good feeling

Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men da jeg la meg i går var jeg i godt humør, og da jeg våknet i morges var jeg enda i godt humør. NICE! Hadde ikke turt å håpe på at jeg skulle le og ha det gøy allerede, men det har jeg altså. Jippi! Får se hvor lenge det varer før “virkeligheten” inntreffer, håper det ikke skjer og at det er dette som faktisk er virkelig. I can do good on my own, liksom!

Nå drar jeg snart til byen for å hente nyttårskjolen min, etter det drar jeg til en kompis (og når jeg sier kompis, så mener jeg KOMPIS). Vi skal bare slappe av, og i kveld skal vi dra en gjeng gutter og jenter på kino. Blir koselig! Skal sove hos Lotte også, så blir en travel dag med andre ord. Og en ting dere ikke trenger å spekulere i er om jeg begynnner å date noen andre, for jeg er overhode ikke interessert i det. Har lovet meg selv å være singel nå i alle fall til etter jeg er 18, med mindre det er Marco da.. Haha, er kun han jeg vil ha – og jeg kjenner meg selv, slik kommer det til å være lenge. 

Og så vil jeg bare si takk for alle mailer og kommentarer jeg har fått. Har ikke klart å lese alle, og jeg er langt ifra å være i stand til å svare. Jeg klarer ikke å se på bloggen min, vil bare skyve alt som har vært bort, og se framover – for en gangs skyld. Men takk uansett<3

88 kommentarer

Siste innlegg