for brun?

Jeg har hele tiden følt mens jeg er her at jeg er skikkelig bleik, mye fordi jeg sammenligner meg med de innfødte her, litt fordi venninne mine hjemmer unaturlig brune fra før av men mest fordi jeg ikke vil skyrte på meg en brunfarge som egentlig ikke er så brun når jeg kommer hjem. Som dere vet flasser jeg sinnsykt mye og er redd alt skal være  borte når jeg kommer hjem, så blir alle sånn “herregud hun var jo INGENTING brun, lol”. Er helt latterlig, men er nesten som om det har blitt en konkurranse å være brunest mulig i vennegjenger. Uansett. . . Jeg trakk tilbake det med at jeg er bleik i alle fall når jeg så dette bildet, haha:

Hahaha det ser nesten redigert ut, helt crazy og ser ikke bra ut overhode! Men når man tar bilder nærmere så ser jeg heldigvis blekere ut.

Vet at oppdateringene ikke har vært helt på topp når jeg har vært borte, men jeg jobber faktisk bare “deltid” når jeg er på ferie – noe jeg håper dere forstår og respekterer! Så ja, prisen for beste oppdatering denne uken går nok neppe til meg, haha! Men her kan jeg ikke sitte ved dataen hele dagen slik som hjemme :) Men jeg prøver så godt jeg kan!

 Merkelig nok så savner jeg hjemme litt. . . . Helt til jeg fikk høre at det ikke er noe godt vær der, som vanlig! Fint, nå kan jeg nyte varmen her litt ekstra! :)

Må som sagt sitte ute for å blogge, her dunker bassen til den samme musikken om og om igjen. . Synes synd på de som jobber rundt musikken hele døgnet, de må bli gal! Er nesten for varmt her nå, og om man sitter inne og åpner dørene så forventer man seg å bli møtt av kulde, men istedenfor blir man møtt av noe som kan minne om en varm vegg. Vi har riktignok bra aircondition i leiligheten, så det blir kjølig og fint inne ( noen ganger litt for kjølig). Ser forresten at One Direction opptrer på OL nå, herregud må få med meg, vi snakkes senere! Savner dere hjemme!

90 kommentarer
  1. Det er bedre å være solbrun og vise at man har vært utenlands, enn å være unaturlig brun! 🙂 Ikke tenk på brunfargen du, den er fin!:)

  2. Du er vel ikke personen til å si at vennene i vennegjengen din er unaturlig brune, når det trossalt var du som brukte barbiedop.. Du er så hyklersk!

  3. Jeg visste ikke at du likte One Direction, haha! Jeg er jo en skikkelig directioner, jeg har ventet på denne avslutningsermonien i uker nå. Flinke er de <3

  4. Skulle bare spørre om du bruker 315 i fit-me fondationet? Siden du tok bilde av innkjøp og der sto det 315. I såfall, da er du ganske brun, men ikke for brun. Fordi jeg bruker 315, men jeg er lysebrun, haha. Har hvit pappa og brun mamma:)

  5. Om du e lei av å flasse av, innse at du faktisk MÅ bruke solfaktor… Og smør deg mange ganga for dag når du ligg ute i sola. Om ikkje, treng du ikkje klage ;);)

  6. et godt tips til å ikke flasse er å bruke solkrem selvom du ikke trenger det. bruk heller en lav solfaktor f.eks 6. Meb husk å.smør deg godt anver time:-) og et spørsmål. har du på deg selvbruning eller noe sånt?

  7. Kos deg videre de dagene du har igjen!:D
   Bruk solkrem eller sol olje med faktor, og smør deg med after sun eller allovera når du er ferdig med soling på kveldene, hjelper mot å ikke flasse av!!

  8. Hmm skjønte ikke så mye av hva du skrev, var du full da du skrev dette? :s
   Men ett tips til deg, så du og familien din ikke kan sitte å klage på at dere har blitt syke pga varmen der og kulden her når dere kommer hjem som SÅÅ mange gjør. Ha aircondition på helst 24/25 grader, aller helst ikke under 23 grader. Fordi når du går fra 40 grader ich, så blir det for stor grade forskjell og også flere ganger. Kroppen takler det ikke, og derfor blir de aller fleste syke på eller etter en syden tur.

  9. Hvis du ikke ønsker å flasse, så råder jeg deg til å bruke solkrem. Da beholder du fargen din!
   Du sa at du ikke trengte solkrem, for ja, du trengte du ikke. LOL, DU FLASSER JENTA MI..

  10. Visste ikke at du likte One Direction? Elsker dem jeg:D Begynte nesten å gråte når de kom på, ble helt hyper xD ♥

  11. jeg synes at du fortjener 1.plassen MYE bedre enn det tcmn gjør. du har innlegg som handler om så mye forskjellig, fra hva slags extensions du bruker, til dyremishandling og hvordan livet ditt er. tcmn har altfor mange overfladiske, uinteressante innlegg, ifølge meg. førsteinntrykket man får av bloggen din, er kanskje at du er en vanlig rosablogger, men du er egentlig så mye mer enn det. jeg prøver ikke å drukne deg i komplimenter her, men jeg må bare få sagt det. du er så reflektert og smart. noen tenker jo sikkert at du er blåst i hodet siden du har blondt hår og store pupper, men du beviser dem feil. og det får meg stadig vekk til å tenke at man ikke må dømme en bok av dens omslag. og jeg må bare legge til at jeg digger innleggene dine om dyremishandling, sirkus osv. etter jeg har lest et av de innleggene har jeg blitt mer obs på om for eksempel sminken jeg kjøper, ikke er av et merke som tester på dyr, og jeg har blitt mer obs på slike ting. har også tenkt til å melde meg inn i en organisasjon mot dyremishandling snart 🙂 jeg digger deg, sophie elise! fortsett med det du gjør<3

  12. herregud, du er døds pen når du smiler med tennne! <3 btw, så syns jeg du fortjener 1. plassen! 😀

  13. ganske spesielt at du ikke føler deg vellykket sålenge du ikke er brunest i vennegjengen? du har også nevnt før at du ikke har lyst til å dra ut, hvis du føler at de andre i gjengen er penere enn deg?
   veldig merkelig behov å ha

  14. Bryr du deg ikke noe om de stygge kommentarene dine, hææææ sophie? Feiler deg? du fikk jo flere negative enn positive kommentarer i forrige innlegg..

  15. Du va brun på bilde men ikke sånn woow? Btw kan se førr mæ at du e den som ska lag konkurranse om å vær brunast

  16. æææ, elsker bloggen din og DEG virkelig !!
   men jo, du sier du ikke er helt på oppdateringen (noe som er FULT forståerlig og ikke noe å tenke på) men tross for at du er på ferie oppdaterer du bedre enn dem andre toppbloggerne hjemme, de er rett og slett ikke like flinke som deg. Og du er på ferie tilogmed!! det er imponerende.
   stå på Sophie

  17. du skal ikke komme med noen flere bilder da? sånn som de igår, med de SYKE poseringene dine.. og du har ikke vurdert å svare på alt det drittet folk har spurt om og sagt til deg ? plis gjør det

  18. Jeg visste ikke at du likte One Direction? Jaja,jeg ville bare si at jeg er en veldig stor directioner. Og når de kom på scenen ble jeg helt hyper,hoppet opp og ned og la meg på gulvet og skalv. Jeg hadde også tårer i øyene samtidig som jeg var overlykkelig. Jeg har ventet på dette lenge,jeg er så stolt over dem! <3

  19. Du så utrolig trist ut på siste bildet, håper du ikke er det og koser deg masse i syden.
   Ikke bry deg om de som slenger dritt!
   Du virker som et flott menneske og du ser utrolig bra ut! Stå på. 🙂

  20. 1 tips! BRUK SOLKREM!!!!!!! da flasser du ikke.
   samme hvor brun du er, du må altid bruke solkrem, da flasser du ikke like mye som du gjør om du ikke bruker. du kommer til å angre viss ikke

