godformen

Tok ikke mange timene for jeg måtte slenge meg på bussen hjem igjen, jeg har så vondt i begge ørene at det kjennes ut som om hele hodet snart skal gå til tusen biter, og jeg vil heller få en spade inn i rumpa enn å svelge spytt akkurat nå,. Det gjør latterlig vondt i halsen!.. Og jeg som elsker tysklæreren min over alt på jord, hun runner vel snart 60 og jeg tror faktisk jeg er forelsket… Synd å miste timen med henne. Jeg har en greie for de litt eldre lærerne mine, har faktisk laget heiarop til sosiologilæreren min fordi han er så søt! 

Jeg vet jeg er veldig dårlig til å svare på spørsmål på bloggen, så jeg anbefaler dere heller å like fanpagen min på facebook HER! Der kan dere se når jeg legger ut innlegg, og også stille meg spørsmål for å raskt få svar. Tidligere hadde jeg ikke ansvar for denne siden, men nå er det altså jeg som styrer alt der! 

Men ble veldig glad da jeg så i postkassen, har nemlig fått masse løsvipper fra http://www.kimstore.se/! De er skikkelig store og glamorøse, noe jeg elsker. 

Her har jeg de på, faktisk ( uten å overdrive) de beste løsvippene jeg har testet. Eneste minuset var at limet som fulgte med ikke var bra overhodet, så da må man kjøpe eget..

Og dette hadde jeg på meg idag! 

28 kommentarer

Siste innlegg