gøy at så mange likte det nye designet!

Gøy å høre deres meninger om det nye designet! Personlig er jeg veldig redd for forandringer ( og jeg elsker jo rosa..) så jeg klarte ikke å bytte det helt bort. Men innholdet i bloggen er enda det samme, og det er jo det som betyr mest..? 

Selfølgelig er det mange som skal begynne med ” du hermer etter tcmn” men vi har samme designlager, og jeg mottok dette designet for 14 dager siden men har ventet med å bytte – altså, hun laget mitt først. Skal jeg da begynne med ” nei omg, nå som Therese har fått likt så kan ikke jeg ta designet du har laget som jeg egentlig liker, vil jo ikke at folk skal tro jeg hermer!“, for det synes jeg blir litt for barnslig.  Uansett så synes ikke jeg det er viktig, både jeg og Therese har kjempefint design mener i alle fall jeg!

Men gøy at så mange likte det i alle fall! Har ikke vært så mye å oppdatere om, har bare vært hjemme og slappet av. Dere vet jo hvordan jeg blir på vinteren!

Haha gikk rundt tre sekunder før lille Rigmor ble helt gal ( dere ser kanskje sokkene på gulvet på de tre øveste bildene), sokker is her drug! Så da var det rett i lekingen, hun ser ut som en alien..

77 kommentarer

Siste innlegg