lille-brille-bille

Ettersom vi reiser hjem på Torsdag har jeg passet på å jobbe med brunfargen i dag, helt fra klokken 11-18 faktisk! Men nå flasser jeg på toppen av det hele i pannen også, jeg ser helt merkelig ut. Har sikkert fire forskjellige farger i ansiktet, når jeg er usminket ser det ut som om jeg har faila noe grusomt med solpudderet. Not hot! Ikke rart jeg ikke har fått meg noen venner her haha, bortsett fra en svensk jente på fem år som har blitt min bff.

Men ja, har bare vært ved bassenget hele dagen og har lest ferdig boken “3,095 days” som er den sanne historien om Natascha som ble bortført når hun var 10 år – og ble holdt i fangenskap i hele 8 år. Boken har hun skrevet helt selv og den er FANTASTISK sterk, gripende og en tankevekker. Anbefales til alle som trenger litt tidsfordriv! Jeg er alene i leiligheten nå, pappa og lillesøster har dratt inn til byen men jeg følte ikke for å være med. 

Hahaha ser ut som en liten bille med de brillene på! 

Noen andre som synes nutella smaker best i syden?

Hahaha hvit i ansiktet pga solkremmen, bruker faktisk solfaktor 50 for øyeblikket. . 

124 kommentarer
  1. er du kvalm eller noe sånt? wtf,samme bikinien hver dag, både trusa og overdelen?! noe så jævlig ekkelt.. ikke nok med at du la ut de bildene du la ut her om dagen men du skifter i tillegg ikke undertøy, hvafaen skjer med deg?

  2. Prøver deg på et nytt frognerparken-bilde, ditt favorittbilde.. Og ja, du MÅ ikke bruke pushup i bikini, skal liksom være litt avslappet. Har du ingen trekant-bikinier?

  3. egentlig har du småe puppper..
   1: puppene dine virker store fordi du har på et eller annet som får puppene dine dobbel så store, under klær.
   2. du bruker bh, som bikini!
   3. når du ser på det bildet med brillene, så er puppene dine egentlig ganske småe, bh’en er altfor stor for deg, gå finn deg en på din egen størrelse! -.-

  4. Seriøst, kan du bytte til en annen bikini? Blir helt gaal å se den samme hver dag, litt ekkelt….. Man tar alltid med seg mer enn en bikini når man skal til syden, vel ? :S

  5. Du ser så bra ut nå! Ingen vits å være usikker lengre, jeg har gått ned 10 kilo, og har enda 10 igjen. Men at så mange med kropp som deg er enda usikre på seg selv og ikke fornøyde, gjør at jeg blir usikker på om jeg noen gang vil bli det? Jeg har hatet kroppen min hele livet, det er ikke før i år jeg har klart å miste hvertfall halvparten av det jeg vil bli kvitt. Skremmende å tenke at jeg kanskje aldri blir fornøyd..

  6. ser ikke så bra ut når du dytter ræven så langt oppi været som overhodet mulig, ser bare falskt og tøytete ut

  7. Fine bilder! Du har sykt fin kropp!<3
   Grunnen til at du flasser er jo fordi du ikkje har smørt deg med solkrem! Uansett hvilken hudtype du har eller hvor brun du er trenger du solkrem!! Ps: får finest brunfarge vis du bruker solkrem(lavfaktor) 🙂

  8. Den ekle anonyme personen over meg: har du ikke lest på nettet? Trekant bikinier er for mest flatbrysta pupper. Så regner med du er det 😉 hold kjeft å se på deg selv heller. Du lager kvalme.

  9. Det ser ut som om du har lagt på deg litt, og det er IKKE vondt ment! Du ser helt fantastisk ut, sunn og frisk! 🙂

  10. hvis du sliter med flass burde du bruke solkrem og aftersun, da holder brunfargen seg lenger. du burde bruke solkrem uansett hvordan hudtype du har og hvor mye du har solt deg! PS: elsker bloggen din!

