forever alone!?!?!?

Livet føles litt lettere i dag, faktisk. Når jeg tar meg selv i å tenke tanker som “forever alone” i en alder av 17, da er det noe som ikke stemmer! Herregud sier jeg bare, smekk på kinnet og wakeup-call til meg selv!

Hadde en fantastisk drøm i natt! Jeg drømte at jeg var på sykkeltur, å sykle er så utrolig undervurdert! I sommer skal jeg sykle masse (kommer ikke til å bli noe av) Åh, jeg lengter sånn! Jeg og en venninne hadde noen syke sykkeleventyr for noen år siden, da vi gikk i niende. Minner ♥ 

Og så spennende har min dag vært. Anne-Sofie og Amanda kom heldigvis en tur i kveld og holdt meg med selskap! 

Men ja, kan jo fortelle dere kort hva jeg gjorde i går. Møtte noen venner for å bli intervjuet til by-harstad (om det er det det heter..) som er en avis som kommer ut her en gang i måneden! De var fra en ungdomsbedrift, TYPEIT ub – og er utrolig flinke! Har blitt intervjuet av mange som ikke har peiling på hva de driver på med, så var godt å møte noen som faktisk kunne litt og viste interesse og kunnskap om bloggen. Intervjuere som ikke har gjort research er noe av det mest uprofesjonelle i den bransjen synes jeg . . .

Tarjei – dere husker kanskje han fra når jeg var i  Tromsø? Mange syntes han så veldig “twilight” ut, haha!

Og dette hadde jeg på meg i går:

Nå skal jeg slappe av videre! Søndag, vet dere. . . 

 

64 kommentarer

Siste innlegg