dagens innkjøp

Sånn, nå er jeg klar for å vise dere dagens innkjøp! Er superfornøyd med absolutt ALT, og det skjer ikke så ofte. Herlig dag!

Jeg fikk fjær til håret, en oppevaringsmappe for extensions og en hårbørste fra http://hairtohair.no/. Gleder meg til det kommer en anledning hvor jeg kan bruke fjerne, blir jo å føle meg som kesha, haha! 

Oppevaringsmappen hadde sugekopper bak, og først når jeg så det tenkte jeg bare “whaaat?” 

Men det er jo ganske smart, for da kan man bare henge håret opp i mappen, enten på vinduet eller speilet! Så slipper det å slenge rundt. For øyeblikket henger min på vinduet, synes faktisk det var ganske kult! 

Hårbørsten jeg fikk skal vistnok være “magisk” og det var den virkelig, så langt som en hårbørste kan være magisk i alle fall. Jeg røyter vanligvis som bare det, og det kjenner vel dere med extensions dere igjen i? Men jeg tok hardt i og greide igjennom hele håret, og ikke ETT hårstrå falt av. Definitivt min nye favoritt, og så er den jo så liten og søt! 

Så fikk jeg en genser fra http://www.smejfashion.no/, det er av modellen “Amy sand” og i størrelse small. Jeg HATER egentlig strikk, blir helt gal av det.. Synes det klør så mye! Men denne klødde ikke i det hele tatt og var faktisk deilig å ha på. Ny kosegenser! Den var ganske stori størrelsen, men det liker jeg.

Så kjøpte jeg et par nye sko, 14 cm høye! Jeg er jo ganske lav så da er slike ting et “must” for meg om jeg skal føle meg bra. Og det gjorde jeg virkelig i disse, selv om jeg sikkert må øve litt mer før jeg klarer å gå lenge med de. 

Og så , jakken. Dere fikk se den litt kort i et tidligere innlegg, men den er kjempevarm og god! 

Litt nytt undertøy.. Jeg tror jeg har undertøys-fetisj. Dere som har lest bloggen min lenge husker kanskje at jeg kjøpte meg nytt undertøy flere ganger i uken før? Nå har det begynt igjen, haha! 

Ny skjorte. Har sett på den hver gang jeg har vært i byen og vært rimelig usikker, jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg elsket eller hatet den. Men etter jeg fikk den på ELSKET jeg den definitivt! Den er veldig “meg” 

Og så, det beste kjøpet i dag – morgenkåpe i silkestoff! Kostet sitt, for å si det sånn, men er verdt det. Jeg skulle gjerne vist dere bedre bilde men da får man fort se litt kløft/lår og DET liker dere ikke… Virker det som. Personlig elsker jeg kropper generelt, det er jo ikke noe mer naturlig..? Pupper, lår, rumpe, mage – I LOVE IT! Men på denne bloggen er jeg vist en av få! :)

Og gjett hva folkens? Jeg har ikke hatt telefon på 1 måned snart!! Herregud er det mulig, lurer på hvordan jeg har klart meg uten? Men idag har jeg ENDELIG fått bestilt ny, tror jeg… Vet ikke helt om jeg fikk til, er så komplisert å skulle gjøre slike “voksenting” på egenhånd. Så nå kommer snart nytt simkort og telefon i posten på meg, da kan jeg endelig gjennoppta angrybirds karrieren som ble avsluttet så alt for brått. 

98 kommentarer

Siste innlegg