  11. Hei, for å ikke flasse så mye er det viktig at huden får nokk foktighet. Du kan prøve å ta på en god bodylotion etter å ha dusjet, og før du går ut ta på solkrem og etter du har solet deg prøv med afretsun om du er solbrent :)Ser kjempedeilig ut, og digger di solbrillene 😀

  12. Haha, SERIØST? Hva feiler det egentlig dere fjortisfitter som sitter å rakker ned på Sophie uansett hva hun gjør? Sitter å kommenterer å prøver å finne feil på utseende hennes osv, hvem faen tror dere at dere er? Det er vel heller dere som har problemer…. Blir så forbanna irritert av å sitte å lese alt hun liksom gjør “galt”! Se til helvette å passe på dere selv da:) Dere er garantert bare misunnelig for at hun har finere rumpe å større pupper enn dere 🙂 Og sjangsen for dere har med 7 forskjellige bikinier for en uke i syden? LITEN 😉 Grow up kids! Bli litt mer moden enn å sitt å sleng dritt på nett da.. Se på dere selv!!
   Ser ut som du koser deg i varmere strøk Sophie 🙂 Nyt ferien videre å keep it up girl 😉 Liker bloggen din 🙂

  13. Marielle: Jeg bruker 75c/70d, en str mindre enn Sophie om jeg husker riktig, trekant-bikinier sitter helt fint med mindre man har 75DD-E-F, er overvektig, eller er en eldre dame som trenger ekstra støtte 😉 Synes pushup kan være forbeholdt til under klær, det ser så tåpelig ut å trøkke puppa opp til halsen når man slapper av i sola. Men, min mening vs din. 🙂

  14. Og det er ikke ekkelt med samme bikini i 3-4 dager hvis man vasker den og skyller godt av, og henger til tørk om kveldene. Hvis dere bare ligger i sola og ikke får den våt, da blir det som å ha på samme truse hver dag.

  15. Hvordan kom dere dere til kefalonia? Skal dit til neste år, og har allerede funnet villa og slikt, men finner ikke flybiletter! virkelig et problem, har så sinnsykt lyst til å dra dit! håper du svarer hadde betydd mye for meg og familien min 🙂

  16. Latterlig at folk skal sitte og kritisere bikinien, har dokker hørt om å legge den på f.eks bløt? eller å vaske den mens man e i syden? Se på dokker sjøl for dokker begynner og kritiserer andre 😉

  17. Æ kanke skjønne at du gidd å sette på dæ clipsan førr å ligge å sole dæ hele dagen, i tilegg når du e i pool’n! Det må jo vær jævli stress :p

  18. ÆSJJJ… DU VIRKER SÅ USTELT OG UHYGIENSISK! Å BRUKE SAMME TRUSE OG BH I FLERE DAGER PÅ RAD ER EKKELT. Viser jo hvor mye du tar vare på hygienen.. men hva kan man forevente av deg..

  19. kommer det flere muse og puppe bilder? trenger noe nytt runke materiale.
   du er jo min favoritt slutty blogger. ingen slår deg og hore bildene dine 😉

  20. WOW WOW WOW!! Så nettopp bildene du la ut av fitaa di.
   hvor i alle dager er foreldra dine? bryr de seg ikke om deg? du må seriøst hva tidenes verte foreldre som gir faen i deg! virker som de er mer opptatte av pengene du tjener på bloggen.
   se på fine blogger som therese, love, tuva osv flotte jenter som ikke har behov for å vise kjønnshåra sine for å få lesere. herlighet du er bare tragisk!

  21. Hvis Sophie bruker disse bombshell bhene, så kan hun ikke ha større pupper enn C. Var akkurat på Cubus, HM og Lindex for å prøve en, bare for å se. Jeg bruker 70D, og med tanke på bildene Sophie bruker, har hun større pupper enn meg.
   Bombshell bhene stopper på C. Så jeg fikk ikke prøvd noen 🙁 Men det beviser at Sophie ikke bruker D, men C!
   Og jeg bruker forresten trekant bikini, og jeg ser SMARSHING ut i trekant bikini. Det er ikke mange som bruker det lenger, er ikke så mange med store pupper. De fleste bruker BH bikini, eller disse tube bikiniene med push up.
   Men en ting til dere jenter som bruker det, har dere tenkt om det at dere lurer guttene dere tiltrekker dere? Jeg hadde i hvert fall blitt kjempe skuffet om jeg hadde sett det hadde bula ut i buksa på en gutt, men når alt kom til alt, så lå den en sokk der! Blir det samme med dere jenter.

  22. ehhh…… hvorfor bruker du bh og ikke bikini??? du ser bare latterlig med den bhen når det er tydelig at den er for stor for deg lol

  23. Enid med deg over, jeg har prøvd bombshell-BH, men den gav meg så store pupper (1 str større + pushup) at jeg følte det ble latterlig å gå rundt med den.

  24. Ja folkens, det er helt umulig å vaske klær i andre land enn Norge. Det er bare vi som har vaskepulver. Rett og slett 🙂
   Gud, folk overreagerer så sykt

  25. Syns det er litt synd at du bruker bomb-shell, jeg. Man SER jo at du har pupper, og jeg tror du ville kledd mye bedre å ha det naturlig. Du er kjempenydelig og har en vanvittig fin kropp. Og det må jo være dritt å måtte passe på åssen puppene sitter i en unaturlig stor BH.
   Det hadde ost respekt om du bare selv hadde akseptert deg selv. Søtis <3

  26. Det e mange som bruke samme bikini i syden når man bare e 1 uka, og det e jo før å ikke få anna skille selvfølgelig!

  27. dritt stygg bikini! 🙂 eller, bikini trusa+shell bomb bh hihi! at du ikke kan vise dæ i en ORNTLIG bikini topp sir litt.. de puppan dine e ikke så stor som du ska framstille på bildan dine 🙂 præsse dem mest mulig opp , ser bare teit ut. å kofør må du vise fræm ræva di heile tia? den e ikje nåkka spesielt.
   å æ sjønne heler ikje kofør i faen du driv å fæste clipsan på haue dett før å sette å sole dæ heile dagen. herregud, du e å besøke et nytt land, å d einaste du bryr dæ om e å sole dæ å bli brun? snakk om å være fjortis i hode.. du e heilt på jordet..

  28. Alle har rett til å være seg selv og være fornøyd med hvordan man er og hvorfor man er sånn man er. Å ha selvtillit og ha tro på seg selv er ingen skam. Det beste som finnes er en jordnær å selvsikker gutt/jente som ikke skammer seg over hvordan man ser ut eller er. Så om man skal straffes å kalles barnslige ting kan man jo starte med selg selv å tenke hva er så mye bedre med meg enn deg? Å rakke ned på andre opplyser oss andre bare hvem som er usikker på seg selv og hvordan andre driver på for og føle seg bedre. Alle har rett til å si hva man mener men er jo en annen ting om man liker det man ser i speilet og føler seg trygg og ikke truet.
   Syntes synd i de som har det vondt og må få andre til å føle seg like jævlige for at dem skal ha det bra.
   I have feelings too. I am still human. All I want is to be loved, for myself and for my talent.
   – Marilyn Monroe

  29. Nesten gang du skal skrive et innlegg om “selvtillit”, ta å skaff noe selv! Du er så bøsta som det holder med at puppene dine er fake. Og jeg er en gutt som nå er oppgitt! Jeg ser tydelig forskjell, er ikke dum. Bli fornøyd med deg selv, jeg kan se at du ikke har små pupper. Men SÅ store har du ikke.

  30. herregud, blir direkte irritert av å lesa alle stygge kommentarar her! bare tenk å få så mange slemme ting slengt i fjeset? også bare fra anonyme lesere! jævlig tøffe altså :)))))) er det ein type personer eg VIRKELIG missliker, er det personer som føler seg bedre med seg sjøl ved å rakka ned på andre.. hadde vert flau om eg hadde vert foreldra dåkkas.
   Sophie sårer ingen ved å legga ut bikini-bilder av seg sjøl. Ho gjør absolutt ingenting som gjør ho fortjent til å få alt detta mot seg!
   så versåsnill, voks opp folkens! dåkke tjene ikkje noe på å vera drittsekkar. 🙂
   og btw, du har ein nydelig kropp, som garantert er hovudgrunnen til at alle hakker ned på rumpa og puppene dine!

  31. Angående brunfargen burde du bade i saltvann,så sole deg etterpå, men husk å dusje etterpå for å unngå tørr hud. og du burde bruke aftersun hver kveld og solkrem med lav faktor uansett,for du må beskytte huden. Du begynner å flasse fordi solen er så sterk og ozonlaget er så svakt. alle bør derfor bruke litt faktor uansett hudtype når de er i varme strøk.

  32. Hehe, VISSTE du kom til å begynne å flasse. Og grunnen til det er jo at du ikke bruker solfaktor. Du kler virkelig den hårfargen din.

  33. haha herregud, bare førdi man komentere nåkka som ikke e positivt, så e man sjalu osv? haha , nei, æ misunne jente som Kenza, ulrikke lund, nette nestea, jente me klasse. men sophie? nei. beklager. Sir bare min meining. få dæ litt selvrespekt, bloggen din ligne på ei porno sia, men d e vell sån du får lesera.

  34. husk å spør ut solkremen skikkelig, ellers så begynne solkremen å koke, så du blir mer brent! tips tips(dårlig forklart) Men du er dritpen! missunner kroppen og alt på deg, ikke minst puppene dine!

  35. syns det blir litt latterlig og sitte og diskutere puppene til sophie, om ho vil bruke bomshel kan hun vel det, jeg skjønner ikke helt hvorfor folk skal bry seg, og si att hun ikke har pupper osv, kansje det er grunnen til at hun føler hum må buke det, alle de komentarene som kommer inn på hvor små pupper ho har osv. Sophie har en helt sykt fin kropp og jeg syns det blir latterlig og rakke ned på henne , for hva hjelper det dere ?

  36. Herregud, voks opp å slutt å kritiser som noen små 12åringer (men dere er vel det så huffameg)
   Bruk MASSE FUKTIGHETSKREM og solbeskyttelse!!!!

  37. Du er så heldig med genene dine! Store pupper og slank kropp! Men du har jo jobbet hardt for å få en sterk kropp og ikke tynn, tynn kropp, hvis du skjønner hva jeg mener 😀

  38. e d ein anonym som kommentere alle dei negative kommentarane eller? Driiiiiteit, se å få deg et liv, omg.
   Å la nå jenter få gå me d dei har lyst t ? Skjønne kje koffer folk alltid ska se på d negative fremfor all det positive
   Shiiit, syyyyyyyyyykt fine du Sophie! omg, hadde brent for din kropp. Kos deg masse videre i syden <3

  39. Åå, du er så nydelig!
   Anbefaler deg å bruke 20-30 i solfaktor, hvis du bruker for høy blir du ikke brun, bare beskytter huden din. Tror jo at du vet det da, men men…
   Omfg, så dumme folk kan bli, har hun ikke lov til å legge bilder ut av seg selv i bikini, selv søteste Erica (l0ve.blogg.no) legger ut bilde med bikini på, men hun får ikke SÅ mange stygge kommentarer, hva er forkjell på dem liksom? Vet 100% at de som kommenterer noe stygt har SYKT dårlig selvtillit, og må rakke ned på Sophie fordi hun har god selvtillit, må nesten le litt av de kommentarene, og over halvparten som har kommentert noe stygt er anonyme. Så teit, skaff dere et liv. (Spesielt meg som gadd å skrive dette, kødda, mest DU som kommenterer stygt) PUNKTUM!

  40. Du er kjempe fin, men bare et tips 🙂
   Når du legger ut slike bilder av deg selv så virker du bare horete og billig, noe som jeg slett ikke tror du er.
   Jeg mener ikke dette som en fornærmelse eller noe.
   Du er helt nydelig men du viser litt for mye av og til 🙂

  41. Stakkars de guttene som skal ta på deg, de må jo bli utrolig skuffet. Sett bilder av deg med altfor stor BH, også åpner de den .. og whops, så er det flere hakk mindre. Og ja – man ser at du bruker altfor stor BH. Puppene dine er ikke så stor som du skal ha det til. Sett på mange gamle bilder av deg fra i november, man får liksom ikke 10 hakk større pupper i løpet av noen mnd. Jeg synes det bare er bra at du er fornøyd med deg selv. Men er det ikke du som skal være så “ærlig” på bloggen? I stede for å skrive masse bull, kan du jo skrive om de fake puppene dine.
   Jeg gleder meg virkelig til å se deg om noen år, om du skriver at du skjemmes over hvordan du så ut som en 17 åring. 🙂
   Vil bare ditt beste, for bildene (som da du viste fitta di, nesten..) er bare drøye, alle kan jo lagre bildene. Og ikke nok med det – de kan brukes overalt. Joda, lykke til videre da, SOFIE ELISE.

  42. LOL! Det bildet i stigen… wannabe deg selv for noen år siden eller??? LOOOOL!!! Syntest virkelig synd på deg når du gjør sååå jævelig mye for oppmerksomhet!! Legger ut så jævelig lettkledde bilder for å få bekreftelse om hvordan du ser ut.. DEPRIMERENDE sier jo bare jeg!

  43. Hahahahhahaha elsker at vi ser at bhen er sånn 2 størrelser for stor 😀 Forresten så er det jævlig ekkelt at du bruker samme bh hele tiden. Spy.

  44. Bra du bruke solkrem. Det tar kanche litt lengere tid, men når den først kommer blir den fin å vare dobbelt så lenge.. :)!

  45. Hei Sophie!
   Du spurte hva du burde gjøre for å ikke flasse..
   Skrubb huden din et par ganger i uken og bruk mye fuktighetskrem!
   Da fjerner du den døde huden og da legger brunfargen seg på ny og frisk hud, og da flasser du ikke. 🙂
   Også fuktighetskrem er viktig for å få fargen til å vare lenge :- )

  46. noo hate, men du bruker seriøst sykt stor bh i forhold til puppene dine, man ser det skikkelig tydelig at bh’n er større en puppene

  47. du er nydelig!
   men jeg lover, jeg sier ikke dette for å være frekk eller prøve å rakke ned på deg.. men du har ikke så store pupper som jeg trodde, tuvaw har jo større enn deg etter at hun tok silikon. 🙂
   men jaja. pen det er du! stå på:-))

  48. Det sliter heeelt jævlig på exstensionet når du bader med det:) men det er du sikkert fullstendig klar over, skjønner bare ikke hvorfor du gjør det. Vi dør sikkert ikke av å se bilder av deg med en kortere hestehale istedenfor.

  49. jeg vet du har sagt du legger ut slike bilder for å få bekreftelse, men HVORFOR må du ha andres mening, kan du ikke nøye deg med din egen bekreftelse? er du nødt til å høre hver eneste dag hvordan bra puppene dine er, og hvor fin rumpa di er? UTSEENDE ER IKKE ALT! du har ikke en perfekt kropp, det har ingen. vær fornøyd med deg selv, å slutt med det der. prøv en liten stund uten å legge ut nå bilder av rumpa eller puppa eller what so ever. du trenger virkelig ikke vår bekreftelse hver ENESTE dag. å plis, ikke bruk en bh som er 2 størrelse for stor, det er ganske så tydlig og det vet du godt selv. å puppene dine før, ser MYE større ut enn nå. vær deg selv, og da mener jeg deg selv. vis oss deg i en ikke push up bh så får vi se, du har store pupper men ikke så store du framstiller deg som. skjønner ikke vitsen, er det så viktig?? er det viktigere enn noe annet?

  50. “ejs, du er så ekkel, bruker samme badetøy flere timer om dagen”. OMG, så hva. Er det verdens undergang, må vel være dette de snakket om når det sies at værden ska gå under i 2012, all den dritten som de tragiske folkene skriver hær på bloggen. Sånne folk har ikke et liv uansett så har vel ikke så mye å si før dæm. Men oss som ikke bryr oss om at folk e forskjellig vi har det bra vi, å no å lev får.

  51. hehehe, er man fjortis om man ligger å soler seg hele dagen? Man er jo i Syden, det er varmt der, selvfølgelig vil man sole seg! De fleste jeg kjenner gjør hvertfall det;) og når man er i Syden så pleier man jo legge ut bilder av seg selv i bikini.. Halloo, det er sommer! Det er ingen som dør av et bikinibilde, og om hun vil vise kroppen sin er det vel hennes problem? Det hjelper ingen med å komme med frekke kommentarer, dere lager bare ris til deres egen rææv. hehe. Sophie har jo en kjempe fin kropp, så er ingen grunn til å hate på henne;) vedder på at de fleste som har skrevet frekt har gjort akkurat det samme som henne.. og noe som er veldig rart! Hvorfor skal gutter få lov til å legge ut bilder av seg selv i badeshorts uten at noen klager? Det er jo ikke noe annerledes med jenter i bikini…

  52. Okei.. Grunn t at ho bruke altfør stor bomb shell bh t bikini e førdi ho har ingen puppa uten:) å d må jo før all del ikkje leseran hennes se!! D ødelegg jo “barbie” image hennes… 🙁
   Å d må vi jo ikje ha nåkka av? Sant? Ushj sophie, du ser d tydeligvis ikkje sjøl men alle andre jør d.. Blir før domt..

