Vi er heldige

Jeg skal innrømme at jeg har vært litt smålei meg de siste dagene, men jeg er veldig heldig som har gode mennesker som hjelper meg opp. Men her kan jeg vise dere hva som virkelig ga meg en wake-up call ; å se disse filmene. 

Fra skolen jeg går på kan man bare kaste blikket på skrått over veien så ser man enten et gamlehjem eller et sykehus på begge sider, det er så mange inne i begge de to byggene som rett og slett er ferdig, ikke har noe valg – mens jeg sitter her i senga på rommet og tørker tårer over noe som ikke er verdt å sukke over en gang.

Vi kan alle velge vårt eget liv, om du vil noe så GJØR det! Om noen gjør deg lei deg, SKYV de bort! Det er faktisk ikke noe poeng for hvem vet når du trekker pusten for siste gang.. For mange er det allerede for sent, og ingenting gjør meg mer trist men samtidig sterk og glad enn å se unge jenter og gutter som ikke har det rettferdig i det hele tatt, men enda smiler og ler.. De er sterkere enn jeg noen gang kan håpe på å være, og jeg skal hente inspirasjon fra dette. Folk som Megan Fox og Miranda Kerr som er såkalte “forbilder” for at de er pene er bare bullshit. Disse små jentene her, DE er forbilder. Vær så snill folkens, se det. Jeg er heller ikke noe forbilde i sammenligning, disse har endret MITT liv.

Håper dere har det bra♥ 

  

77 kommentarer

Siste innlegg