dum i hodet

Hei dere! Jeg er klar over at det har vært kjedelig og lite blogging i dag, men jeg har en god grunn! Gikk nemlig på fjelltur med noen venner i dag, og når jeg kom hjem var jeg så død at jeg sovnet på sekundet og sov i fem timer. . Det er ganske sykt, men jeg hadde overhode ikke energi til å stå opp! Og er det kun jeg som synes det er mye bedre å sove powernap enn når man faktisk skal sove? Er enda kjempetrøtt, men prøver å gire meg selv opp til helgen. Gleder meg så sykt mye til å dra ut og bare feste som faen i en by som ikke er Harstad, men slik tenker jeg alltid. Hver gang jeg har vært ute i en annen by så tenker jeg “ahh, kjære Harstad” når jeg er på vei hjem. Men jeg har vel bare vært uheldig før, og satser på at det blir bedre denne gangen! Det verste jeg har opplevd når jeg var ute skjedde jo i en annen by, en fyr prøvde å presse meg for 50 000 kr for å ikke sende en video av meg til vg. . ? Helt dum i hodet!

Forresten, har dere hørt om camp music? Jeg fikk først høre om det på p4, og det høres kjempegøy ut for de som er interesserte i musikk! Tenk å bli lært opp av Tone Damli og Marion Ravn? Dere kan lese mer om det HER, om jeg hadde vært litt flinkere hadde jeg lett meldt meg på! 

Når jeg hører på denne sangen her og danser som en gal, klarer jeg nesten ikke å vente til helgen!

Spiste vegetartaco før i dag, og for dere som har lurt på hvordan soya”kjøtt”deig ser ut, så ser det helt ut som vanlig kjøtt, nemlig slik som på bildet under. Det smaker helt vanlig også synes jeg! 

Hahah, sulteeen? 

Siste innlegg