tre anbefalninger

For noen dager siden var jeg og hentet en stor pakke på posten fra http://www.makestyle.no/ – og jeg kunne ikke hatt bedre timing med å få noe så bra! Pakken inneholt nemlig kun ting jeg trenger, og det skjer sjeldent.. Og nei, jeg får ikke en krone for å skrive om makestyle eller deres produkter.

1. Batiste Tropical tørrshampo
Siden jeg fikk den har jeg hatt den med meg så og si overalt, den har blitt fast inventar i vesken min! Jeg har tidligere kun hatt dårlige erfaringer med tørrshampoer, jeg føler at håret blir mer fett, det lukter rart.. Ja, dere skjønner – dere har vel også prøvd det! For det første lukter denne utrolig godt, og om man har hatt hårspray i håret kan håret fort se fett ut, men om man sprayer denne tørrshampoen over håret etterpå fjerner den det uten at selve holdet i hårsprayen går bort! Den kom godt med i går da håret mitt var fult av spray på grunn av krøllene..
Gleder meg til å kunne ta den med meg på skolen og bruke den for eksempel etter gym når jeg ikke har tid til å vaske håret, eller til sommeren kan jeg jo bruke den etter jeg har vært på stranden..?  

Den koster 79 kroner og etter min mening var det helt PERFEKT pris! Fåes kjøpt HER. Vil spessielt anbefale den til dere med hairextensions – jeg foretrekker å IKKE vaske extensionshåret ettersom det som regel virker mer slitt da, men når man sprayert denne tørrshampoen i håret virket håret litt som nytt for en stund.. Fikk glans, og det ble mye lettere å gre ut floker. Perfekt! 

Her kommer det eneste negative… Om man treffer klærne eller hendene blir det seende slik ut, det skjedde meg i dag og jeg har svart bukse på meg – kanskje ikke helt optimalt? Men det går fort bort med litt vann (eventuelt spytt som jeg brukte på hendene haha ekkel..) men er jo litt stress om man ikke oppdager det. Håret derimot blir ikke hvitt når man sprayer i det, så det trenger man ikke å bekymre seg for. 

2. Krølltang fra Gorgeous Curl Wand
Må først og fremst påpeke at det neppe er noen som er dårligere på å fikse håret enn meg – jeg har kjøpt meg dødsdyr GHD slettetang, og det er så vidt jeg klarer å bruke den. Å krølle håret er for meg rimelig uaktuelt, jeg har en sykdom i hendene som gjør at jeg ikke klarer å holde hardt fast så ja, dere skjønner at det kan være vanskelig. Derfor var jeg utrolig skeptisk da jeg fikk denne først, men den er vikstnok anbefalt for både store og små siden den skal være lett og bruke – og det var den! Jeg følte ikke at jeg måtte “kjempe” for å få håret til å sitte fast i krølltangen, og det kom fine krøller som ser litt “glamorøst” ut. Jeg foretrekker og kun krølle nedre del av håret, synes det ser best ut. Men tror jeg skal prøve å krølle hele snart!

Man kan både krølle og bølge håret med denne tangen, men jeg foretrekker krøller. Kan sikkert lage en videoblogg til dere en gang hvor jeg gjør det! Krøllene holdt i to dager noe som er positivt – hater når man har brukt mange timer på håret, og så ser det stygt ut bare noen timer etter. Derfor vet jeg i alle fall at jeg er sikret på nyttårsaften med denne krølltangen! Så hjelper det jo på at den ser utrolig kul ut med små diamanter og greier.

Den koster 599 kroner og er defintivt verdt pengene, ikke så alt for ille synes jeg! Fåes kjøpt HER. 

Den kom i denne store “bærevesken” eller hva jeg nå skal kalle det, først ble jeg utrolig usikker på hva det kunne være og på toppen av det hele fikk jeg ikke opp lokket haha. Så jeg konkluderte med at det var en hårspray, men ble så glad da jeg åpnet den og fant ut hva det faktisk var! Her er bilde fra når jeg nettopp hadde krøllet håret….

Og her er et bilde fra i går dere ikke har fått se, da var det rundt over et døgn siden jeg hadde rørt håret. Synes faktisk de var finere andre dagen!

3. Selvbruning fra sunspa – tan in a can
Denne har jeg blogget om før, men nå har jeg altså fått testet den sterkere utgaven – hele 33% prosent sterkere er denne og er brukt av body buildere! Dere vet jo alle hvordan de ser ut, selvbruning er jo en del av varemerket deres. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er helt FRELST, den tørker på 10 sekunder så det er ingen stress å slenge på seg klærne med en gang etterpå. Det tar rundt 8 timer før man ser opptimalt resultat, men det blir ikke ujevnt av den grunn. Man kan bruke den både på ansikt og kropp, og det aller beste – den er ikke dyretestet. LOVE IT!

Nå som jeg har brunt hår er det veldig viktig for meg å være så brun som mulig, jeg synes det er utrolig lekkert! Og når folk forteller meg ” nå er du for brun..” så synes jeg det er et kompliment, haha. Jeg bruker denne selvbruningen ca en gang i uken, og da brukte jeg den litt svakere utgaven. Så dere kan jo tenke dere hvor bra denne er ! Men jeg har jo et litt mørkt utgangspungt også ettersom jeg tar solarium, men uten denne hadde jeg definitivt ikke vært så brun.

Den jeg bruker nå koster 329 kroner, men dere kan se hele utvalget av SunSpa HER! Der varierer prisene.  

Deree vet jo sikkert hvordan jeg ser ut (Regner i alle fall med det..) men slik ser i alle fall selvubrningen ut på magen! Ser ganske likt ut på hele kroppen med andre ord,kjempefint! 


Og føler jeg bare må bare si ifra her – jeg slettet innlegget jeg hadde skrevet om at jeg var lei meg på grunn av bruddet fordi enkelte i kommentarfeltet ga seg ut for å være Marco å komme med frekke ting. Det har ikke vært utroskap fra min side i alle fall, det ble slutt helt uten dramatikk og uten noe sånt – noen ganger mister man bare gnisten, folkens.  Nok om det, blir sliten og lei av å måtte snakke om det hele tiden. 

49 kommentarer

Siste innlegg