på de lettkledde bildene burde du kanskje skrive et innlegg om det. Altså, nå sier jeg ikke at du burde forandre deg, men bare holde de bildene for deg selv, men likevel stå på, men husk på framtiden! Kanskje du vil angre?
   Men uansett, respekt til deg som er så sterk ♥

  162. Det er utrolig mange som bare skriver dritt. Hvem av dere har noen gang fått tilbud om å bli intervjuet i et stort magasin om hvordan det er å være en levende Barbie? Ingen av dere! Barbie er en utrolig pen jente, og det er derfor de spurte Sophie! Fordi hun er pen! Det er ikke noe negativt ved å være en Barbie. Er det å være pen og populær negativt? Ikke hvis du spør meg. Jeg syntes du burde svare ja til å bli intervjuet i magasinet. Det var en grunn til at de valgte deg!

  163. Hei Sophie!
   Vil bare si.. jeffrey skoa er 13cm, ikke 15cm.. altså, siden du sa at du gikk i 15cm hverdag, regner jeg med at du mente dem!
   Og du PRØVER så hardt å være pen, å være som en barbie, du ER vakker, men akkurat det der, klarer du ikke! Du ser ut som en wannabee barbie! Ikke negativt.. vil bare få deg til å tenke. Ikke lag trutemunn og den slags med leppene dine… og hvis du mener de er sånn naturlig, så ser det absolutt ikke sånn ut! Beklager om du blir fornærma, vil bare si det jeg mener. Men du er en nydelig jente, husk det!
   Liker bloggen din! Stå på videre!

  164. Stolt av deg jeg også! Du er et forbilde for oss som ikke tørr å være oss selv og som gjør som alle andre..

  165. Jeg syntes du er flott jeg 🙂 Jeg blir så glad når jeg ser alle de fine kommentarene folk skriver om at du er sterk og fin, for det er du !

  166. Om du er en barbie eller ikke, hva så? Og når ble det å ligne på en barbie noe negativt? Man bør få se ut som man selv vil og gjøre akkurat det man vil med seg selv så lenge man føler seg bra! Andres meninger har ingenting å si. Utrolig bra skrevet! Digger deg, stå på videre!

  167. Joda.. jeg syntes at du ligner på en barbie… men det er IKKE negativt! Alle bør få kle seg, sminke seg o.s.v. sånn de selv vil! selvfølgelig går jo grensen ett sted, men det er langt unna der du er nå! Det er utrolig tøft gjort av deg! btw, elsker bloggen din!

  168. Stilen er ikke unik men noe som mange jenter går med så det er jo ikke akkuratt unikt eller annderledes hvis du skjønner

  169. Jeg skjønner ikke at folk gidder å kommentere dritt til ei jente som deg, ei jente i tenårene, har de virkelig ingenting bedre å gjøre? Du er helt enestående sånn som du er, og du skal aldri forandre deg på grunn av hva andre mener og ønsker.
   Jeg blir skuffet over mennesker noen ganger. Skjerp dere og vis folkeskikk.

  170. HA HA HA HA
   BARBIE er søt hun..
   Å du er ikke søt du ser bare kjempe kjempe falsk ut..
   Sorry men det er min mening og jeg kan dessverre ikke noe for at jeg mener det.
   Du stiller deg selv ut,så da får du deretter ta kommentarene også.

  171. Gaad Barbie er dukker, altså baby leker! Man kan ikke fantasere å tro at man kan “kle” seg ut som Barbie! det er ingen stil. Det er barbiedukker som småbarn leker med…….

  172. Jeg skjønner bare ikke hvorfor du har stappet så mye restylane i neppene dine, du ser jo ærlig talt ut som en vits?? Ikke stygt ment, for du er jo på bunn ei fin jente, men når du gjør det så plastaktig så er det jo ikke rart de kaller deg Barbie, og med negativt fortegn! Jeg synes Barbie er fin, men du gjør deg jo selv som en parodi. Trist.

  173. Vil bare si at jeg syns du er nydelig og jeg elsker personligheten din. De som ikke klarer å fange opp den har ikke kommet så langt i sin egen personlige utvikling! Kjempe bra at du ikke tar på vei når folk sier slike ting som det, du er sterk og baner vei for andre. You make a differense Sophie. Never stop being you.

  174. leser ikke bloggen din så ofte, men når jeg klikket inn på den nå var det første ordet som dukket opp i hodet mitt barbie.. men så lenge du liker det er det det som teller 🙂

  175. For det føørtse JEEG EEELSKER SELVTILLITEN DIN OG DEG SELV OG BOGGEN DIN:):) Ikke bry deg om andre!! Og jeg synes du ser ut som en super hot Barbie og det mener jeg HEEELT POSITIVT ;):) IKKE SKJELLSORD:)
   LOVE U! STÅ PÅ PENAAH :)<3<3<3<3
   PS: Jeg ELSKER også rosa<3

  176. Jeg synes ikke det er noe galt i å ligne på ei barbie, du er veldig pen og verdifull, ikke skal du bry deg om de stygge kometarene! viss noen hadde kalt meg får en barbie så ville jeg tatt det som det et komliment..
   du er veldig pen<3 liker bloggen din!!

