1. Du ser ut som en 60 år gammel- wonnabe playboy modell- gift med en 90 år gammel riking hore.
   Hva har du gjort med trynet ditt? 🙁 Du var jo så pen..

  2. du er så pen! uansett hva du har gjort med leppene dine, så er det ditt valg, verken jeg eller noen andre har noe vi skulle ha sagt, det er DU som skal se sånn ut, ikke vi.
   🙂 kos dere!

  3. Uffameg, hva er det du driver med?? Du ser desverre mer og mer ødelagt ut i ansiktet ditt for hvert bilde du legger ut… Du var jo så søt før!

  4. Hun har tatt restylane folkens, hu laga innlegg om det for noen mnd siden(: og jeg er enig, det ekke mye fint.. men det er hennes valg hvordan hu ønsker å se ut.. jeg personlig syns hu var mye penere før…virker som du prøver å gjøre alt for å se ut som en pornostjerne.. og du feiler.. for du ser ut som en fjortis som prøver så altfor hardt….

  5. Wow, Sophie. Du er en utrolig vakker og pen jente.. men hvorfor måtte du ødelegge det med og fikse leppene dine? Du var helt perfekt fra før av. Kunne du ikke bare akseptere hvordan du så ut? Greit, du har øknomi til å ta det eller du var ufornøyd.. men er det gode nok grunner til å fikse på ting? Å personlig, synnes jeg du var mye penere før. Men er du lykkelig og føler det bra nå er det det som teller nå! Jeg ville bare fortelle deg at du er vakker.. å du trenger ikke føle noe behov for og fikse på noe.

  6. haha, du driter deg ut så jævlig. Flaut. Hvis du skal ut på byen, husk å ta med deg fakelegget ditt da

  7. Linni Meister har naturlig store lepper fordi moren er indisk, men du er alt annet enn naturlig. Synd , for egentlig liker jeg deg.

  8. verste er at du syns det er pent selv, men egentlig så ser du bare ut som en misfostra and. duckface much

  9. Sophie, hvor lang tid er det mellom fyllinger på restylane ? Men i alle fall.. Tenk deg om før du tar fyllingen neste gang, du er mye penere uten.

  10. er nesten litt trist at du ikke ser det selv, men du ser helt for jævlig ut både i ansiktet og på håret. leppene dine ser ut som to feite snegler som har lagt seg i to rette streker på trynet ditt. Du sminker deg helt jævlig dårlig. Og håret ditt… herregud, hvor skal jeg starte. for det første så har du en så sinnssykt stygg farge på håret. Den skal liksom være blond, men i toppen av hodet ditt så er det en god blanding av gult, brunt, mørkebrunt, lysebrunt og oransje. Håret ditt der bare rotete ut når du bølger det, og det ser konstant fett og uvaska ut. Har vel kanskje mye med at du aldri vasker extensionsene dine og fortsatt bruker de på skole, trening, festing etc. Det må da lukte helt jævlig av deg. Ta å søk opp på nettet hvordan man sminker seg og fikser håret, så kanskje du etter hvert kan begynne å vise deg offentlig uten å bli ledd av. Og btw, det duckface-greiene din er så stygt. Ser du det ikke selv eller?

  11. Skjønner meg ikke på folk som kritiserer andre. Dere har åpenbart lav selvtelitt og må rakke ned på andre for å føle dere bedre. Dere bør håpe på at karma ikke finnes, eller så har karman deres dratt rett vest. Er hun fornøyd med seg selv er det det eneste som teller! Hva er vel penere enn et menneske som er fornøyd med seg selv? Ikke ta deg nær av hva disse tullingene sier, de vil bare føle seg penere ved å rakke på en så pen jente som deg. Og skjønnhet kommer innenfra og ikke utenfra, så slutt å døm henne når dere ikke kjenner henne 🙂 blir bare så oppgitt.. Digger bloggen din, stå på!!!

  12. HERLIG kommentar av ´du blir ledd av´. GENIALT!
   ta den til deg sofie, du er helt forjævlig ut!! kanskje tcm kan tipse deg om noen sminketips? for det trenger du virkelig!

  13. Når folk sier til deg at du ser forjævli ut med de leppene burde du faen meg si takk for at de sier i fra! Du ser overhodet ikke bra ut lenger. Greit nok at du er jævli usikker på utseendet ditt, men hvorfor ødelegge det enda mer? På dette bildet liknet du på Catwoman. Altså dama med alle de operasjonene.

