godis

Har ladet opp med 1 kg smågodt, brus, potetgull og mye annet godt! Skal bli en koselig hjemmekveld sammen med familien, vi skal selvsagt se finalen i “skal vi danse“. Go Atle! Jeg har vært litt nedfor ettersom sykdommen jeg har i hendene ( essensiel tremor) har kommet til det neste stadiet og har blitt mye sterkere, så snart er det til Tromsø å bli behandlet. Det suger å ha en sånn plage, men det kunne jo tross alt vært verre.. Nytter ikke å sitte å syte har jeg funnet ut!

Og til dere som lurer på om jeg kan legge ut flere frustrerte fruer episoder – nei desverre, jeg fant ut rett etter at det faktisk er ulovlig å dele slikt, haha! Så dere får finne frem selv, det er jo ikke såå vanskelig. 

 

Haha, har begynt å se på denne igjen, noen som husker? Den er så SINNSYKT bra! 

Hehe, outfit…

Og en annen ting! Som dere kanskje har sett har jeg hatt en banner for et online kasino som heter verajohn , og nå har de begynt å sammarbeide med femelle som jeg også jobber med! Så om dere nå melder dere inn via FEMELLE får dere 10 gratis lodd å spille med, pluss dere er med i trekkningen av to par sko designet av kenza, sveriges største blogger! Her kan dere melde dere inn, bare et tips! 

112 kommentarer

Siste innlegg