  21. Du sier du er i mot dyreplageri, delfinfangst og slikt- les dette Kristineam skrev : Ja, vi vet at dette håret stammer fra India. Vet vi noe mer? Kvinner der nede sparer til kjempelangt hår, slik at de kan betale for å få det av igjen. I denne dokumentaren var det lagt fokus på en ung mor med en liten gutt, lutfattige begge to. Hun hadde ikke råd til guttens behov, og skrapte sammen de få pengene hun hadde, og sammen reiste de med buss til ett tempel. I India tror de på en Gud, og om kvinnene barberer av seg håret skal dette liksom være oppskriften på ett bedre liv, noe de tilfeldigvis aldri får.
   De har ingen barberhøvel, så håret blir skjært av med kniv, og den unge jenta sitter igjen med kjøttsår i hodebunnen i tro om at ett bedre liv er på vei. “Guden får håret mitt, til gjengjeld får jeg og gutten min det fint”. Det de mange inderne ikke er klare over, er at alt håret som skjæres av hver dag, sendes inn til fabrikker, vaskes og sendes til rikere land – for eksempel oss, Norge. Mennesker som har mindre enn minst, betaler i håp og tro om ett flottere liv, mens det egentlig kun er Norges befolkning som ender opp som enda flottere, med hår vi ikke trenger.
   Jeg vet at en stor andel unge jenter i Norge tar i bruk extensions hver eneste dag, og greit nok er det – men er dere egentlig klare over hva som skjer bak sceneteppet? Jeg bare lurer. Jeg klarte i hvertfall aldri å ta i bruk mitt, rett og slett fordi jeg både blir kvalm, føler meg overfladisk og bortskjemt.
   Tenk dere litt om før dere kjøper luksuriøse extensions med 100% ekte indisk hår. Just sayin’.
   Noe å si til ditt forsvar????

  22. heihei 🙂
   Kan du ha en treningsvideo? der du viser hvordan du trener hjemme eller noe sånt? hadde satt STOOOOR pris på det sophie det skal du vite! ilu og bloggen din

  23. “æ træng ikje solkrem, æ har solt mæ så mye i livet mett at æ træng ikje solkrem” failfailfail. det e grunnen te at du flasse. u see?
   anbefale å ta på aftersun på kvelden, slik at du får tilført fuktighet til huden, og brunfargen holder lenger. litt lurt å researche litt før du sir at du ikke treng solkrem, og påvirker alle de andre 13-14 år gamle jentene som leser bloggen din 😉 just sayin’

  24. Hei 🙂 Syns faktisk du ser bedre ut enn på lenge nå jeg! Du ser naturlig brun ut. Må vel ærlig innrømme at du har sett veldig unaturlig brun ut en gang i tiden…
   Jeg skjønner helt ærlig ikke helt greia. Bor i oslo, her er det absolutt ingen som ser latterlig brune ut. Og er INGEN konkuranse om å se brunest ut!
   Jeg husker jeg og en veninne satt på en cafe en dag å tok en kaffe, når en jente (rundt 16-17 år tenker jeg) dukket opp på cafen å hun så UTROLIG unaturlig brun ut. Det så bare så utrolig rart og dumt ut, at vi bare måtte ta et snikbilde av henne, vi fikk helt sjokk… Haha, vi høres veldig slemme ut, men er egentlig ikke det altså.
   Det er ikke fint å være unaturlig solariums-brun. Det er virkelig ikke fint! Er så MYYYE finere og sunnere å komme hjem solbrun etter noen uker i syden!
   Men som sagt, du ser bedre ut enn på lenge nå altså! Syns du har en perfekt brunfarge nå, jeg skulle gjerne hatt fargen din 😉

  25. Taha liker at du sa på videoen at du ikke trengte solfaktor siden du hadde sola deg så mye i ditt liv…
   Nå som du flasser ser du nok konsikvensene av det ja xP
   Btw det ingenting negativt med å bruke solkrem, som mange tror NEI man får ikke tregere farge om man bruker solkrem, det er bare fargen ser sterkere ut når man er litt solbrendt i tileg 😉