  177. nå ble jeg faktisk veldig overrasket, og utrolig bra skrevet! du er flott, og du er ett stort forbilde:) respekt! digger deg rett og slett, no more!

  178. sophie!!<3 du er fantastisk! når jeg leste dette begynte jeg å grine, du er så sterk.jeg ser opp til deg!! når søskenbarnet mitt døde for ca et og et halvt år siden, så jeg gjennom nesten alle innleggene dine, og leste alle de "med mening" hvis du skjønner. der du hadde skrevet om hva du hadde opplevd og slikt. jeg tok og skrev ut noen av inleggene og hengte de på veggen min. så hver gang jeg hadde det vanskelig, leste jeg de og følte meg bedre etterpå!! for da var jeg sikker på at det var personer som brydde seg om meg, og var glade i meg. Tusen takk for at du er den du er <3

  179. BLA BLA BLAAA… du er sophie og du ligner på sophie. barbie er en dukke som INGEN, da sier jeg INGEN ligner på, ikke engang om de prøver engang.
   mennesker skal liksom se mennesklige ut og ikke fake, så please, slutt med det restylanet for du begyner å ligne på donald duck, DU var så sykt pen før, men så stapper du den dritten i leppa, ditt valg, men jeg er imot det, fordi du var så jævla pen før, derfor. Min konklusjon er at jeg syntes du verken ligner på barbie eller noen andre, men at du ligner på deg selv, og er faktisk bittelitt penere enn barbie- hvis du fjerner den dritten i leppa!
   digger deg!

  180. JO, DU ER EN BARBIE! HVIS DU IKKE VIL BLI STEMPLA SOM EN, SÅ SLUTT Å OPPFØRE DEG SOM EN!
   OG KAN DU SLUTTE Å TA STYGGE ANDE-BILDER AV DEG SELV, OG TA ET BILDE HVOR DU FAKTISK VISER TENNENE DINE?

  181. okei, jeg falt ut.. på de gamle headerne du hadde for bare en liten stund siden skrev du “A barbie with a twist”.
   Greit at du skal komme med meningene dine, men tenk litt over hva du har skrevet på bloggen før.
   Og du sa du skulle slutte å røyke etter sommeren..?

  182. Når foreldrene dine lagde deg kom det en plastikk bit inni moren din. derfor ble det mikset opp som et menneske-babie!!

  183. Dette er tøft gjort! Jeg syntes det er kult at du tørr å skille deg ut, ja du er pen, blond, men du er ikke blond på innsiden. Modig gjort.
   // RESPEKT. //

  184. ikke kom her å tru du er orginal..
   du har ett ideal og det er barbie.. ingen ting man burde være stolt av, det kan umulig være noe godt å være besatt av en plastikk dukke som ble funnet opp for 60 år sia.

  185. Men hva er egentlig “barbie”? Dukken Barbie var jo både blond og pen, og også snill, omtenksom og veldig smart. Hun var ei jente med bein i nesa og hjalp vennene sine og tok i et tak der det trengtes. Så hadde jeg vert deg ville jeg tatt “barbie” i en positiv retning, for Barbie var ikke den blonde og dumme.

  186. Elsket bloggen din før Sophie. Du skrev utrolig bra, blogget om ting som faktisk brydde folk, nå er det bare drittblogging. Du er alt for usikker på deg selv, kanskje du burde legge blogglivet litt fra deg, finne deg en annen jobb enn å tjene penger på å få dritt i trynet? du var så ekte før, nå har du shtøgge lepper, og hele pakka. sluttet å lese bloggen din fordi d ble bare for domt. unnsjuld Sophie, tenk over det 😉

  187. Skjønner ikke at folk i det hele tatt gidder å skrive så jævlig mye negativt, at de tar seg tid til å kalle deg hore osv. Når du selv sier at du ikke bryr deg? Selv om jeg ikke er helt fan av blondt hår og rosa, vil det ikke si at jeg spammer ned kommentarfeltet med “fyfaen du er så støgg, hore bitch håper du får kreft fordi du tar solarium”. Det er rett og slett for dumt. Jeg sier ikke at folk ikke får lov til å ha sine egne meninger, men det gå faktisk an å holde enkelte meninger for seg selv. Syns folk som har så liten selvtillit at de må slenge dritt til andre for å føle seg bra kan gå og snakke med en psykolog. Skjerp dere!

  188. uansett hva du blir kalt, så husk hvor nydelig du er:) Du er et stort forbilde, jeg elsker bloggen din! Selv om du er opptatt av utseendet, så har du også hjernen på plass! Du er utrolig vakker og du må få lov til å leve ditt eget liv som du selv vil! Jeg støtter deg, og du virker som en herlig person! U go girl!

