fans i stockholm

Rakk ikke skrive noe om gårdagen før jeg måtte løpe ut igjen, så derfor tar jeg det i dag! 

Vi dro ut og spiste på en båt hvor vi hadde forhåndsbestilt et bord, det var liveband der og generelt veldig god stemning! Maten med dessert kostet veldig mye men det var det verdt :) Det var en veldig koselig båttur og jeg fikk sett stort sett rundt hele Stockholm, men etter fire timer på en ganske liten båt blir man rimelig sliten og ikke minst kvalm, haha. . . Når man ser gröna lund fra båten vet man liksom at man er nært havnen og snart hjemme, men til slutt hadde vi kjørt forbi gröna lund 3 ganger? Sykt mindfuck haha, aner ikke hvordan det skjedde. Følte vi dro samme vei hele tiden!

Når vi kom “hjem” til leiligheten igjen var både jeg og Lisa sure og trette så etter litt krangling fram og tilbake tok vi oss sammen og bestemte oss for å dra ut en tur. Fikk møtt mange hyggelige mennesker og sett mye spennende! Må bare fortelle noe sykt som skjedde. Det kom en guttegjeng bort til meg og presanterte seg og så spurte de meg om jeg blogger. Jeg sa ja, og de bare “JA DU ER KISSIE!?!?”.Haha er det mulig. . Så mye ligner vi jo ikke, eller? 

Som Lisa sa ” har du skrevet at jeg er nydelig?” HAHAHAHA. . . Jaja hun får vel leve i håpet. . 

Inne på NK-senteret, de har veldig mange bra butikker så det kan anbefales for dere som skal til Stockholm! De har en etasje for hvert kjønn og litt sånt, og helt nederst er sminke, hudpleie og parfymer. Øverst er det bare for sport (tror vi, var ikke der oppe). 

Fin utsikt fra båten! 

Jeg spiste laks, reker og blåskjell. Sistenevnte har jeg aldri smakt før men det var bedre enn forventet! Sausen som var av hvitvin var helt himmelsk. 

Dessert! Det smakte kjempegodt MEN sausen med vaniljeisen smakte SPRIT. . . Det var litt av et sjokk når den smaken plutselig kom i munnen! 

Haha av alle bildene på båten var DETTE det fineste . . Sier vel litt om mitt utseende. 

Slik ser jeg ut nå, så best jeg sparer dere for flere bilder før jeg har fått fikset meg litt. Snart skal vi dra ut å spise, etter det blir det TIVOLI! WOHO! 

62 kommentarer

Siste innlegg