  26. Du var så sinnsykt søt med platinablondt hår, brunt også! <3 Kan du ikke få en av de fargene tilbake igjen?<3 Du er fin nå også men platina var dødsfint<3

  27. Når du sa i videoen “Jeg trenger ikke solfaktor”, så måtte jeg faktisk le litt. Fordi jo, du trenger faktisk det når du flasser allerede NÅ. Lover deg – all brunfargen din er borte en uke etter du kommer hjem hvis ikke du ikke kjøper deg en solkrem ASAP. Du og sikkert mange andre tror at hvis man bruker solkrem så blir man mindre brun… Det er feil 🙂

  28. kan du lage et innegg av hvilke shampoo og balsam du bruker? 🙂 tipper du har noen gode shampooer som ikke er testet på dyr ;D å d trenger jeg også 😉

  29. Peel hele kroppen ordentlig så du får av døde hudceller, smør ordentlig med lotion og bruk solkrem ute 🙂

  30. For første gang kan vi se at puppene dine ikke er så store som du later som! Man ser det skikkelig bra på det nederste bilde!

  31. kan tenke meg at du ikke bruker solkrem?? det nytter heller ikke å bruke solfaktor 6 eller 10! mange tror at til høyere solfaktor en bruker, jo mindre brun blir man, dette er tull! høy solfaktor gjør at du får en gjevnere, gylnere å sunnere brunfarge, som faktisk holder seg der. du unngår både å flasse å bli solbrent 😉

  32. Jeg synes du er for brun ja. Og å ha konkurranse om og være brunest, hjelpes hvor gammel er dere egentlig, type 14? Og det må være ett harstad fenomen, i storbyene er det nok ikke slik.
   Hva tenker du om kommentarene på det forrige innlegget, overser du bare responsen du får fra lesere, og hvorfor sletter du ikke det porno bilde ?? Du er klar over att slike bilder kan gå negativt ut over dine foreldre ? Siden dem vet att du legger det ut, det blir faktisk barne porno.

  33. Høres ut som om det er det syyke skjønnhetspresset i vennegjengen din,og i det hele tatt vennegjengeri Harstad.Må være så brun,må gå med løsvipper, må bruke extensions osv. Jeg er med i en venninnegjeng, vi er 7 stk, og føler aldri det presset. Vi slapper helt av når det gjelder utseendet,men alikevel liker jo såklart vi også og pynte oss, og se bra ut. Vi kan vel helt ærlig si at vi ikke føler noe press, vi pynter oss for oss selv, vi ser bra ut, og har det bare jævli bra. Har ikke fått inntrykk av at det er sånn vennegjengen deres fungerer.Kan du fortelle litt om hvordan det egentlig er?

  34. Du flasser fordi du ikke bruker solkrem.. Selv om du har grunnlag, vil solstrålene fortsatt ødelegge og tørke ut huden din. Solkrem beskytter ikke bare, den gir også fuktighet.

  35. Ja du blir for brun fordi du har brukt for lav faktor i starten. Ja du bruker 50 i ansiktet nå etter en uke….., noe sent. Du er for blond og for dum. Du kommer til å flasse og miste mye av fargen på vei hjem. Varig brunfarge kommer ikke av beta caroten eller hysterisk “steking”, men av naturlig sol med god beskyttelse. Selv har jeg tre uker i Spania. Jeg ble nøttebrun, er nøttebrun 3 uker etter også takket være solfaktor 20 på hele kroppen i tre uker. Ikke flaaing på en cm. av kroppen. Kunnskap om soling er alt som skal til:)

  36. Vis du bruker en solkrem med lav solfaktor når du er ute og noen timer før du legger deg smører deg med en bodY lotIon så skal flassingen gå over etter noen dager;*

  37. har nettop vært i syden det er så varmt i syden! hvordan klarer du å bare bruke solfaktor 50? hottelet æ bodde på heter noe med village:D

  38. ta det med ro du er OVERHODET ikke så brun! <3
   litt bleik til og være i utlandet faktisk, hahhaha<3
   fast blogger her!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg