blogganbefalninger

Jeg tenkte å anbefale dere noen blogger som er litt ukjente som jeg leser! I tillegg til disse leser jeg mange svenske + de aller fleste på topp 20. 

Amandahg.blogg.no er en av mine beste venninner, dere kjenner henne sikkert igjen fra bloggen min? Uansett, hun er kjempeflink til å blogge og oppdaterer ofte. I tillegg er hun jo en herlig jente! Eneste er at hun er veldig lei av designet sitt ( dette vet jeg siden vi er venner ) og hun trenger nytt + ny header. Så om noen av dere kan hjelpe henne med det er dere kjempesnille og blir selvsagt linket av meg, bare å ta kontakt på hennes blogg! 

Fromnorwaywithlove – eller Marte som hun heter – går i klassen min og jeg elsker å lese bloggen hennes! Litt som linnea myhre synes jeg. Hun har syk humor, og er veldig flink til å ordlegge seg. Flink til å skrive, rett og slett!

Frida Victoria – Søt liten jente som bor i samme by som meg! Hun er to år yngre enn meg og jeg synes det er så koselig å lese bloggen hennes, hun og kjæresten har vært sammen i flere år og det er virkelig ekte kjærlighet mellom de to.

Stine Mari kjenner dere kanskje også igjen fra bloggen! Flink å oppdatere, flink å skrive.

Hanne Luneborg gikk jeg i klasse med før, hun flyttet til USA i år for å dra på utveksling i Las Vegas! Hun oppdaterer veldig sjeldent men har mange fine bilder når hun først gjør det, gøy å følge med på! 

Har noen av dere en blogg å anbefale, eller har dere kanskje blogg selv? Let me know, trenger nytt lesestoff!


69 kommentarer

Siste innlegg