dritt hit og dit

Vet virkelig ikke om jeg skal le eller gråte over denne dagen her.. Litt begge deler, kanskje? Først mistet jeg  bankkortet, så jeg ringte og sperret det. To sekunder etter ringte noen som hadde funnet det, jeg hadde allerede sperret det, og allerede bestilt et nytt. Fikk tydeligvis ikke åpnet det heller igjen,typisk meg og min flaks.. Men men, det var ikke verdens undergang, nytt kort får jeg jo om en uke! 

Så kom jeg hjem og var utrolig sulten. Laget en rask gryterett, og mens jeg spiste den klarte jeg å svelge piercingen. Altså hele jævla tungepiercingen svelgte jeg. Fikk helt panikk og vurderte i noen sekunder om jeg skulle spy den opp.. Jeg lette i 10 minutter etter en øredobb som jeg kunne stikke igjennom og da jeg endelig fant en hadde hullet grodd igjen. Jeg begynte å gråte som bare pokker, for GUD så kjipt at jeg må ta hull i tungen for tredje gang.. Jeg tok bokstavelig talt saken i egne hender og stakk hull på tunga med nål. Har ALDRI hatt så vondt før og aner ikke hvorfor jeg gjorde det, tror jeg var i et slags sjokk..? Jeg blødde som en foss og gråt om hverandre, stakk inn en øredobb, og den gikk jeg med godt over en time før Anne-Sofie kom med en piercing til meg.

Jeg har aldri vært så sur før, og siden jeg ikke hadde noen andre å være sur på enn meg selv gjorde det bare saken enda verre, haha. Sto å hylte i stua sammenhengende i sikkert 15 minutter..

Tror det er best jeg går å legger meg, i dag er en dag som bare er dritt hit og dit. Natta! 

Det måtte selvfølgelig dokumenteres, haha.. Slik så det ut med øredobben i. 

Siste innlegg