bloggjobb

Pjuh, nå er jeg endelig hjemme, blir så lei av å ha så lange dager! Spessielt når det er så kaldt og mørkt ute..

Nå skal jeg sette av noen timer til bloggjobb, det vil si svare på mailer. Senere kommer foresten svarene på kjærestespørsmålsrunden! Mange som har spurt om det, men det tar jo en stund å svare å noe sånt.. Vil liksom ikke skrive noe feil, haha! Er så lett å bli missforstått når man svarer på spørsmål.

Ellers skal jeg forberede bloggdagen til i morgen (filme videoblogg osv.) så ja, som dere skjønner – det er faktisk mye jobb, men den beste jobben i verden riktignok, på grunn av dere! 

Min tragiske lunsj, haha.. Hver dag tenker jeg for meg selv ” i dag skal jeg IKKE bruke penger i kantinen, det er så bortkastet..” og så ender det ALLTID med at jeg gjør det uansett. Selvkontroll, hvor? 

Aw, søtinger! 

Hahahah jeg lo så godt av dette bildet, Amanda i full fart for å gi meg hårbørsten…

….Og der fikk jeg den! 

Sååå flaut å ta bilder med blitz og selvutløser, det er jo helt mørkt ute så vi så for oss at hele rommet bare lyste opp og at alle på parkeringsplassen så det ( de gjorde det sikkert også.) “Herregud så flaut, herregud” gjentok vi for oss selv gang på gang, haha. Men må man, så må man! 

Husker dere før når jeg brukte å posere sånn her? Vet ikke hva annet jeg skal si enn LOL.. jeg har virkelig hatt mye rart for meg! 

51 kommentarer

Siste innlegg