kissiestalker i farten

Har hatt en utrolig fin dag her i Stockholm sammen med Lisa og faren hennes, liker bare denne byen bedre og bedre! Gleder meg til hva jeg får se hva den har til å by på av shopping! I morgen er planen å stalke kissie på bloggen hennes slik at jeg kan finne ut hvor hun er, så dra dit og oppsøke henne. . Neida. Joda. Hun har jo tross alt kopiert flere innlegg fra bloggen min og oversatt de til svensk og så tatt “æren” av å ha skrevet det, haha hvem i all verden gjør noe sånt? Jaja, da bør hun nesten invitere meg på en liten “fika” for å unnskylde seg 😉 

Jeg kan fortelle litt kort hva vi gjorde! Vi gikk litt rundt i byen og jeg fikk se forskjellige kjente bygg, slikt som er obligatorisk når man er “turist”. Etter det dro vi med en båt til söder hvor vi spiste på en båt som lå inntil havnen. Det er tydeligvis ganske så normalt her. .? Har aldri spist på en båt som ligger stille inntil havnen før, haha! Det var i alle fall mat fra thailand vi ble servert, jeg spiste vårruller og ris. Jeg må bare si at jeg ble utrolig båtsyk av å være på de båtene der, jeg ommentrent sjanglet ut derifra, haha. . 

Meg og den søte faren til Lisa, på dette bildet ser det nesten ut som om han er min far! Sant vi lignet litt her? 

Dagens avslappende outfit. Er glad jeg tok converse ettersom vi gikk en hel del fram og tilbake i dag. 

På båten! Det var en veldig koselig tur og fikk sett mye av Stockholm. 

Båten gikk forbi tivoliet og jeg kjente det suste i magen bare av tanken! Riktignok så det ganske lite ut. . Har hørt det skal være bedre enn tusenfryd, men det ser jo overhode ikke slik ut! Noen som har vært på begge som kan fortelle hva som er best? 

På båten vi spiste hadde de laget en strand hvor de har yogatimer en gang i blandt. Så utrolig avslappende, skulle ønske jeg kunne vært med på noe sånt! 

Etter vi hadde spist fikk man en  lapp hvor man skulle skrive hva man syntes om resturanten. Dette skrev vi haha, om noen skjønner det. . 

76 kommentarer

Siste innlegg