new hair

Som dere sikkert skjønner er det rimelig lite å melde fra meg. Har lest ut boken jeg begynte på i går og hørt på HØY musikk mens jeg danset rundt i huset. Når vi snakker om musikk, dere finner spotifylisten min HER! Har ikke lagt ut den listen før, men det er altså der jeg legger inn alt nytt før jeg “sorterer” det. Partymusikk, rolig musikk og koselig musikk finnes der – synes selv den listen er veldig bra!
Ellers fikk jeg nytt extensionshår i posten i dag, fra butterfly selfølgelig. Tenker å lage innlegg om det nå snart, da skal jeg også komme med noen supre tips til hvordan man kan skjule clipsene!

Nå drar jeg ut døren, skal sove hos kjæresten i kveld! Han er på juleball akkurat nå så skal dra til en venninne først. Husker da jeg var 13-14 år og dro på ball.. Brukte selvbruning og extensions for første gang, var 1.40 høy og så ut som en liten dukke haha. Hadde vært på spa, profesjonell makeup-artist og hos frisør hele dagen for å bli fin.. Husker jeg hadde det helt supert, håper de som er på det i år får det like gøy!

Natta, så blogges vi mer i morgen.

Dette bildet oppsumerer dagen min rimelig bra! 

En ting dere kanskje ikke visste om meg, jeg sprayer på meg parfyme minst 20 ganger om dagen. Denne har jeg brukt i dag, den er virkelig helt herlig! Lukter godteri, elsker sånne søte parfymer. 

Fikk tre superfine deksler i posten i dag fra  http://teleportalen.no/ ! Elsker at de er rosa, liker spessielt det i midten som er burberry-inspirert. 

 

Fikk bare ikke til å bli bra på bilder idag haha… ZØTA!!! 

89 kommentarer

Siste innlegg