  53. haha,må le av alle de stygge kommentarene du får. Det er tydeligvis noen jenter som er kjempe sjalu + svarer seg selv,bare later som om dem er noen andre. Jenter,skjerp dere! La ho bruke hva ho vil.. Selvom ho bruker bh på stranden gjør vel ingen ting, det er jo tross alt folk som går uten noen topp på stranden. Man skjønner nå, at du som skriver alt stygt til henne er utrolig sjalu på kroppen hennes! takk for meg.

  54. Bare lurer på noe, du har jo sagt du ikke æ fornøyd med kroppen din, og har dårlig selvbilde. Men likevel ser jeg stadig bilder av deg i bikini, bh der du viser frem kroppen din:) du veit jo selv du er litt Nice, og det er du jo:) men du liker litt oppmerksomhet :p

  55. Deilig kropp, fine tits! men viste du at de kanskje skal være inni bikinioverdelen og ikke bli presset så langt ut at vi ser brystvorta de?

  56. Jeg fatter ikke at du orker å bruke extension i syden, når du svetter så enormt i hodebunnen som du gjør på slike varme plasser.. for meg blir det litt uforståelig…

  57. Til alle dere som presser sophie til å bruke trekant bikini, hvis dere hadde vært ordentlig moteeksperter så hadde dere ikke hyllet trekant bikinien. Jeg har store silikon pupper og hvis jeg bruker trekant bikini så detter puppene mine ut på siden hele tiden, veldig harry og lite sexy. Derfor må jeg bruke bikini med spiler så jeg får støtte og så de sitter på plass. Moteeksperter sier at trekant bikinier er ment for flatbrysta jenter eller jenter med små pupper. Hvis dere hadde fulgt litt med så hadde dere visst det. Men jeg er enig at det er rart å bruke bh! Noe så ubehagelig tenker jeg :S MEN, det er hennes pupper på hennes kropp, så hvorfor bryr dere så jævlig da? Greit nok at dere er nødt til å bruke bare et tøystykke på kroppen på stranda.

  58. til dere som sier at det er bh, så ser det mer ut som en bade bh… hvis dere ser på de øverste bildene så er stroppene festet bak hode og ikke som en vanlig bh.. og dere vet vell ikke om hun vasker bikinien om kvelden etter den er brukt..

  59. HAHHA du over der er jo anonym selv, så hvorfor klage? Nei man har nødvendigvis ikke lav selvtilitt når man snakker fakta+ det er stor forskjelle på måten l0ve.blogg.no legger ut bilder av seg selv i bikni på og hvordan sohieelise gjøre det. Hu (sophie) viser jo for mye, som gjør at hu rett og slett ser billig ut! Dessuten hvem bryr seg om at du har skille ved trusa og bh’n det er jo ganske åpebart at man har skikke hvor man dekker til, som underdelen og pupper overdelen?! DU virker bare syykt oppmerksomhetsfull og det får du også dessverre! Dessuten trenger du ikke å presse opp ræva og ikke minst puppene opp i lufta på alle bilder, den blir ikke noe naturlig større, selvom du vises stort på bilder

  60. ahh, nutella<3
   Bruk heller solfaktor 25, ovr 25 funka ikkje like godt med tanke på det med flassinga;)

  61. Til anonym: Håper du vet at det er sykt unødvendig å kommentere det samme 500 ganger? skulle faenmeg tro du var 10 år elns. Som de andre sier så har kanskje Sophie vasket bikinien eller lagt den til bløt, så før du har bevis på at hun ikke gjør det er det tragisk av deg å klage på hygienen hennes. Hun har også innrømmet flere ganger på bloggen at hun bruker superpush-up bh, og JO; det er faktisk større strl. enn C i bombshell bh’er, kanskje bare ikke der du er. Tenk lengre enn nesen din, gullet.
   Og bare for å si det, så håper jeg du vet at Sophie har ip-adressen din nå så hun kan lett finne ut hvem du er. Og om du ikke liker bloggen hennes for hun er så jævla “ekkel” så GI FAEN i å gå innpå den ditt nek.
   Du er ei kjempesøt jente, Sophie så ikke ta til deg slikt dritt.