  189. Så teit av folk å si sånt til deg! De er sikkert bare misunnerlige, for du er nydelig! Bra at du ikke lar deg påvirke av hva folk kaller deg osv. for uansett hvordan man er i dagens samfunn, vil man bli dømt for den man er…

  190. Fy faen Sophie!du aner ikek hvilke stor inspirasjon du er for meg! skulle ønske jeg hadde den samme styrken som du har. forever your reader<3

  191. DIGGER DEG!! <3
   Det er noe med deg som er annerledes fra ALLE andre blogger!
   Du er ærlig, du er deg selv og du er KLOK. Og jeg er en person som i utgangspunktet misliker ¨blondie´s¨og trutmunn bilder.
   Men det er noe spesielt ved deg, som jeg ikke kan forklare. Jeg føler nesten jeg kjenner deg i gjennom bloggen. Du virker ærlig, oppriktig og ordentlig!
   Stå på, vær deg selv! Andre er KUN misunnelige, fordi du har alt!
   Carpe diem <3
   xo

  192. Jeg synes at du er utrolig fin! Og du er så bra!! 🙂 Ikke la noen få deg til å tro noe annet, stå på!

  193. helt ærlig, så fikk jeg litt sjokk første gang jeg så bloggen din. men etter å ha lest bloggen din, og sett deg på debatten ol, så fikk jeg et helt annet inntrykk. Jeg ser SÅ sjeldent mennesker som tørr å være seg selv, så jeg blir utrolig overasket hver gang, ahah. STÅ PÅ

  194. Jeg leste en del av kommentarene over, og egentlig så kan de som er frekke bare holde kjæft. De er ikke noe bedre selv.
   Du derimot er et godt forbilde. Du er søt, flink og skrive. Ja, du har et spessielt utseende, men all min respekt til deg for det altså! Synes det er så sterkt av deg med tanke på at du ikke tar det til deg, og jeg bare digger deg, digger stilen din, digger alt med deg. At folk sier du ser ut som en hore fordi du viser kløft, så er det ikke fordi du er feil, det er fordi de er sjalu. SÅ STÅ PÅ! Digger deg og stilen din, forsett med det! All min respekt for deg!

  195. Bra du er deg selv 🙂 Det at du tør å være deg selv sier også om hvordan du er som person..nemlig STERK! Ser mange jenter rundt meg som absolutt skal herme etter andre og følge “mengden”..det blir som en stor saueflokk. Stå på Sophie 🙂

  196. har du tatt butox eller hva har kjedd med leppene noe er det og leppe er jo dritt stygge du ligner på Linni meister og hu er stygg syntest du var bedre i 2010

  197. Jeg vet ikke om du i det hele tatt leser kommentarene dine… Men jeg synes for så vidt at det er bra at du er stolt over deg selv, og har det bra med deg selv, det skulle alle være. Men stolt fordi du skiller deg ut? DER må jeg nok skuffe deg frøken. De fleste på din alder og yngre prøver nettopp det samme som deg: falske øyenvipper, falaskt langt blondt hår, pushup så man mister pusten (eventuelt silikon), og fyldigere andrelepper med trutemunn… Du skiller deg ikke ut. Du er bare en blant mengden. Den umodne mengden vell og merke. Ikke noe barbie, det er ikke riktig begrep. Falsk bimbo, ja, det passer mer. Ingen setter deg i dårlig lys heller. Det trengs ikke, for det klarer du så fint selv.
   Men ikke ta sorgene på forskudd, du er enda ung og har livet fremfor deg. Om noen år når du har modnet litt, vil du se tilbake på dette med latter. Og sikkert litt skamfull, men mest latter 😉

  198. Det er superfint at du er deg, og bare deg, og de du har lyst til å ligne. Om det er Barbie eller Linni!
   Vi har jo behov for alle typer. Oss vanlige, og slike som Linni, deg og Iselin!
   Det her du gjør med leppene dine hver gang du tar bilder, det er selvsagt helt krise, men det er jo “pakken” deg 🙂 Fantastisk viktig, og fantastisk underholdende!
   Selvsagt kan vi ikke ha dere sentralt i næringslivet, men det er viktig for mangfoldet og for underholdningen, at dere finnes!
   Vær deg selv. Stå på. Fortsett å blogg. Press ut leppene alt du makter, og sist: La deg for guds skyld intervjue!!!! Tenk bare på underholdningsverdien:)
   Girlpower 4eva!
   /EM

  199. du ser ikke ut som en barbie, blir litt dumt om folk syns du er barbie bare pga du liker rosa, og normale jente ting :p

  200. Du er perfekt og forbilde mitt! Hvis folk ikke har noe positivt og si så ikke si det, men du ligner litt på en barbie. Men du er den peneste i verden !!!!

  201. Bildene du tar viser jo bare at du prøver å ligne på en barbie så ikke klag. Hvorfor ikke heller smile på bildene enn å lage fjortiss trutemunn hele tiden. Ikke rart du blir stemplet som barbie, tenk over hva lags bilde du gir av deg selv.

  202. Det er bra at du er sterk!! Jeg er helt enig! Det er jo bare ett “gammelt” rykte … Det at blonde jenter er dumme at fordi man liker rosa å være brun osv. Så er man en hore og alt det der!!! Synes det er bra at jenter som deg tør å være dere selv! Stå på! What doesn’t kill you only makes you stronger!:D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg