ekstrem julefølelse!

Gjett hva folkens!? Jeg har så sinnsyk julestemning! Vanligvis bruker jeg å være ganske trist i julen, jeg har en greie med å synes synd på alle som ikke har det like godt som meg selv ved spessielle anledninger der alle “skal” være lykkelige – de som har alkoholiserte foreldre, narkomane foreldre, fattige foreldre, de som må feire jul på sykehus, nettopp har mistet noen, er deprimerte osv.. Men får gjøre mitt beste med å nyte det i år, skal se om jeg finner på noe jeg kan gjøre for de som ikke er like heldige! Gleder meg enn så lenge til jul i alle fall… ♥ 

Det er 43 dager igjen til Jul, vi har fri i morgen, jeg har det bra – så jeg og jentene skal kose oss masse i kveld! Tiden går så fort at snart sitter jeg vel her i 2012, må prøve å gripe dagen og bare kose meg nå. 

Amanda har farget håret mørkere, og hun bruker også clips fra http://www.butterflyhairextension.no/! Så ja, er ikke bare meg som synes de er veldig bra hehe! 

Haha ingen av oss har prøvd pizzabunn som er ferdiglaget før, og herregud så vanskelig det var å få den utover!? 

Haha, ser ut som jordbærsyltetøy


Rart å tenke på hva jeg gjorde julen i fjor og hvor mye som har skjedd siden da. Om noen hadde fortalt meg sist jul hvordan livet mitt er nå hadde jeg ALDRI trodd på dem! Lurer på hvordan jeg er neste år..? 

87 kommentarer

Siste innlegg