  62. Ikke sånn vondt ment sophie, du er awesome og dritpen, og jeg skal ikke si noe på at du bruker bh-bikiniting, men kanskje kjøpe deen i en størelse mindre? Spilene skal jo støtte puppene, ikke ligge over ribbeina.. Men sykt fine bilder uansett! 😀

  63. Hvorfor bruker du bombshell-bikini? Kan du ikke ta på deg en helt vanlig bikini så du får vist disse ”haterne” at du ikke har så små pupper .. Du gir dem jo enda mer grunn til å lure når du bruker bikini som gjør deg 3 str.større.
   Dette er ikke ment frekt på noen som helst måte.

  64. hahahhha TIDENES styggeste pupper. kødder ikke. Du kan jo ikke noe for at de henger da 🙂 så ikke klag over at hun bruker bombshell, ikke kult med hengepupper som 17 åring

  65. Syntes det er veldig unødvendig av folk som skriver mye hat til sophie! hva vil dere fram til med å skrive så mye stygt? bikini for stor, dårlig hygiene fordi hu har på den samme bikinien? :O jeg og har den samme bikinien på hverdag når jeg er i syden? har ikke folk hørt om at det går ann å vaske bikinien sin? -.- herregud, hvis dere absolutt syntes hu er så “fæl” hvorfor er dere inne på bloggen hennes da? hvis dere skal absolutt rakke ned på noen så rakk ned på dere selv! get a life.

  66. du har så fin kropp du, sophie! herregud jeg ler av alle de teite kommentarene over her.. stå på! jeg elsker bloggen din <3

  67. OMG, det finnes faktisk jenter som har naturlig store pupper selv om de er slanke, og Sophie er tydeligvis én av dem! At hun er liten og smal gjør også at puppene hennes ser større ut enn om hun hadde vært høyere og kraftigere bygget. Man kan mene mye om hvordan hun fremstiller seg selv på bloggen, men at hun ikke har en tilnærmet perfekt kropp er det ingen som kan nekte for! Det lukter mye sjalusi her, men med tanke på hvor mange småfeite og flatbrysta ungjenter det finnes i Norge, så er det ikke så rart… Gå i dere selv før dere angriper Sophie for hvordan hun ser ut. Hun har et nydelig ansikt og en nydelig kropp, og heldigvis ser det ut som at hun skjønner det selv! At hun bruker en skikkelig bikinioverdel med spiler og vatterte skåler er mye smartere når hun har store pupper enn å f.eks. bruke en trekantbikini. Puppene hennes hadde sikkert sett flotte ut i en enklere bikinitopp, men for å holde puppene på plass og unngå at de slenger rundt og sliter seg nedover, så er det smart å bruke skikkelige bikinier og behåer. Det er nødvendigvis ikke bare for at de skal se store ut! Men hva vet vel dere flatbrysta idiotjenter om det… Stå på Sophie, sier jeg bare!

  68. det ser helt nydlig ut på noen av bildene næi hva er det jeg sier det ser nydlig ut på alle bildene ståpå vidre i bloggen du er en kjempe flink blogger:P love you

  69. Helt enig i at du hadde kledd mye bedre å ha en bh som passer deg:) hvorfor er det så viktig for deg å ha store pupper? Men du ser jo VELDIG klart på det ene bildet at puppen din bare dekker halve bhen! Du hadde kledd kjempe godt en bh som passer puppene dine, passer også bedre til den bittelite kroppen din:) hihi

  70. Det e så unødvendig at dokk skriv så my dritt om sophie ! Hu som e ei søt å snill jente , æ Skjenne hu ikke men jaja dt virke sånn iallefall !! Dokk e bare sjalu på kroppen hennes den e perfect !! Hu bestemme sjøl om hu ska ha en stor bh eller ikke ! Hu vil kansje ha store puppa dt e mang som vil det! Ikke vær sånn mot sophie , men dokk bestemme sjøl! Men dåkk påvirke andre som har hu t forbilde å snur dt helt på hode ! Love you sophie! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg