frozen

Først må jeg bare si – takk for alle støttende og fine kommentarer, pluss mailer jeg har mottat. Jeg har verdens fineste lesere! 

Som dere helt sikkert har fått med dere skal det treffe en storm store deler av kystlinjen til Norge rundt denne tiden og i kveld, og ettersom jeg suger i geografi var jeg helt overbevist om at den kom hit også. Ser ikke slik ut foreløbig, heldigvis! Men det hindrer det ikke i å være ganske sterk vind og kaldt ute. Men har vært en fin dag, til tross for at jeg trynte på vei inn i bussen…..Tror aldri jeg har sett en bussjofør le så mye!

Og så fikk en ganske morsom kommentar i går. Den gikk noe sånt som dette “Herregud hvorfor lyver du og sier du nesten aldri er i Tromsø når du har tromsødialekt!? Herregud så latterlig”. Og hva skal man si…bare fordi man snakker nordnorsk går det ikke under tromsødialekt, og jeg sier ikke “no” osv som de sier i Tromsø. Og ja, det går isbjørner i gatene her og jeg rir på reinsdyr på tur til skolen også, i tilfelle dere lurte. Neida!!!:-)

Noen bilder fra idag. 

De har pyntet til jul i byen, se så fiiint! 

63 kommentarer

Siste innlegg