sminken og produktene jeg bruker!

Dere har etterlyst et slikt innlegg, og ettersom jeg ikke får til med sminkevideo (har ikke redigeringsprogram på pcen, ikke engang moviemaker) så gjør jeg det på denne måten!

Jeg har 90% sminke som ikke er testet på dyr, alt jeg har som er dyretestet er det lenge siden jeg har kjøpt. Dere kan se på lister over sminke som ikke er testet på dyr HER. 

1. Til ansikt og kropp.
Jeg har begynt å bli utrolig flink med å rense ansiktet etter at vi begynte på skolen igjen, jeg fikk plutselig masse kviser og det liker jeg ikke.. Så derfor bruker jeg nå rensekrem, fuktighetskrem og øyekrem fra bareminerals. Visste dere at man egentlig skal begynne med øyekrem fra den dagen man begynner med mascara? Mange tror det kun er for gamle damer, men det stemmer ikke! 
Jeg har kjøpt alt dette på Juvelen Spa i Harstad.

 Ellers bruker jeg en selvbruning fra Sunspa; tan-in-a-can! Den er faktisk den selvbruningen jeg har prøvd som blir minst orange, og er superlett å påføre. Dere spurte om jeg kunne fikse en rabattkode til dere, men i dag er den perfekte dagen å kjøpe – den er nemlig på 50% hos Makestyleshop, og koster nå kun 134 kr! Kan kjøpes HER! 


2. Til håret.
Håret er vel kanskje det jeg bruker aller lengst tid på om morningen på grunn av alt styret med extensions – gleder meg til jeg en vakker dag klarer å gå uten! Extensionene jeg bruker er fra http://www.butterflyhairextension.no/, jeg har bare farget de gamle jeg hadde der ifra for å få mørkt hår, og det gikk faktisk helt fint og de er enda i god kvalitet.

Ellers retter jeg håret hver eneste dag, da bruker jeg GHD sin slettetang. Kostet vel 1999 kr, og kjøpte den på en frisørsalong her i Harstad.

Dette er hårsprayen jeg bruker, og den har jeg brukt i mange år. Synes den fungerer aller best! Tror den koster rundt 100 kroner, og kan kjøpes på Cubus.

Hårbørsten man velger om man har extensions er ekstremt viktig, og jeg hadde en superbra før som jeg har klart å miste.. Akkurat nå bruker jeg denne hårbørsten, og det eneste “spessiele” med den er at den løser opp floker utrolig lett og går fint igjennom håret uten at man mister mye hår. Kan kjøpes HER.


3. Sminke.
Jeg har utrooooolig mye sminke, men bruker faktisk kun en liten brøkdel av det. Jeg har to sminkevesker som jeg absolutt elsker, den rosa er desverre utsolgt men dere kan kjøpe samme i andre farger HER.   Den minste av sminkeveskene bruker jeg til å ha den mest nødvendinge sminken i, har den med meg på skolen og andre steder. Den fåes kjøpt HER. 


I ansiktet bruker jeg først foundation fra “dream mat mousse”, har kjøpt den på cubus. Har brukt den siden jeg var 14 år og elsker den så absolutt! 

Etter det bruker jeg et pudder fra glo minerals, og om man bruker to forskjellige pudder er det også viktig å bruke to forskjellige koster. Dette er det pudderet jeg har prøvd som desidert gir finest farge, og jeg er så glad for at jeg har det i sminkevesken! Pudderet kan dere få kjøpt HER, og kosten kan dere få kjøpt HER. 

Etter det bruker jeg et solpudder fra Isadora i kinnene, pannen og på haken, og til til å påføre det bruker jeg en kost fra samme merke. Har kjøpt det på cubus! 

Jeg må tegne brynene mine litt for å markere dem, og da bruker jeg en øyebrynsblyant fra Lancome. Har kjøpt den på parfymelle i Harstad.

Selv om jeg bruker løsvipper, synes jeg det er viktig å ha på seg mascara først for at vippene skal se mer naturlige ut. Jeg bruker en mascara fra Nilens Jord, grunnen er for at den tørker så fort og jeg har en tendens til å begynne å nyse når jeg har tatt på meg mascara og da er helvette løs om mascaraen enda er våt, for å si det sånn.. Fåes kjøpt HER. 

Så, til løsvipenne. Jeg har kjøpt mine vipper på Juvelen Spa i Harstad, har brukt vipper hver dag i tre år nå og det er der de desidert har best utvalg, og jeg har virkelig peiling på hva jeg snakker om. Gjør dere selv en tjeneste og ikke kjøp for 10 kroner på nettet, det ser ut som plastikkvipper og er overhode ikke fint synes jeg. Ellers kjøper jeg vippelim i tilegg fra merket DUO i fargen hvit/gjennomsiktig. Beste limet! 

Avslutter med en lipgloss som gjør leppene ganske mye større, den er fra bareminerals og har kjøpt den på juvelen.

Så ja, alt dette skal altså til for at jeg skal se sånn nogenlunde okei ut! Haha neida, jeg elsker å holde på med sminke og det er en interesse!:-) 

 

100 kommentarer

Siste innlegg