  14. huff leppene dine ser ikke ut. fint men restylane, men det her er overdrevet mye sprøyting. Du må jo ha fake legg som både kan gå ut på byen som 17 åring og ta plastiske inngrep som 17 åring. Litt av noen foreldrene du har som lar deg gjøre alt dette. Som ikke tar fra deg det fakelegget som gjør at du kødder med loven! Håper du blir tatt for fakelegg da blir det en saftig bot på deg!

  15. “Har dere forresten noen filmtips til meg og Lisa? Enten noe som går på kino eller en bra dvd dere har sett i det siste, bryr meg ikke om den er ny eller gammel, og uansett hvordan sjanger! Men siden vi ikke skal dra noe ut her trenger vi noe å gjøre om kveldene”

  16. Er det mulig å i det hele tatt ta ut restylane? Eller er det sånn at når det er gjort, er det gjort? Hvertfall ikke gjør det mer sophie. Ser gjennom arkivet av og til, du var så pen i august/september i fjor, naturlig pen. Nå er du så utvasket og skitten, og det synes i ansiktet ditt at du røyker.

  17. unnskyld meg, men leppene dine ser ut som en hoven fitte.. skjønner ikke hva som skjer med deg, du var jo så naturlig og søt før, og nå?.. vet ikke hva jeg skal si lenger. før pleide jeg å være sjalu på det nydelige fjeset ditt og alt det der, men det er jeg virkelig ikke nå lenger.. fetteren min på 17 år satt ved siden av meg når jeg så dette innlegget, og gjett hva han sa? han sa æsj. du er ikke stygg, men du ødlegger virkelig for deg selv.

  18. Kjære Sophie. Jeg VET at du elsker å provosere, men det er kanskje på tide at du roer ned noen hakk?
   Som flere av leserne dine, så lurer jeg på hvor foreldrene dine er. Det at de ikke setter en stopper for enkelte ting du legger ut på denne bloggen er for meg helt uforståelig. Jeg vet ikke om de synes det er “greit” eller ikke. Jeg vet i hvertfall at mine foreldre ikke vill godtatt at min lillesøster hadde brukt fake leg på byen, lagt ut halvnakne bilder av seg selv på nett, eller tatt tatovering uten deres tillatelse.
   Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det foreldrene sitt ansvar å ivareta barnet sitt på best mulig måte. Noe jeg dessverre ikke kan se at dine foreldre gjør i denne sammenhengen. Jeg personlig mener ikke at man ivaretar barnet sitt når de “tillater” provoserende bilder og innlegg du legger ut.
   Du kan ikke leve av bloggen din til evig tid, og derfor burde man også være obs på hva man deler med omverdenen. Du er tross alt bare 17 år gammel, og ting du legger ut nå kan du angre på om et halvt år, 2 år, 5 år, 10 år osv. Du må ta vare på deg selv, Sophie, og du vet at ting ikke forsvinner fra nettet.
   Klem, Signe

  19. Ka e det du prøve på? Leppen dine ser helt jævli ut. DU ser helt jævli ut. NÅr Kissie e ditt forbilde så sir vell d litt om ka som surre oppe i hode ditt.. off off,…

  20. Herregud, enn at folk kan vær så jævlig å kommentere noe så stykt. Lett jenta vær sånn som hun vil. Det er jo ikke deres problem hvordan hun ser ut. Dere som kommenterer noe stykt må jo være misunnelig på noe vis . grown up!

  21. Ikke for å være slem eller noe sånt 🙂 Men syntes det er veldig teit å blogge om seg selv og ta bilder av seg selv, som om du var fjortiss? Virker som du er veldig selvdigger til å våre 17/18 år:-) Å de som kommenterer noe stygt trenger ikke være missunlige,noen har faktisk noen grunner..Eks; Kreftsyke,mobbbeoffere, eller at de lider av sykdommer? Det er helt greit, de trenger hjelp og må uttrykke seg på den måten. Faktisk ser mange folk på deg som ett forbilde, uansett om du ikke har gjort noe spesielt. De ser ned på seg selv, og opp på deg. Det er forferdelig urettferdig, og sån burde det ikke være. Kos deg videre med alle dine `fantastiske blogginnlegg`:-) Hilsen en litt frustrert jente 😉

  22. Synes du var den pene jenta før ,med pene lepper da!
   Leppene dine nå ser ikke ut , skjønner ikke hvordan du kan synes selv dette er pent , skjemmes du ikke?
   Har du gjort noe med leppene dine mange gaanger nå , det var helt greit første gangen , men dette begynner å bli ekkelt , ikke meningen å være frekk eller noe sånt , men vær så snill å slutt med det , du er så mye penere med dine egne naturlige lepper!

