nothing fun

Sitter for øyeblikket på fejjan aka  og hører på litt musikk. Skal snart ta en del styrkeøvelser her hjemme + en joggetur og da er det jo ikke feil med litt bra musikk! 

 Har også hatt en liten telefonsamtale angående helgen.. Hva skal jeg nå finne på?  Hint! Skal til en plass jeg har vært to ganger før som jeg har skrevet om på bloggen. Forteller dere snart!

Tenkte også å svare på spørsmål om hvorfor jeg ikke tar på meg bukse på bloggen før jeg tar bilder noen ganger.. Folkens, bloggen min går ut på å være 100% meg selv, om jeg ikke har på meg bukse hjemme så synes jeg det blir falskt om jeg kler på meg og later som noe annet, selv om det er noe så lite… Har det så stor betydning..? Om det skader noen utrolig mye å se litt lår og en sensurert rumpe så har dere ikke så mye på nettet å gjøre, for der finnes det så mye verre. Jeg personlig synes kropp er vakkert og om jeg selv velger å “blottlegge” meg på nettet så får det være mitt problem. Be proud og IKKE MINST – unn andre å være fornøyde med seg selv! Det er det tristeste jeg ser, mennesker som lever for å trykke andre ned.. 

Og sånn her ser jeg ut i dag: 

Haha tidsfordriv.. hadde det ikke vært sykt kult om jeg hadde turt å farge håret slik bare for noen dager!? 

159 kommentarer

Siste innlegg