henger etter

Siden jeg er en sånn person som henger 100 år etter alle andre fikk jeg ikke med meg at det er en ny twilight film idag, så har selfølgelig ikke biletter… Litt synd, men den går jo tross alt flere ganger! Tenkte å ta meg en liten  maraton idag, har jo faktisk ikke sett den siste filmen! Lever litt i fornektelsen om at alt er over, I guess..

Haha og hva har skjedd!? Jeg har blitt en ordentlig godterigris, og nå er det vel ikke lenge igjen før jeg ser ut som en! Jeg kjøpte en hel haug godteri i dag, for eksempel.. Vil ikke engang begynne å ramse opp alt jeg har spist idag, det er helt sinnsykt masse. 
Jeg lurer på hva som er verst.. At jeg garantert kommer til å spise opp alt godteri idag, eller at jeg garantert kommer til å kjøpe mer i morgen? Fysj!

Jeg fikk nytt hår i posten idag (haha høres så dumt ut..) så da kan jeg endelig kvitte meg med håret jeg har behandlet alt for dårlig! Jeg bestiller, som dere vet fra http://www.butterflyhairextension.no/. Kommer til å skrive mer om de om en stund når de har fått flere varer inn på lager! 

Og til dere som lurer på hvor alt det gamle løshåret mitt blir av, så slenger jeg det altså under en kommode på rommet, i en kurv.. Haha

Og her har vi det jeg har lagret opp for idag.. Føler meg litt småekkel, men det er jo såååå godt! 

56 kommentarer

Siste innlegg