  23. Fy faen i helvette for noen jævla dritt mennesker dere er ! Herregud! Hvor gammle er dere egentlig? Har dere så jæævlig dårlig selvtillit at dere må rakke ned på andre mennesker?! Sophie er ei sykt nydelig jente! Og dere gjør meg kvalm med all denne sjalusien deres!! Synes synd i dere mennesker! SKAM DERE!!

  24. Viss du virkelig leser kommentarene dine sophie, så slutter du med de forbanna duckfaca dine. jævlig stygt

  25. “Fy faen i helvette for noen jævla dritt mennesker dere er ! Herregud! Hvor gammle er dere egentlig? Har dere så jæævlig dårlig selvtillit at dere må rakke ned på andre mennesker?! Sophie er ei sykt nydelig jente! Og dere gjør meg kvalm med all denne sjalusien deres!! Synes synd i dere mennesker! SKAM DERE!!”
   gjør deg kvalm med all den sjalusien våres? Jeg har INGENTING å være sjalu på henne for, hun er jo helt ødelagt i ansiktet. Hvorfor i all verden skulle JEG være sjalu på henne?! Leppene hennes ser ut som to pølser og med ekstrem betennelse, tror du kanskje jeg har lyst på sånne? xD Hun har flekker i trynet og er helt skeiv i fleisen, det er ikke jeg. Så før du velger å skylde på sjalusi som ikke finnes, se på henne og tenkt hva faen av henne jeg har lyst på? håret hennes? “du er sjalu fordi hun har så fint hår og det har ikke du!” sorry baby, jeg kan bare kjøpe det samme håret på nettet. “du er sjalu på de fine puppene hennes” en altfor stor bh med masse bomshell og push-up? Det kan jeg også kjøpe vet du? “du har bare lyst på den fine kroppen hennes?” Bitch, jeg har bein egenet til aldere, stam mage og til og med kjønnsleppene mine er finere enn hennes.
   Hun ser helt jævlig ut med alt hun putter i trynet, fra selvbruning til restylane, DET ER FAKTA. Nei, vi er ikke sjalu.
   Thank you, and go fuck yourself.

  26. Nei å nei…:( det dærre hva dessverre ikje fint.. Du som har et så nydelig søtt ansikt må ikje ødelegg deg på sånn fettskjit, proporsjoner e vektig å de leppen dær hva uheldigvis alt fører stor førr lille ansiktet dett.. No hard feelings….;) syns du e ei tøffa førdeom!!

  27. Hei
   alle tror at du har botox, men nei.. du har limt leppne dine opp sonn at de ser støøre ut.. jgg skjønner det trikset ditt.. men god ide.. men serr !!!!! SLUTT Å VÆR SÅÅÅÅ FAKE ! DU ER PENE NATURLIG

  28. Hahhaahahha! Må le litt av dere! “ablablablablala wtf botox omg! Har du tatt botox… herregud så synd at du har gjort det, for egentlig likte jeg deg.” eller “Fyfaen så stygg du er wannabe pornostjerne”
   Synes dere det er stygt så greit, men da trenger dere ikke si det. Og om du absolutt må fortelle det, kan dere ikke være så vennlig å si det på en konstruktiv måte” Til dere som sier “egentlig likte jeg deg”. JAHA? Så egentlig likte du sophie før hun putta noe i leppene sine (om hun har gjort det?) Er det sånn at når en av venninnene dine har på seg en ny genser som du synes er stygg, sier du da til henne “For en stygg genser.. huff det er synd for egentlig likte jeg deg..” Eller “Har du på deg Bombshell BH? Huff synd… egentlig likte jeg deg” JAMMEN HVA FAEN DA? Hun er den samme med eller uten botox/ restylen!
   Nei jeg er ikke tilhenger av plastisk kirurgi n shit, Men jeg har ikke noe i mot folk som velger å bruke det! Og for å være ærlig, lets face it, sophie er utrolig pen og store lepper er ikke akkurat fette stugt? Det er jo noe de fleste drømmer om å ha! Såååå sophie, bare gi faen i gnagsårene fra umodne kids, du er dritfin og alle er fullt klar over det!

  29. Heihei. Ville bare si at jeg liker bloggen din og deg utrolig godt. Du har all rett til å være den du ønsker, men som mange andre må jeg sånn sett si meg enig i at leppene dine er litt vel store nå. Du er ei knallpen jente, så store lepper trenger du ikke! 🙂

  30. Er ganske trist at en så nydelig jente som deg ikke ser det selv,og velger sprøyte inn drit i leppene, for å se “bra ut”..

  31. Jeg har selv lyst på botox i leppene,syns det er skam sexy med store fyldige lepper.
   whatever hva andre synst, ver deg selv søte Sophie<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg