STOCKHOLM

Nå kan jeg endelig si det – jeg er i Stockholm! Det føles så utrolig godt og jeg trengte det virkelig ♥ Vi bor i leiligheten til Lisa sin pappa, den ligger utrolig sentralt og personlig må jeg bare si at leiligheten også er kjempefin, i øverste etasje og alt. . Her kan jeg drømme meg bort og bare håpe at jeg en dag får noe lignende selv! 

Tok oss i alle fall en powernap nå nettopp, sto opp klokken 03 i natt for å rekke flyet så kan trygt si jeg var ganske trøtt! Møtte forresten Jack White fra the white stripes på flyplassen, om noen av dere vet hvem han er?Liker the white stripes veldig godt, så jeg ble helt sjokkert, jeg! :) Anyways, har akkurat fikset meg ferdig og snart skal vi dra på en båttur til Söder som er en øy med masse shopping. Skal spise thailandsk mat også! Gleder meg, har rumlet mye i magen i hele dag. . Skal ta masse fine bilder og outfit til dere, så bare å komme innom bloggen senere. 

Har dere forresten noen filmtips til meg og Lisa? Enten noe som går på kino eller en bra dvd dere har sett i det siste, bryr meg ikke om den er ny eller gammel, og uansett hvordan sjanger! Men siden vi ikke skal dra noe ut her trenger vi noe å gjøre om kveldene :) 

Dette bildet ble tatt rundt halv 04 i natt. . Mamma er ikke verdens beste fotograf haha. Åh, savner mamma allerede! 

Kjøpte dette på taxfree, fikk riktignok høre at alt smaker stygt etterpå når jeg la ut bilde på instagram. . Kjipt! Men håper jeg liker det! 

Denne pizzaen fra pizzahut må være det beste jeg har smakt i hele mitt liv (det virket i alle fall slik der og da. . kanskje grunnet sulten min?). 

I taxien. Har ikke sett så mye av stockholm så langt, men det virker som en utrolig fin by! 

92 kommentarer

Siste innlegg