that’s what i’ll do!

Dere vet det jeg sa om at jeg skulle få et bra og spennende liv for å ha noe å skrive om på bloggen? (ta mye av det jeg skriver med en klype salt, jeg overdriver for å være morsom..). Men ja, i dag kom jeg hjem fra skolen, tenkte det kunne vært lurt å sovet 15 minutter som ble til nesten tre timer, og etter det har jeg vært så sulten at jeg har guidet mamma rundt på matbutikken via telefon.. Snart kommer hun hjem med taco og påskeegg i lilla kartong – som jeg egentlig ikke liker, men i Harstad er det status å ta bilde av esken å legge ut på facebook eller twitter. That’s what i’ll do.

Er også mange som spør om hvordan jeg har fått min nye hårfarge! Mitt eget hår hadde mistet masse farge så jeg kjøpte rett og slett en glansvask så var jeg superheldig! Kjøpte fargen hos frisør, tok med extensions. Men extensionene jeg har er i farge #6, men jeg skriver mer om det senere når sammarbeidspartneren min på det feltet har fått mer inn på lageret. Greit? 

Haha i dag i kantinen, ikke akkurat supervanskelig å se hvem som sitter her nei.. Amanda ga meg en gave i dag nemlig en Barbiedvd!! Åååh tror dere jeg ble glad eller!? ♥ ♥ ♥

Verdens beste, elsker deg!! 

Og her er meg nå! Skal sikkert få til å ta outfit senere. Her ser man virkelig hvor mye lysere håret mitt har blitt! Innelys på venstrebildet, utelys på venstre.

 

38 kommentarer

Siste innlegg